66

Анонимен

преди 6 години

Службите имат и инфоррмация , че Скрипал е работил против руските интереси . Да бяхте си мълчали .

65

Yudeo= fahist

преди 6 години

Rusiya shte se zavurne skoro v Bulgariya....Onezi..koito ograbiha bulgarite...shte uvisnat na vujeto!...Idva Vidov den..

64

Анонимен

преди 6 години

Антируски ***, спрете се защото ще принудите народа да се самоорганизира и да поиска референдуми за забрана на нпо, финансирани от шпионски фондации. А може да поиска и референдум за излизане от Блато и ЕС. Трайкайте си там спрете да пишете глупости поне а нещо смислено да ви дадат като опорки. Ще съсипете България.

63

Анонимен

преди 6 години

Нашите национали нямат никакво желание да играят на световно където и да е. Кой ще щрака с пръсти из чалгарниците? Антируските *** сте слуги на оръжейните компании, които ще ни продадат със спестените пари от Белене десетина самолета. Да си ги бием в *** глави.

62

Б Б

преди 6 години

Каквото кажат от ,,Козяк,, ...

61

Анонимен

преди 6 години

Едно стана ясно от този случай. А той, е че ГЕРБ са разделени от вътре. Цвитанов дърпа към Европа, а Бойко Борисов към Русия. Накрая ще стане ясно, че няма да гонят руски дипломати защото няма доказателства. И нямало снимков материал как Путин е отровил семейство Скрипал.

60

всички дипломати

преди 6 години

са шпиони на своите държави , но някои се стремят да направят света по-добро място за живеене , а руските шпиони се стремят точно обратното ! Всички незабавно трябва да се изгонят , всички до един без изключение !

59

------------

преди 6 години

"Службите имали информация ...", мдааа точно "една комшийка каза .." Никаква разлика. Яко задръстване на слуховите канали и след като утихне цялата патардия и се направят полит зулумите, оправдават посмъртно "подсъдимите" във Хага.

58

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се гърчим. Да напуснем ЕС в знак на солидарност с Англия!

57

Анонимен

преди 6 години

Няма никаква логика Русия да е извършила това, защото Скрипал им е бил пет години в ръцете, ако са искали още тогава е можело да го пребие някой друг криминален затворник или пък да му дадат с храната някаква отрова, както някой от запада ликвидира Уго Чавес. Защо не си признаят колко хора са ликвидирали от демократични в кавички подбуди.

56

Анонимен

преди 6 години

А защо няма информация за руските граждани , шпионирали Англия , които Скрипал е издал . Това също е вид фашизъм .

55

Софиянец от Раковска

преди 6 години

мин. 10 души да се изгонят - НЕЗАБАВНО!

54

Анонимен

преди 6 години

Някои обучиха и въоръжиха десетки хиляди терористи, само и само НАТО да има враг с който наужким да се бие, за да си продават на НАТО оръжията оръжейните компании. Затова е и антируската истерия. Иначе за тоя Скрипал не им пука. Много вероятно е постановка, защото русите ако са искали да го убият, то си имат и те достатъчно шпиони, щяха да откраднат американски отровен газ и да го отровят, или просто щяха да го удушат пред закътания му дом. Или да го прегазят с кола. Англия нагло лъже и менти.

53

ВНИМАНИЕ...

преди 6 години

АНТИГЕРБЕРСКИТЕ КОМЕНТАРИ СА ЗАБРАНЕНИ.....

52

Не разбирам

преди 6 години

Всяка нормална д-ва би се погрижила за икономическото благосъстояние на народа си.Как ще получаваме евтин газ, ток, вода? Какво ще правим с реакторите и закриването на газопровода през БГ следващите една-две г.Не мога да си представя с какви "глупотевини" се занимават политиците ни!Няма нищо лошо в неутралитета. Не искам лоши отношения със САЩ, ЕС, НАТО, Русия.Защо в цялата политическа история, сме под нечий диктат - първо Византия, Турция, Русия, НАТО, САЩ, ЕС?Нашите политици българи ли са

51

Анонимен

преди 6 години

До абе.....Те за Саддам "имаха" доказателства, сега имат само вероятности.

50

патриот

преди 6 години

Днес България ще покаже на света подкрепя ли руския тероризъм за който света си затваряше очите от преди няколко години?

49

Анонимен

преди 6 години

Ти со ро со иде прочети историята. Откакто немски пин до си са ни натрапени за князе и царе, оттогава България, освободена от Русия се превръща в подчинена на АВстрийската и немската политика - като воюваме срещу Русия, Англия и САЩ, нормално е да има бомби. Другите две държави Сърбия и Гърция, освободени от Русия са винаги съюзници на Русия, с изключение на Сръбско -Българската война, когато крал Милан е под австрийско влияние и ни обявява война поради Австрия и Австрия плаши Батенберг че ако п

48

Либералист

преди 6 години

Вън от свободна и суверенна България на кремълските фашисти .... убийци!

47

Анонимен

преди 6 години

Абе ако UK-ейците искат ние може и да нападнем Русия, ама после няма къде да погребем толкова много руснаци. Ние с една Македония не може да се разберем, а тия къде ни набутаха.