104

Анонимен

преди 6 години

от 01.01.18 където да се обърнеши и погледнеш всичко скочи с 20-30%, от храни до водата , а лятото и тока

103

Анонимен

преди 6 години

От десетките милиарди външни заеми и още повече вътрешни заеми откраднати от ГЕРБ са останали 40 лева за част от пенсионерите.

102

Обективен

преди 6 години

Хайде стига манипулации с тези протести! Истински протести в България няма след 1989-та година, а от време на време има платени протести за сваляне от власт на определена партия. Протести няма и няма да има, защото няма кой да ги организира. Първата работа на режимът на демократите завзел властта след 1989-та година, беше да унищожи всички форми на организация на хората, които можеха да им попречат да грабят и грабежът не закъсня. Част от този грабеж са мизерните пенсии и заплати.

101

унижение, обида!

преди 6 години

Какво ще купи пенсионерът с 40лв за Великден???Кило агнешки котлет е над 30лв/кг, козунакът е 3лв, *** яйца около 5лв. Знаете ли колко е кило агнешко като размер, големина на вид? Като се изпече и се стопят мазнините по него, остава ЕДНА ШЕПА месо. Едно хранене!Това е подаяние, огризка подхвърлена на старите немощни хора, така както случаен минувач подхвърля остатъка от баничката си на уличното куче. ПОЗОР! За България!

100

97,

преди 6 години

баба ти,която е на 88 год.няма да го организира,но ако може да ходи,ще отиде на този протест.А тези,които са на 65-70 год.спокойно могат да го организират,ако са здрави,нищо не ги оправдава.Ако си един от тях и си търсите оправдания,оплачете се на арменския поп,защото тука,тези от които зависи да получавате повече ви казват,че сте много стабилни и много сте забогатели.

99

1

преди 6 години

До Анонимен-98 и аз съм работил,имам 45години и 6месеца трудов стаж,пенсията ми е 300.54лв.тези 40леваще ги харижа,може някой да си купи свещи с тях.

98

отвратен

преди 6 години

За шведите и тези който са били на минимума ИМА за тези с високите вноски издържали пенсионният фонд с години НЯМА . с БЛАГОДАРНОСТ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТТА !!

97

антихуманно!

преди 6 години

Ах, как извъртате двусмислените си твърдения!Не е вярно, че няма да отнемете правата на инвалидите с пенсии. Тези пенсии се отпускат за определен срок. При следващо явяване на ТЕЛК ще ударите секирата по инвалидите. Бавно, полека, продължително ще режете парче по парче жива плът!Секирата е готова за повторно явяване на ТЕЛК.

96

Анонимен

преди 6 години

На всички полицаи им увеличиха заплатите, редно е да дадат макар и еднократно на всички пенсионери. Защо да ги делят? Едни са получавали по голяма пенсия от 321 лв защото са работили повече като години стаж и са се осигурявали повече.

95

Анонимен

преди 6 години

91,като първо това са хора от едно друго поколение,което нито е ходило по протести,нито си е търсило правата както са правили пенсионерите от запада. Не отчиташ,че иде реч за хора с друг манталитет.Как точно 88 годишната ми баба от г.Х в провинцията да организира протест,с кого да го организира и как отиде на този протест,това е отделен въпрос.....

94

1

преди 6 години

До Наблюдател,гьон суратите срама нямат.

93

1

преди 6 години

''Благодарим''ти'' слънце ''наше ненагледно.

92

Анонимен

преди 6 години

Каква физиономия е направил...

91

Горно и Долно Уйно

преди 6 години

Ау каква милостиня от слънцето на България ,ние пенсионерите от Горно и долно *** най сърдечно ви благодарим за тази божествена милост и справедливост,с пожелание на многая и благая лета

90

Йееее

преди 6 години

Една голяма торта от "Неделя" е точно 40 лв.Няма да търсят стотинки.

89

Анонимен

преди 6 години

Не съжалявам българските пенсионери.Щом са толкова зле(в което не се съмнявам),защо не протестират,както правят по целия свят?Защото ги е СТРРАХ!От какво се страхуват и те не знаят,но ги е МНОГО СТРАХ!Затова са бедни и нещастни.И чакат някой друг да се погрижи за тях.Достойни за съчувствие и помощ са само болните и инвалидите,защото не могат сами да се погрижат за себе си.А ако страха и мързела пречи на останалите да потърсят правата си,си остава за тяхна сметка.

88

Анонимен

преди 6 години

Накрая тая страна ше е само от пенсионери и мързеливи крадливи гитани

87

Анонимен

преди 6 години

И тази милостиня ви е много.Защото ще си вземете левчетата и пак ще гласувате за него,свикнали с мизерията,тези левчета ви изглеждат цяло богатство.

86

Нели

преди 6 години

Загубиш ли качественото поколение- пенсионерите всичко ще загубиш!

85

Анонимен

преди 6 години

Целувайте ръка на бащицата.Отпусна ви цели 20 евро и то само на половината от вас.Ашколсум,Боко ефенди,машшалла.