183

Бесепар

преди 6 години

Къде е др.Нинова да го погали по главицата?

182

Анонимен

преди 6 години

Газопроводът трябва да мине през България. Кой се меси на кого - дрън, дрън на редовните дрънкала журналисти и специалисти по всичко.

181

Stoedin

преди 6 години

Гола вода.

180

Do 196

преди 6 години

Ходи при него направо с вазелина ! Голям страх голямо нещо ! И да не закаснееш за епилацията си !

179

СатаНАТО™

преди 6 години

Човекът ти е дошъл на крака в България.Покани го на едно кафе и му кажи какво те мъчи, бе холан!

178

Анонимен

преди 6 години

Тази вечер НПО фекалиите ще бъдат дежурни до сутринта, жалко за Левски, Ботев, Стефан Караджа, Бенковски и още знайни и незнайни Български мъже отдали и дали живота си да я има България.Сега тези НПО отпадъци и шепа неорентирани деградирали ***, подкрепящи една от най продажните партии ГЕРБ за два сребърника и един пробит долар се продават в това число и България.

177

Анонимен до 681

преди 6 години

България е продадена и е частна собственост за съжаление.Съумяли сме да се съхраним 500 години, сега за по малко от 30 години продажните ни правителства ни унищожиха като нациая и държава.Борисов паша в момента финилизира продажбата на България.Каквото трябва да става ще стане проспахме тези 30 години вече е късно за каквото и да е било.За подкрепящите бойко и ГЕРБ не ми се коментира, Господи те не знаят че са с мъртви души и са деградирали.Очакваме Султана на бял кон.

176

Анонимен

преди 6 години

от шапкар акъл не чекай

175

681

преди 6 години

наглостта на боко е вече направо космическа! с кой съгласува тоя наш убавец, та *** и пульо се е досуркал във Варна?Вече имам чувството че България е частна собственост на тоя жалък бок,лу.к и разполага с народа и територията както си иска!

174

Анонимен

преди 6 години

Отново жалък Радев

173

маши на Русия

преди 6 години

И на децата стана ясно , че Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

172

Анонимен

преди 6 години

Летецът да избърше разплесканите комари и мушици от предното стъклото.Тлъстата муха Бойка най-вече.

171

Хахаха

преди 6 години

Радев докара шорошоидите до масивни инфаркти. Вият като карпатски вълци!

170

Анонимен

преди 6 години

Боко ага Банянлият отговаря за шербета, не го закачайте!

169

cazzo duro

преди 6 години

Усещате ли колко е смешен, жалък и безпомощен пРезидента Радев??? Значи Ердоган го кани официално на посещение в Истанбул ама нашия отклонява поканата с виевати фрази за среща в Брюксел. Ами като си толкова ербап ,бре Радев, отзови се на поканата и тези въпроси ги постави на Ердоган очи в очи на чрез медиите и Борисов. Нали си уж"мъж", пикльо неземен?

168

Край

преди 6 години

Русия избира ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО най-овластения човек в държавата - президента Путин. България избира пряко и мажоритарно безвластен президент а властта се самоназначава. "демокрация" ЛИ?

167

Анонимен

преди 6 години

фуражката нали се чу със Ердо и ще се види през юли, ако му стиска и иска да се докаже, че е мъж да му каже каквото си иска или президента Десислав ще го посъветва с фуражката му.

166

Сливи

преди 6 години

Абе И Нинова и Радев сливи ли имаха в устите , та не казаха нищо по претенциите до сега или просто ги е страх от Ердоган

165

Snorky

преди 6 години

Ами ти къде си, че караш хората да говорят вместо теб?? Вместо да се криеш като мишка и да ходиш по екскурзийки отиди на срещата.

164

Анонимен

преди 6 години

И Райдеф иска да е президент като ЕърДоган ама пусто има подкрепата само на изперкали соцносталгици.