82

Анонимен

преди 6 години

На протеста пред съдебната палата един от 37те протестиращи е припаднал. Ердоган е изпратил линейка от Истанбул да му окажат първа помощ. Варненското спешно е блокирано заради посещението.

81

Анонимен

преди 6 години

С няколко плаката едва ли ще изтрием срама от челото един вманиачен диктатор и агресор, водещ война в съседна държава и превърнал геноцида в държавна политика да бъде посрещан с почести и метани. Няма протести, блокиране на пътища, дори 10 човека не видях да са се събрали. Вали дъжд. Що да се мокрим. Я да си стоим вкъщи и да нагъваме суджук

80

До 77

преди 6 години

Щом не ти харесва в България,заминавай за анадола.Там сигурно е по-хубаво.

79

Анонимен

преди 6 години

Бойкот и ембарго на Турция от ЕС ще клекнат за нула време манг..те.Ердо на съд като Садам.

78

Джукър

преди 6 години

Нерде Сидеров?

77

!!

преди 6 години

НАПИШЕТЕ ГО НА АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ БЕ!!

76

Делиорман

преди 6 години

Господин Ердоган, построй за Турците живеещи в България 10 Турски културни комплекси и си в Рая.

75

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, какъв протест е когато трябва някой да го организира? Това си е партийно поръчение. Хайде поръчковите партийни, излизайте да протестирате!!!

74

Мислете хлапета!

преди 6 години

Деца ,защо не си учите за матурата ,ами сте седнали да оправяте световните проблеми.От вашето философстване няма файда и е смешно да се правите на ,,четници от Априлското въстание.21 век сме,на границата между Изтока и Европа сме и трябва да извлечем най-доброто за нас.Ясно е че повечето сте т.р.о.л.чета,но и малко мозък трябва.Вие ли ще браните границата ,гдето сте виждали казарма през крив макарон.Аман от хленчещи,,клавиатурни "герои,интернет лигльовци.

73

МИР

преди 6 години

По всички телевизи дават турски филми !Ядем турски зеленчуци и носим турски дрехи (дънки ,блузки,парцалки)Всички играем кючек обаче мразим лидера на една огромна държава .На кой е нужно да мразим зарди историята .Видяхте като стана заметресение в Турция българските спасители отидоха да спасяват хората там .Стига вражда с комшиите моля популистите да си намерят друга тема .

72

Анонимен

преди 6 години

Ами сложете нови плакати,по-сериозни,на двата езика,имате още време.

71

Анонимен

преди 6 години

Мвр стои на маршрута от часове, егати топ сикрета.

70

Анонимен

преди 6 години

НЯКОЛКО ПЛАКАТА ВЪВ ВАРНА БЯХА НА ПЪТ ДА НИ ОТСРАМЯТ, НО БЯХА СКЪСАНИ ОТ ХОРАТА НА ТИКВАТА

69

Делиорман

преди 6 години

Господин Ердоган, ние Турците живеещи в България сме подложени на жестока асимилация.

68

Анонимен

преди 6 години

Турски специални служби участвуват в "блокирането" на Варна? Отвратително.Къде се скри бе, Юнако Банкянски. Или си препасал престилката и правиш баглавата.

67

Истината БОЛИ!

преди 6 години

Вижте какво в политиката няма черно или бяло . Всичко е смесено !Затова хората занимаващи се с нея трябва да бъдат премерени в думите си .Взимането на позиция това е черно(примерно лошо) означава че сме силна държаваи можем да се справим сами . Обаче ние нито сме сами нито сме силна държава икономически или военно .

66

Анонимен

преди 6 години

Външната ни министърка,на която акъла и е като на една гълъбица,вече си призна,без да иска,че от тая среща нищо няма да излезе,ама важното е Батман да се прави на велик и да си мисли,че е фактор в ЕС,а не обикновен пощенски гълъб.

65

Делиорман

преди 6 години

Господин Ердоган, ние Турците живеещи в България искаме Турски културни комплекси.

64

Анонимен

преди 6 години

От МВР обявиха, че до последния момент няма да бъдат оповестени улиците, които ще се затварят, както и конкретният маршрут до резиденция Евксиноград.Достатъчно е да се види по кои улици във Варна ударно запушват дупки и косят тревата за да "отгатнеш" маршрута.

63

Анонимен

преди 6 години

Много са смешни българските политици, когато интерпретират събитията...В случаят смешният си ти.