319

Анонимен

преди 6 години

Аз през последните няколко седмици не прочетох нито една положителна новина, освен спасяването на щъркелите.Нито от Англия, нито от Русия, нито от никъде.Излиза, че ние сме си най-добре, поне някой щъркел спасихме, имаме си щъркели, ще си имаме и бебета след 9 месеца точно!

318

Предложение

преди 6 години

Предлагам корпорацията Бритиш Петролеум да банкрутира Русия!

317

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам какъв е бил преди Крим, но сега е руски. А краварите във Вашингтон и триполовите в Брюксел повръщат кръв от яд, но Крим е руски. Това е положението.

316

bluesky1

преди 6 години

По-добре да изгоним посланика на английската кралица за поредния фарс и лъжи!

315

BG

преди 6 години

българските политици са едни мишки не им стиска дори да изгонят дипломат

314

тцтцтцтцттттцт

преди 6 години

До Анонимен 322Крим е допреди провеждането на рефрендума през 2014 е била автономна република в състава на Украйна През 1991 -а , не е бил проведен референдум дали Крим да бъде присъединен към Украйна , въпреки желанието на хората , за провеждането на такъв Та 2014 -та бе поправена тази несправедливост Казваш , че обявяването на Съединението през 1885-та година е незаконно и ти си против БЪЛГАРОФОБ ЛИ СИ ???

313

тцтцтцт

преди 6 години

До отец спасТе БП не могат да се оправят още от разлива в Мексиканския залива , щели да си махат мощности от русия - вицове май пишеш

312

да ти разясня

преди 6 години

До Анонимен 311 Първите като - Германия , Англия и т.н са като пудели , васални на САЩ държави Дали заради " планът маршал " навремето или заради нещо друго , тези страни са се отказали от суверенитета си в полза на САЩ . А страни като Македония , Албания и тем подобни гонят , за да се харесат на " батковците " - нали се натискат за ЕС , НАТО

311

отец спас

преди 6 години

Една единствена корпорация е достатъчна за да банкрутира Русия и това е Бритиш Петролиум. Като си изнесат инсталациите с които в момента рашките си вадят нефта и Диктатора ще хлъцне три пъти. Смешна държавица е Раша. За нищо не стават горките.

310

Анонимен

преди 6 години

До мдаааа 314На 24 август 1991 Украйна получава независимост от СССР/Русия. Крим е окупиран от Русия.

309

Анонимен

преди 6 години

Да, но Крим е руски. А Путин ще ви клати яко още 6 години! Поймали?

308

Анонимен

преди 6 години

40 милиона американци живеят в бедност и оцеляват само благодарение на фууд стемпс** фууд стемпс: купони за храна

307

мнеееее

преди 6 години

До мдааа 314Самолета беше свален от руснаците, Крим е окупиран незаконно. Украйна е нападната от Русия след опита й за про-европейска политика. Пълно е с доказателства и целият цивилизован свят го знае. Какво ти е ясно изобщо?

306

ХА-ХА-ХА !!!

преди 6 години

Браво, Бойко !Русия е велика. С нея шега не бива.

305

Анонимен

преди 6 години

Германия окончателно подписа за Северен поток 2 и строежът започва. Като транзитна страна Германия ще купува най-евтино руска газ от цяла Европа.

304

тцтцттцтцтц

преди 6 години

До 313 Бензиностанция , не бензиностанция , ама като Украйна им спря газта , всички ходеха да реват на Путин да им я пуска , що не поискаха газ от от добрия си приятел Обонго ???нали са дружки - да им я беше пуснал на същите цени , както руската ???Ама не би

303

Смешници

преди 6 години

А бе. Путин ви се изсмя със Срипал, заплю в лицето, за смях ви направи. Ще има ли нещо санкции такова да усети Русия силата идеинството на Запада, или само маймунжилъците с диплиматите можете да измислите.

302

мдаааа

преди 6 години

До Анонимен 306 Самолетът в Украина бе свален от украинците , Крим с е присъедини към русия след законен рефрендум Украйна , бе окупирана от САЩ , след преврата извъшен през 2015 -та ли беше Пълно е доказателства по тези въпроси , не разбирам - какво не ти е ясно и си се развълнувал така

301

До 309

преди 6 години

Дам..знаем ние..само джуджето е големия мъжкар...язди мечки и лови щуки с голи ръце.Меркел..Макрон били пудели..ама пудели...чиито държави..бензиностанцията не юоже да стигне още 100г.

300

Анонимен

преди 6 години

Впрочем какво стана с Малйзийския боинг свален над Украйна. Холанците вече 4 години правят разследване, а скоро се оказа, че американски спътник е бил по това време над Украйна и е заснел всичко. Кога ще излезе резултатът от международното разследване, защо САЩ не искат да предоставят записите?