43

Кон. Съвет

преди 6 години

Нещата стават много сериозни!Това вече не е студена война, а топла. Президентът да свика Генералите и да гоним Натовските бази.Няма да си давам живота за Мей и Джонсън.Стигат ми бомбардировките над София.Никави учения в Черно море.Румъния да прави каквото иска.В България - НЕ!Минаха границите!

42

Анонимен

преди 6 години

НАТО - кошмарът на Мумията !

41

Тодор Батков

преди 6 години

Време е Вовката да предаде Островът във владение на Посейдон посредством едни 200-300 мегатона и милостива 50 метрова вълна. Докога ще се разправяме с тия бритиш хомосекчуалс?

40

****

преди 6 години

Този горе на снимката показва колко голям ще го яде нато,а може и по голям да бъде.

39

Анонимен

преди 6 години

Натовските мишки изпълзяха! Кукли на конци!

38

Анонимен

преди 6 години

Май май,като гледам,ще има нова зима...

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14"Чувствам се омерзително от това, че БГ бюджет се подхранва от продажбата на оръжие"---Внимавай какво говориш. Ще ядосаш някой. Руският бюджет се захранва от вторите по големина продажби на оръжия в света които са стократно по големи от тези на БГ.

36

Kosstas

преди 6 години

Хахахаха. Къв е тоя цайсат *** ве?

35

Коко

преди 6 години

И аз съм амстер дамски гимп!

34

Др. Шпек

преди 6 години

Столтенберг усърдно го сърби дупето за яки ритници от руски ботуши. Сигурен съм че по време на отпуските си ходи в Амстердам и ползва услугите на строги господарки облечен в латекс като гимпа от "Криминале". Личи му на физиономията на тоя ***.

33

Анонимен

преди 6 години

До 21 По-точно,СССР сами са победили през ВСВ ,и това няма нищо общо с джендърските номера на НАТО държавите!100% съм сигурен,че след време ще се разкрие истината за отравянето на Скрипалови ,и тя няма да има нищо общо с Русия!

32

****

преди 6 години

То нато хубаво гони руснаци,ама да си помисли юного дабре,ако Русия подгони нато какво ще му се случи,тези забравят поговорката,да ср боиш от гнева на търпеливия.

31

Анонимен

преди 6 години

Tipi4no sa usa i nato

30

Анонимен

преди 6 години

От сега може да се обяви Русия за световен шампион по футбол за 2018 и за употреба на оръжия за масово поразяване в мирно време !

29

До: Коко

преди 6 години

Явно не сте виждал ужасите на войната!На живо, не от монитора.Като усетите мирисът, пръв ще избягате от БГ.Няма нормална държава и човек, който да се радва, когато се гонят дипломатически лица.Освен ако не сте запознат последствията от подобни действия.Не се радвайте на войната, ценете мира и хората, които се стремят към него.Доказано е, че най-големите военнолюбци първи бягат при войно.По-кротко. Ей къде БГ.Не си безсмъртен, Младежо.Не си виждал война, и затова не я пожелавай!Разум!

28

Анонимен

преди 6 години

Тереза Мей яко им сипа на всички Новичок в празните кратуни ще я гоните от ЕС с Брекзит и ще и пълните страната със тарамбуки, ъъъъъ ? Когато Скотланд Ярд съществуваше ти бозаше от една коза, защото *** беше със брада и нямаше цици жендър такъв.

27

Има ли

преди 6 години

по-късопаметно същество от швабата? Само за 70 г. забравиха как руснаците ги вадеха от землянките по долни *** и ги разстрелваха като кучета. Сега пак им се ще. А може и да са мазохисти и да ги кефи да ядат бой. Кой знае.

26

Анонимен

преди 6 години

Русия трябва да положи всички усилия, щатите и острова да бъдат пометени.Тогава ще има спокойствие на земята.

25

****

преди 6 години

От тази цялата работа имат интерес само сащ,и това се прави поф тяхна диктовка,те с всякакви средства и действия се опитват да пречат на развитието и кономиката на Русия,и задържането на долара,виждат,че Китай им диша във вратъ,и вече ще се търгува на азиатската борса в йоани,за това е целият напън.

24

Докога ?

преди 6 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?