149

Вечна Памет !

преди 6 години

Това има връзка с една определена дата : " 29 март 1944 г. Бомбардировка над София "И по-скоро е намек заради становището което заемаме със " солидаризирането ".Междувпрочем статията със същото име може да се открие на друг сайт. Интересна е много, разказва за въздушните битки над Софийското Поле.

148

Анонимен

преди 6 години

ВОЖДЕ, ТИ В БЪЛГАРИЯ ЛИ ЩЕ БЪДЕШ ТОГАВА?

147

Мерки

преди 6 години

Бойко да прати да проверят вазелина. И да има достатъчно и за американския и английския посланници, както и за всички от ГЕРБ

146

Анонимен

преди 6 години

Ако така наречения елит се събере там ще е удобно да ги зациментираме завинаги.

145

Бойко каза

преди 6 години

Бойко каза, да има поне едно за него и Цветанов и ако се намери още едно и за депутатите от ГЕРБ няма да е лошо. Това стига, не се пънете много. И да се зареди с храна и вода за поне 3 години, докато намалее радиацията.

144

Реалист

преди 6 години

Прав е Борисов, трябва да се вземат превантивни мерки. Путин ястно вижда, че вече не може да разчита на подкрепата на народа си, руснаците които тънат в мизерия мразят Путин и искат да живеят като европейци и американци. Затова е готов на всякякви отчаяни действия - всички видяхме химическата атака която нареди в Лондон, и никой не знае колко далече може да стигне един отчаян диктатор на фалирала страна загубил подкрепата на народа си.

143

Анонимен

преди 6 години

Ако може да раздаде противогази на населението, предпазващи от новия английски газ "дурачок".

142

От САЩ и Англия

преди 6 години

Бомбите над София пак ли ще са подарък от САЩ и Англия, както през 44та? За наказание, че не гоним руснаци ли? Няма да се учудя. С приятели като САЩ и Англие, врагове не са ни нужни

141

Анонимен

преди 6 години

Следваща стъпка е проверка и преброяване на русофобите-*** готови за бой в името на англосаксонците.

140

В съда

преди 6 години

- Гражданино, защо убихте съседа си?- От обич, г-жо Прокурор!- ?!?!?- Чух, че ще има война - и да не се мъчи човечеца...

139

Анонимен

преди 6 години

Има места и за цивилното население ...тези,които издържат *** и престъпниците от върхушката,на последно место и нещо и за тях....Но когато има буря ,първо се чупят горните етажиСмешници..,.

138

снайпера

преди 6 години

Баце, Typчина ли ти прошепна нещо в ухото...та си толко уплашен??! Недей така, излагаш ме!

137

Еднозъб ром

преди 6 години

До 8,"Пак ли ще ни бомбят"Тебе пък специално, кога те бомбиха за последно, че "Пак ли..."?

136

Търся трескаво

преди 6 години

- Къде съм си дянал червената книжка?

135

Ф.С.В.

преди 6 години

Най добрият вариант е към селата- Никой няма да си хаби бомбите там-- Но това ще е при първият удар- При втория вече ще има радиация и черен дим - или казано до няколко часа ще се мре )) Бомбоубежищата ще са по опасни- масово задушаване в тясно тъмно място!

134

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ Бъдат ударени базите им света нямат никакво значение.. това е ядрена война не е война с индианско племе. . Ако САЩ не съществуват базите им ще бъдат довършени от местното население .. Ако САЩ не съществуват , Борисов сам ще изпрати българската армия да довърши последния американец.. Когато господаря е мъртвъв , гледащ да се докажеш пред новия господар.

133

Българина

преди 6 години

Нормално, солидарност с англичаните и козяк, в замяна ще трябва да търсим наследниците на Списаревски. Тоя път дано сринат тая *** софия, че имаме нужда от нова столица, софия ни докара до тука

132

народът пита

преди 6 години

Американците и англичаните пак ли ще ни бомбардират?! Както направиха през ВСВ.

131

Веско

преди 6 години

Леле, сега жена ми ще разбере, че имам любовница-бомбо убежище!

130

Тинев

преди 6 години

Бомбоубежища в София.Ами в България?Бойко Борисов да се скрие, а народа да измре ,а?