25

4

преди 6 години

При слаженной работе сотрудников ТРК Зимняя вишня и пожарной охраны детей могли спасти, но они стояли, ждали команды и бездействовали

24

Анонимен

преди 6 години

До Prof. Giannis SpirosПий си хапчетата, ***!

23

3

преди 6 години

На этаже стояли четыре пожарника. Я упала на колени и начала просить: Ребята, спасите моих детей . На что мне ответили равнодушно: Мы ничем не можем вам помочь. Мы ждем бригаду спасателей , сказано в обращении (Игорь Сабадаш в своем заявлении приводит аналогичный диалог, из которого становится ясно, каких спасателей ждали пожарные: У нас нет спецсредств, мы не можем туда войти ). В тот момент пожара в кинозале еще не было было только сильное задымление, убеждена Вострикова: При слаженной работе

22

Анонимен

преди 6 години

какъв злобен, долен народ сме били....и смеГосподи, прости ни

21

Анонимен

преди 6 години

Това е планиран пожар от властите за отвличане на вниманието и предизвикване на съчувствие.Властта в Кремъл си мислеше, че като причини подобна трагедия дипломатическата буря ще и се размине. Уви, не стана, гоненето на руски шпиони продължава.

20

2

преди 6 години

Тогда они услышали ее кричащий голос: Мама, почему нас не спасают , пишет Вострикова. Последний звонок от дочери женщине поступил в 16:12 по громкой связи: Мама, я умираю, я тебя люблю . Это были последние слова, сказанные моей дочерью , говорится в заявлении Востриковой.

19

Анонимен

преди 6 години

Аз не плюя руснаците, просто не искам да ни дават държавата им за пример. Колкото по-бързо се отърсим от подобни порядки, толкова по-добре. Разни "силна ръка", "велика военна сила", а не могат да сложат спринклери в един мол и да обучат едни охранители. Заключили децата в киносалона, че да не вземат случайно да не си стоят по столовете, или някой да се вмъкне без билет. Такива неща аз тук не искам.

18

1

преди 6 години

В 16:03 25 марта Надежда Вострикова получила звонок от дочери. Алена сообщила, что они заперты в кинозале, у них отключили свет и начался пожар . Моя дочь попросила вызвать пожарную и скорую помощь. Я бросила работу и побежала в Зимнюю вишню . В 16:05 я уже стояла на четвертом этаже. Мне преградили путь сотрудники [торгового центра]. Я стала убеждать их в том, что там находится моя дочь. Они мне не поверили. Я включила громкую связь [на телефоне] и вызвала свою дочь. Тогда они услышали ее кричащ

17

Анонимен

преди 6 години

ИМА БОГ КОЛКО МАЙКИ ПЛАЧЕХА ДО СЕГА НАД КОВЧЕЗИТЕ НАД ДЕЦАТА СИ УБИТИ ОТ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ. ПАДА ИМ СЕ НА РУСНАЦИТЕ.МАЛКО ИМ Е.Това е прекалено!Никое дете не заслужава да си отиде по този начин, никой родител не заслужава да погребе детето си!

16

Анонимен

преди 6 години

В България спасяваме щъркели,коне и други диви животни изпаднали в беда. В Русия един руснак не струва колкото хайван......и тук не струват

15

Анонимен

преди 6 години

Обвиниха бащата на 3 загинали деца в пожара, че си правил евтин PR! Пожелавам на всички русофилчета да поживеят в подобна държава със същото управление. Точно след месец ще станат най-големите русофоби. Ама те парите не миришат, нали.

14

Анонимен

преди 6 години

МАМА , ЗАЩО СЪМ СЕ РОДИЛО У ТОЯ ПРОГНИЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ САТРАП МАМА????МАМА: ЗА ДА СТАНЕШ СЛУГА НА ДЯВОЛА МАМА ИЛИ ДА БЪДЕШ ПРИНЕСЕН В ЖЕРТВА НА ДЯВОЛА МАМА !!!!

13

do 7

преди 6 години

Много ли са ти мили "властите в Русия"? Щото те ти плащат да пишеш и тук, нали?А какво мислиш за обикновените руснаци. Горките хора, дето не знаят къде се намират и такива като теб и "властите в Русия" постоянно им бъркат представите за ляво и дясно, горе и долу.

12

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО НЕ НИ СПАСЯТ МАМА????????МАМА: ЗАЩОТО С ТЕБЕ СМЕ СЛУГИ НА ДЯВОЛА МАМА :D

11

казах ли Ви

преди 6 години

Преди време писах, че виновни за таргедията са: Сорос, децата с маски, НПО----видяхте ли ,че това се потвърди---сега ще изкарат и писмото на умиращото дете в което то лично преди смърта си ще потвърди ,че Сорос и НПО са виновни - искали нов Майдан! Но детето като истински граждани на СССР, пардон Русия , като Матросов- ще затвори със смърта си устите на тези гадове. Да живее Путин, защото без Путин няма Русия, / това е цитат на руски депутат/.......... Ура.....

10

Анонимен

преди 6 години

Признавам си, че съм русофоб до някаква степен, но това е абсолютна трагедия.Няма смисъл от плюене в момен, в който са починали хора!Лека им пръст на загиналите!

9

до 3

преди 6 години

Абсолютно. А и винаги се пускат слухове(задължително), за външна намеса.Много външни намеси станаха, де в Лондон, сега и тука...

8

Анонимен

преди 6 години

Мамо, защо не ни спасяват?Мумията се мерна в Кемерово и изчезна, като ракета невидимка и.......отиде да спасява сатрапа Асад от сирийския народ !

7

Анонимен

преди 6 години

Мед ви капе от душата когато се насочва общественото мнение срещу властите в Русия...Има един хубав сериал - Спящите. Гледайте 1-ви епизод на 2-ри сезон за да разберете как мозъчните тръстове насочват общественото мнение в дадена посока. И от един малък инцидент (в дадения пример във филма) стигнаха, че пак Путин е виновен.Работата на мозъчните тръстове е такава - от всичко което може да се обвини Путин. Нашите медии не падат по-долу.

6

Анонимен

преди 6 години

Кремъл много мрази да играе по свирката на тълпата,=ей това ше го прецака него !диктатор!