157

До 219

преди 6 години

Велик си! В десятката!

156

Анонимен

преди 6 години

До Цариград всичко е наше!....Айде идвай като е твое.

155

X

преди 6 години

До 214. Слушай момченце цъкливо... половината ми рода са руснаци а другата половина са българи ... не пипай руснаците, защото ще ти стъжня живота! Политиката на западните из.роди срещу Русия е вече смешна, станаха смешни и слугите им с тъ.пите си изцепки! Не мирясаха с Либия и Ирак, трябваше имСирия и Афганистан. Каква беше войната там??? Хибридна? И кой я води???

154

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В ЦЯЛОТО ЕС ДАЛИ ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ВСИЧКИ РУСКИ *** ОСОБЕНО ДИПЛОМАТИТЕ СЛУГИ НА РЕЖИМА!!И ВТОРИЯ ВЪПРОС НА РЕФЕРЕНДУМА ДА Е ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ЛИЦА ОТ РУСИЯ ДА СТЪПВАТ В ДЪРЖАВИ ОТ ЕС!!!РУСНАЦИТЕ И СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ!!!

153

Tereza May

преди 6 години

Vladimir rules!

152

Ааааааа!

преди 6 години

До Цариград всичко е наше!Няма за на Гърците! Гърците да се ходят у дома в Египет и Северна африка Турско няма!А Цариград е на траките, чиито наследници сме ние и поради тази причина всички нашественици като гърци данайци турци искат да ни унищожат до крак -тотален геноцид Това са факти от Историята!

151

Анонимен

преди 6 години

До Ген.Луков 215от ГРУ ще ви припомним, че и сега България достатъчно добре печели от транзита на газ, но най-късно от края на 2019 спира да печели по това перо. Ако беше осъществен ЮПоток печалбите щяха бъдат 4 пъти повече от настоящия транзит.поздрави от ГРУ

150

Анонимен

преди 6 години

228 Горкия Гешев разни се подиграват с името му

149

Анонимен

преди 6 години

225 никой не те е резвал изнасяш газ за Турция и д.ес

148

Свободният

преди 6 години

215 нищо не се печелеше защото беше натоварен корупционно и докато се изплатеше ще сме обърнали петелите

147

Анонимен

преди 6 години

Путин подозира Тереза Мей, че е подпалила киното в Кемерово !

146

Анонимен

преди 6 години

До Трак Ха,ха,ха България била пред Румъния и Югославия по царско време ,няма по-голяма фалшив коментар,днес!Румъния още тогава е имала газ и нефт,цяла Добруджа и Молдова нейни +плодородната Дунавската низина!В Югославия Словения,Хърватска и Войводина са били столетие пред и са дърпали цялата държава напред!Понеже са били бедни във Войводина е имало близо милион немци!

145

ined

преди 6 години

Хибридната война я измисли Роско Хибридния

144

Свободният

преди 6 години

209 е на са всички умници ка тебе

143

бг смешки

преди 6 години

хибридната война на ЦРУ срещу целият свят ли ??!? няма кой да го каже вп рав текст! а хората са пр***сти кат *** и вярват на всекив глупости квито чуят .... без да мислят !

142

До майор Грудев

преди 6 години

Русия повече няма да ни освобождава за съжеление

141

Анонимен

преди 6 години

Абе не разбрахте ли че лично Тереза Мей е забъркара Новичока в кабинета си на Даунинг стрийт 10 и след това го е пръснала в лицето на Скрипал само и само да злепостави най-чистия и честен човек на нашето време свети Владимир Путин. Крайно време е да спрете да се заглеждате по задниците на себеподобните си и да видите каква е истината.

140

Анонимен

преди 6 години

В детската градина никой не иска да си играе с Владко. Даже тези от малката група. Направо пълен игнор. Е това не всеки го може, трябва особен талант.

139

РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛ

преди 6 години

Лошо, много лошо.............скоро ще ни дръпнат шалтера.......

138

Не знам

преди 6 години

Абе не змнам как е на руски "менте" , но Путин си е менте от класа. Менте избори, менте вътрешна политика , менте международна политика.. Истинската е само мизерията по руските дервни.