71

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Най-добрия начин да покажем, че и ние сме солидарни с Англия е, и ние да напуснем ЕС!

70

Анонимен

преди 6 години

"председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, който заяви, че отзовава посланика на общността от Русия. А оглавяващият Европейския съвет Доналд Туск, също спадащ към ЕНП, предложи "да се активизира сътрудничеството между НАТО, ЕС и всички наши правителства в сферите на химичната, бактериологичната и радиационната защита".А аз предлагам тези двамата цъpвyли- битовия алкохолик Юнкер и предателя на Полша Туск, да ги уволним, да забраним ЕНП. Освен дудуци на Вашингтон, друго не правят.

69

демократ

преди 6 години

под калпака на ЕС България изчезна - защо не сме 9 млн, защо сме сиганизирани и ислямизирани - питайте шефовете от ЕС и УСА. Те пратиха своите съветници и ни помогнаха да унищожим армията, образованието, индустрията, абе превърнаха ни в една смешна бананова република!

68

Анонимен

преди 6 години

САЩ умират 3 месеца борсата губи - Балоните Тесла и Амазон са пред фалит , Най-големия пазар на петрол Китай от 2-ри април 2018 купува нефта в юани , още първите дни Шанхайската борса изпревари търгувания петрол на Лондонската борса.

67

руските ушанки

преди 6 години

вместо да си вземат поуки ,те сами си набиват х... отзад ,като налагат контра санкции !Русия е изолирана от 70 % от страните в ЕС , от САЩ ,Канада и др. ! Всички тези страни могат без Русия ,но Русия не може без всички тези над 20 държави ! Просто ще й се скапа още повече и без друго скапаната икономика

66

BG

преди 6 години

До Анонимен 43Руските *** вече 74 години управляват българия и резулнатът е отвратителен....АНАЛНОимен, ти си за лудницата.

65

Анонимен

преди 6 години

До Бънди 56Да, да......каза тони блеър!!

64

с боя за яйца

преди 6 години

В знак на покаяние за лъжите си, Борето Джонсън обеща повече да не си изрусява косата с боя за яйца.

63

до русский дикар

преди 6 години

Вечная дружба России ,Казахстане и Севеная карея ! Ето Евразийский союз , самьй мощний союз в мире !----------Всички са били и ще си останат полу---грамотни Дикари, като теб!

62

Анонимен

преди 6 години

До Колкото и да им 46Знаеш ли, нормалните руснаци не се влачат по еуропката! там се крият като мишки само крадци, мошенници и безкрупулни безбожници без съвест и морал!!! ТОЧНО ТАКИВА КАТО "братята еуропейци"! Нищо, нека се крият и всеки ден да треперят за живота си, защото на Русия не са и потрябвали, а ингилизите просто ще ги използват като "сакрални жертви"!!! Хи-хи....искат мнооооого пари...........е, за това "удоволствие" нещо трябва да се плати...нали??? Някои стават клошари, други....

61

Анонимен

преди 6 години

Англичаните трябва да бъдат предадени на атомния гняв.

60

Анонимен

преди 6 години

ЕС вече поетапно започна да се отърсва от американското колониално робство.

59

8===о

преди 6 години

Руска параноя е че ЕС се ръководи от САЩ.Ама параноята е основната движеща политическа сила в русия открай време.

58

Боби

преди 6 години

До корецкия 34Добре аз имам печатница за пари финансирам Радикални елементи да почнат гражданска война примерно в "КАНАДА"След това "Канада" се обръща за помощ към колегите си от "НАШИТЕ ОРА СРЕЩУ ДРУГИТЕ"Според теб "КАНАДА" НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ който и да е ЗАЩОТО РЕЖИМЪТ УПРАВЛЯВАЩ В "КАНАДА"(е страна в гражданската война) ...

57

от покрива

преди 6 години

Ако Тереса Май се чувства преследвана от руснаците и се хвърли от покрива, аз няма да скоча от покрива! Но ще накарам всички шефове от ЕС и Нато да скочат! Да разберат руснаците какво е евроатлантическа солидарност! Ухили се доволен Донката Трумп.

56

Руски медии

преди 6 години

НЕ! ...Зависимая газета. Тези статии ги пишат в Кремъл-откровение лъжи на руските терористи.

55

Бънди

преди 6 години

Щом Тереза Мей казва, значи са руснаците. Защо някои хора задават въпроси? Съмняват се, в думите на братска Великобритания, значи са гадни рубладжии. Казаното от ЕС не подлежи на съмнение.

54

русский дикар/дивак

преди 6 години

До СЛАВА НА САЩВечная дружба России ,Казахстане и Севеная карея ! Ето Евразийский союз , самьй мощний союз в мире !

53

Само НАТО

преди 6 години

Спира кръвпжадното кремълско джудже да се опита да превземе пак ЕвропаТака че слава на НАТО!

52

Анонимен

преди 6 години

Гледайте какво става- казвам, че ЕС трябва да скъса със зависимостта си от САЩ, а вашингтонските тролери плющят минуси. Робската им психика не допуска нещо по-различно от слугуване на САЩ.