164

Имперско поведение

преди 6 години

Англия се държи с нас и с ЕС като към колонии, няма доказателство, нито едно, а защо й ходят по свирката, това е то! Какво убиване? Дезинформация с медиите, това е убиването на масите. Наште обаче, нашичките се радват да ги галят по колониалното гръбче. Безполови *** са нашичките

163

Анонимен

преди 6 години

"Русия погазва международния правов ред - намесата й в цял свят, кибератаки"?Ваше превъзходителство, не се ли доказа, че намесата в изборите за президент на САЩ не беше от страна на Русия, а от една фирма във Великобритания, чрез манипулиране на милиони профили във Фейсбук? Това руска кибератака ли беше или британска?Не може след това да сте толкова нагла!!! Извинете се за думите си. Манипулирате "простия" българин, с наведената главичка, който не може да мисли, според вас. Подценявате ни.

162

Анонимен

преди 6 години

От Георги Марков насам все в Англия унищожават разни двойни шпиони.

161

Пешо

преди 6 години

Брей, страшни дипломати били тия i_глистчани!

160

Анонимен

преди 6 години

Г-жа посланичката не обясни как само в Англия ликвидират шпионите? Защо във Франция,САЩ и т.н. не ги закачат? Не е ли странно?

159

Анонимен

преди 6 години

Нормално е българите да сме с приятелите си от ЕС и НАТО, както е нормално позитанците да са с приятелите си от Русия.

158

чичо Чарли

преди 6 години

Ние от Психаротерапия днес сме на ряпа слушайки думите на Вашата благодаряща Психо-терапевтичка.

157

Анонимен

преди 6 години

ЧЕТЕИКИ КОМЕНТАРИТЕ , НЕ ВИЖДАМ МНОГО СОЛИДАРНОСТ КЬМ ЛИЦЕМЕРНИТЕ ЛОРДОВЕ . ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ Е БИЛА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЬЛГАРИЯ..

156

Роско синоптика

преди 6 години

Влюбен съм в джендъра на снимката.

155

Психодиспансер

преди 6 години

Ехаааааа целият ли екип в Санкт Петербург е включен на тази новина ? Ако бяхте повече патриоти отколкото слуги, можеше и да имаме някакъв шанс, но в обратния е нулев !

154

Анонимен

преди 6 години

Той там е започнал да съчинява, имал е много свободно време и фантазира като господарите си всеки ден нови версии. :) Е, неграмотен е, но това не пречи на писанията му... :)

153

Анонимен

преди 6 години

Може ли да се вземат мерки срещу предполагаем извършител. Това в съда не минава - искат се доказателства.

152

стойков

преди 6 години

виш пилотаж на английския полит елит обвинения без доказателства но и подкрепена от запада демократична солидарност от безмислещи политици в европа гласуват като пионерчета разлика от комунизма никаква гласували на 99.9 процента запада задмина даже и северна корея а за войните които са водили и жертвите от налагне на ценностите им ги приравнява с ПОЛ ПОТ И ХИТЛЕР

151

Пабло Ескобар

преди 6 години

Като гледам коментарите, явно е активирана цялата 5 колона на Русия в анклава им зад Дунава.

150

Анонимен

преди 6 години

Тези ще умрат от глад и ще фалират, ако се изтеглят капиталите и рабитната ръка от Англия! Свикнали векове наред да мързелуват, да подчиняват другите с лъжи и да се изживяват на господари....

149

Психодиспансер

преди 6 години

Хубаво е човек да помисли. Вчера бяха Скрипал и дъщеря му, онзи ден Литвиненко, Березовски и още 63 агенти намерили убежище на Запад. Оказа се, юе търговския център в Кемерово изведнъж бе запален от украинец (ка). Да, всеки път могат да обвиняват Запада, Сорос и който си поискат за собствените си благополучия, но това има край и той обикновено е обослован от собственото некадърие

148

Анонимен

преди 6 години

Как да не благодарят на безплатните си ли*зачи?Като видим пак зор, отново ще ни помага Русия.Племе, с къса памет и никакво чувство за собствено достойнство!

147

88

преди 6 години

Да благодарим и ние на тази мома, че на днешния ден 1944 г. нейните хора са провели най-демократичната и мащабна бомбандировка на София, при която са убити над 3000 човека. Незнайно защо, днешните ни "партньори" решават да сторят това, защото България нито е имала войски на фронта, нито е застрашавала по някакъв начин поданиците на кралицата. Плюс това вече е било ясно накъде отиват нещата с войната. Ние пък за сметка на това направихме паметник на пилотите, които са ни бомбили. ***!

146

Стамат

преди 6 години

До Анонимен148 И като обвини Путин за пожара в Кемерово ингилизките и карварски шпиони Москва без да представя каквито и да е доказателства да каже -Има голяма вероятност зад палежа да стоят Лондон,Вашингтон и Тел Авив и Раша да ги накаже с по няколко хиперзвукови ядрени кинжала и въпроса ще бъде разрешен реципрочно и светът ще се отърве от тази юдео-масонска Нагло-саксонска и ч*футска *** която управлява във Велокобритания и САЩ и която не спря да пали воини и създава мизерии по света.

145

Анонимен

преди 6 години

Плаща ли си Англия, че я подкрепят толкова държави? При това излиза вече от ЕС, а те чинно се подчиняват, вместо да искат обяснения, доказателства и да търсят отговорност от англичаните....