139

Среден пръст

преди 6 години

до Анонимен-райКошлуков в напаните си да стане политик още на студентски години скача по площадите мина през всички цветове на политическата дъга и единственото което направи е да се вкарват всички младежи с 0,0000001 грама трева дори.Полицията 98% само с треволяк и баби агрономки се занимава.Закона Кошлуков-срам за нормалния свят.Сега най нагло съкращава политическите новини по БНТ.Скоро очаквам Азиз да стане водещ на новините по К1.

138

ТАСС

преди 6 години

До Много лошода си "Златка"Нормално не знаеш Мерсин къде е ,но Средиземно море съшо ли не знаеш къде е?

137

Блян

преди 6 години

До всяко зло за добро!!Дай, Боже Ромелията да си остане турски санджак със столица Пловдив!!!!!

136

всяко зло за добро!!

преди 6 години

До АнонименОт РУСКО-ТУРСКАТА Империя може и да спечелим! Връщаме си Румелията и столицата Пд

135

Анонимен

преди 6 години

Нека строят, за да внасяме ток от Турция. Герберите, реформаторите и псевдопатриотите искат диверсификация на газа и тока. Много се радваха и се радват, че ще внасяме руски газ през Турция и Гърция. Ще се радват също, че ще внасяме ток от Турция. От износител на газ и ток, ще се превърнем във вносител на турски и гръцки газ и ток. Това наричат успех герберите и психодясното.

134

1

преди 6 години

До Много лошо,ганьооооо,много си бос по география,погледни на картата на Турция,и виж къде се намира град Мерсин.

133

Много лошо

преди 6 години

Тази аец е залепена до нашата границ. Ако нещо се случи заминава черноморието до Бургас...

132

Анонимен

преди 6 години

ЕС ни взе всичко, а махна само едни кирливи визи, които можеше и въобще да не ни потрябват ако бяхме си оправили стандарта сами. Повярвайте ми, България не е бедна страна, но се краде брутално. Парите от данъци биха стигнали за много неща. Можехме да имаме независимост с още една АЕЦ и да легализираме тревата и проституцията. Щяхме да печелим милиарди и да сме рай на Балканите, най-доброто място за туризъм. Западняците на крака щяха да идват в нашия рай, а не ние при тях да им чистим кенефите.

131

Анонимен

преди 6 години

Цената на тока не зависи от цената на тока от АЕЦ Козлодуй или само частично. Тя се определя от Мариците от ВЕИ и от Енергоразпределтелните дружества.

130

Анонимен

преди 6 години

Турция ще продава ток на България, само когато последната има нужда от такъв ток.

129

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 144Като в България има толкова излишен ток, защо не подаряват по малко на всяко домакинство? Или да му намалят цената?

128

Анонимен

преди 6 години

България е с излишък на ток и то при спрени два блока на АЕЦ. Ако толкова искате да строите нови ненужни АЕЦ финансирайте ги от собствения си джоб, после уреждайте износа на производството им.Не да ми дрънкате врели некипели за Белене, от който проект вашата парти изтърси над 2 млрд лв от нашите пари в партийната каса на Позитано 20!

127

Сандо

преди 6 години

запада е зрител как се дели баницата в Сирия

126

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаТурция ще продава електричество на България.И тока ще е по-евтин, от този на руските ВЕИ собственост на Лукойл и руските офшорки маскирани като американски ТЕЦ.И на всичко отгоре няма да складираме ядрени отпадъци на наша територия.Това ако не е добра новина не знам кое!?

125

Я по-сериозно

преди 6 години

Вече един път ни го играха мача със спирането на 3 и 4 блок на Козлодуй, за да отворят място за Белене...Не се намери луд да даде парите...Сега ще го играят така и с 5 и 6 блок, защото за белене все така няма пазарна ниша...Ало тавариши русолюбци, свалете портрета на Путин от стената в хола си, и помислете най-накрая и за България! Какво искате вие, евтин ток или да строим централа, заради самия строеж, пък после скъпия ток да го натресете и на правнуците си! Пълни будали!

124

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 119Ако бяхме умни и мислили и ние щяхме да строим.кво ше строиш бе младеж? Имаш 12ГВт генериращи мощности, а ползваш 6ГВт. Защо са ти още 2ГВт? Да има още какво да откраднат руснаците ли, освен 4млрд досега ли?

123

Анонимен

преди 6 години

До 2016 г.Оказа се, че нямаме вятър за перките и слънчевите панели не могат да произведат ток.що не си свалиш ушaнката да не те стяга, че виж кви глупости си надрънкал. Нямало вятър и слънце - верно *** сте били с по една гънка на мозъка.

122

Истината

преди 6 години

Турция ще продава електричество на България. А вие си лайте тука за Чернобил хааха

121

Ще им мине котка път

преди 6 години

До ognyanzОтново са се наточили да крадат държавна пара през отдавна изстиналия труп на окончателно умрелия проект, наречен, АЕЦ Белене. Само че този път ще им мине котка път и няма да стане схемата, защото няма кой да плати масрафа, няма да има луд инвеститор без гаранции и договори да си рискува парите заради нечия клептомания! Белене е невъзможен, това е ясно! Само не ми е ясно как има такива наивници да продължават да наливат вода в мелницата на грабителите на България!

120

Су 34

преди 6 години

Това ще е втори Чернобил построен в земетръсна зона от неквалифицирани "специалисти" обладани от мания за величие!