40

До мечтатели

преди 6 години

Аз не съм виновен , че никоя жена не би спала с русофил и това ви кара да търсите мъжки ласки от турски теляци.Сами сте си виновни.

39

Българин

преди 6 години

САЩ удариха на камък със Сирия. Мислеха си, че ще е поредната държава, която ще съсипят и после ще контролират, но Русия им спря пъклените планове. В момента САЩ нямат полезен ход. Няма как да направят държава в държавата, защото просто нямат достатъчно подкрепа на местно население. Няма как да направят държава с платените от тях наемни бойци.

38

Анонимен

преди 6 години

Без САЩ на евреите ще им стане тясно. На обикновените американци им е все тая дали има американски войски в региона или не. Обикновеният американец е човек като нас, иска да има сигурна работа и да си изхранва семейството. Ционисткото лоби обаче не мисли така, то е което кара щатите да се месят навсякъде.

37

Хахаха

преди 6 години

По спокойно бе русофилчета , ще получите инфаркт от безсилие и мъка по загиваща Русия.Спрете да спите с мъже и поспете малко.

36

Стига мечтаехте

преди 6 години

Ние Българите сме 90% а вие слугите на Русия сте 5% и все по малко ще ставате.

35

САМО РУСИЯ

преди 6 години

РУСОФОБИТЕ ЩЕ СТАНЕТЕ РУСОФИЛИ ЗАВИНАГИ ЯСНО?

34

Трак

преди 6 години

САЩ само с малко тюлени изби повече джихадисти от Русия с цялата си армия.Толкова са зле руснаците.

33

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще напуснат Сирия при всички случаи. Тръмп очевидно е доста по-далновиден от цялата си администрация наследила мишленията на Обама и Клинтън.Тръмп иска САЩ да се изтеглят като победители, унищожили ИДИЛ, разбира се всеки който следи събитията знае, че САЩ ще си тръгнат по.рани, но поне ще могат да твърдят обратното. Другият вариант да си тръгнат е в дървени костюми, и изпълнението му вече започна.

32

Стига де

преди 6 години

Цялата власт е русофилска и резултата е виден.Сами не се харесвате и винаги друг ви е виновен.Защо не спирате да се жалвате от държавата при условие , че тя е цялата под ваш контрол , та дори и медиите са ваши.Но русофила пак недоволен , еми кажете си какво искате най накрая и спрете да ревете

31

До 35

преди 6 години

То Путин е мъжелюбец , а ти си вярваш иначе.

30

ТHE Патриот

преди 6 години

Махайте се и от България окупатори гнусни!

29

Анонимен

преди 6 години

ООН Е ВЪЗЛОЖИЛО НА САЩ...ООН не е възлагало нищо на САЩ защото нито една резолюция на СС към ООН не мина поради вето наложено от Русия, така както не минават и резолюциите за Палестина отхвърляни от САЩ.

28

До 23

преди 6 години

Не е необходимо да държат цялата. Достатъчно е да контролират само входно изходните точки. Така или иначе трансферът на стоки предимно ще е между изтока и запада. Който го контролира контролира всичко.

27

До русофоб ром гей

преди 6 години

Дано всички РУСОФОБИ да пукнат!РУСИЯ И ПУТИН НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ!

26

petko76

преди 6 години

То никой не ги е викал там

25

Анонимен

преди 6 години

До 22 не си запознат с проблема ООН Е ВЪЗЛОЖИЛО НА САЩ. ХУМАНИТАРНА И ВОЕНЕН КОНТРОЛ ДА СЕ ПРАВИ ОТ САЩ.

24

Анонимен

преди 6 години

22 кой ти брои изобщо нефта там

23

Анонимен

преди 6 години

...ха дано повлече крак.. ..днес от Сирия, утре и от други страни...

22

тъпчо

преди 6 години

Франсетата трябва да се отърсят от спомена, че Сирия им е колония. Да оставят Сирия на сирийците, за да не им припомняме какви ги сътвориха в Либия.

21

Анонимен

преди 6 години

До 13 няма с какво да държат тази голяма територия. Тази голяма територия на РУСИЯ ще е част от Китай.На там вървят.