178

Анонимен

преди 6 години

Влиянието е право пропорционално на упптребения Новичок !

177

шегичка

преди 6 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

176

А бе

преди 6 години

Какъвто и да е Путин,дори само заради факта,че вече 4 години успешно се противопоставя на САЩ,заслужава уважение!Не е майтап работа да разбиеш мита за всесилието на Америка!Дето се вика-прокарва пътя за останалите.

175

Анонимен

преди 6 години

Във времето на демокрациите диктаторите имат най-благоприятни условия за изява и затова стават най-изявените личности - колко по-кървав толкова по-велик !Всеки русофил ги знае назуст и с тяхните имена ляга и с тях става.

174

двоен стандарт

преди 6 години

Нещо нашите медии не бързат да публикуват заключенията на английските специалисти че няма доказателства че Русия е отровила предателя и щерка му!!!а колко бързо разпространиха лъжите на Лондон.

173

Хм

преди 6 години

До Хакар"Великобритания ще убие още един руски двоен агент,ако Путин не си признае,че е ликвидирал Скрипал."Всъщност това хич не е майтап,като нищо ще го направят.По руските сайтове даже върви нещо като анкета кой ще е следващия.Фаворит е оня с допинга,Родченко мисля че се казваше,а втори е Ходорковски.

172

Анонимен

преди 6 години

Такъв беше и дядо му Джугашвили !

171

Анонимен

преди 6 години

Гледай ти. Заражда се ново учение-Путиновото. Да не повярваш. Удавят ни в информация, а ние искаме глътка откровение, за да сме живи.

170

Путин

преди 6 години

Благодаря за признанието, но Си Дзинпин е по-влиятелен от мен :)

169

Анонимен

преди 6 години

Въпреки цялата нагла и безпардонна пропаганда срещу Путин над седемдесет процента от руснаците го подкрепят. Въпроса е кой е прав те или всичките виещи хиени. Мисля че отговора е ясен.

168

Хакар

преди 6 години

Аз пък чух от достоверен източчник, че Великобритания ще убие още един руски двоен агент, ако Путин не си признае, че е ликвидирал Скрипал.

167

Анонимен

преди 6 години

не познавам страна с по-голяма толерантност към културното многообразие от РусияТоест, в *** са толерасти, така ли?

166

Анонимен

преди 6 години

Топновина! Лондон не може да докаже, че отровата срещу Скрипал и дъщеря му е от Русия

165

гого

преди 6 години

нещо статийката вкарва и малко лъжи, Путин няма проблем с мюсулманите, 40 милиона в Русия изповядват исляма, проблем имат с него онез внесените ислямисти вакхабити внасящи разкол в религията и мътещи мозъците на обикновените хора...

164

Странна логика

преди 6 години

Значи демокрацията позволява да си толерантен към "другите", "различните" - всякаква гмеж която не ни пречи да правим каквото си искаме и както ни изнася, но не може да търпи "различния" Путин който ни пречи да го правим! Значи всеки може да има право да ми налага неговите виждания и начин на живот, а аз нямам право да не го търпя!? Удивителна логика!

163

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия.

162

тук е казано:

преди 6 години

"либералната демокрация неминуемо изпада в хаос, когато няма социално доверие, че тя е една измама, която позволява на хората с добри връзки да грабят от всички останали." трябва си здрава ръка, особено тук!

161

агапе

преди 6 години

Вярвайте в Бог, а не в демокрация и диктатори. Исус е разпънат по време на Римската империя. Известна с демокрацията си и диктаторите си. Както и с желанието да наложи демокрацията си на други народи доброзорно с военните си методи на съветване. Не гледайте на хората в църквата, а дали Божия дух е в нея. По любовта ще ги познаете.

160

фактите

преди 6 години

Ню Иорк Таймс или старото му име Интернешинъл Хералд Трибюн беше най-често цитирания западен вестник по времето на социализма.Той по принцип е известен като лефтистки, но явно парите са задухали в друга посока.Като се обърнем на зад, империите са обичайно едно поколение.Великия Александър който отишъл до Индия и после го отровили.Чингиз Хан който като умрял и империята му се разпаднала.Сега Монголия е една унизена страна.Хитлер беше на власт от 1933 до 1945 или 12 години.

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 179Боко е влиятелен в *** и гей средите, той сам си призна, че е ***-податлива ***.