187

до Свободният

преди 6 години

На тебе може да са ти лизери тия недоправеници. На мен са ми никои.Дай доказателства за това че е Русия и ще ти повярвам. Иначе само бла - бла....

186

Анонимен

преди 6 години

202 не теб те взима на сериозно

185

ммм

преди 6 години

Двете каки са баш по вкуса на Макрон :))) Меркел- напълни ЕС с ***. Мей- шефка на държава, която вече е вън от ЕС. Макрон- фен на баби. Изобщо някой взима ли ги тези на сериозно?!

184

Свободният

преди 6 години

199 грешиш тримата *** са лидерите на нашите Патреоти дето са в Правителството

183

Свободният

преди 6 години

197 ненормалник е Путин който нарежда употребата на БОВ в мирни европейски градове

182

БРЕЙ

преди 6 години

ТИЯ ТРИМЦАТА / КАТО СВЕТАТА ТРОИЦА / ТАКА КАТО СЕ ВГЛЕДАТЕ В ТЯХ НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧАТ НА "ТРИМАТА Г.ЛУПАЦИ" ОТ ВЕЛИКИЯ ДОНЬО ДОНЕВ ???

181

Свободният

преди 6 години

192 Украйна има нов необятен пазар в лицето на Европа и ЕС с който е асоциирана

180

Анонимен

преди 6 години

Ей ненормалници - до война ще го докарате, но тогава всички ще горим в ядрен огън.И тези по земята и тези в ядрените скривалища!

179

Свободният

преди 6 години

194 На дипломатически език значи знаем точно кой го е направил но не върви да му пуснем европейска заповед за издирване

178

Боби

преди 6 години

До св.св.Маркс и Енгелс 187Средната цена е около 5$ Транзитна и трансферна такса за 1000кубометраАко Сирия е Пъпет на Сунитските страни САрабия и Катар - Тръбопровода минаващ през цяла Сирия (по диагонал) таксата няма да е 5$ така ако до Европа газопровода е мин 2000км добавената стойност е 100$ (20*5$) Ако половината път е на цена 2$ Трансферна такса която технически няма как да се избегне цената пада на 70$(10*5$+10*2$)Това са най-най-груби сметки

177

ognyanz

преди 6 години

Реакцията на ЕС е каквато се очакваше. "доста вероятно Русия да е отговорна", а на дипломатически език "доста вероятно" означава "доста съмнително". Литва и Полша може би също ще отпратят руски дипломати, и ще им върнат техни също. Другите ще си направят оглушки.Великобритания трябва да свиква с това, че вече не е в ЕС и няма държавите от ЕС да и играят по свирката. А наш Бойко каза ясно че "нещата са прекалено насочващи".

176

дядомраз

преди 6 години

Възможно ли е такава световно уважавана структура като ЕС да взема съдбоносни решения въз основата на предположения и догадки? Мислех ,че не! Работил съм с европейци и имах по-добро мнение за тяхната коректност и мислене.

175

Боби

преди 6 години

До Анонимен 183Значи си МНОГО МНОГО *** (Напиши тук каквото искаш като характеристика)Ето ти ПРИМЕРА С УКРАЙНАУкрайна спря целия официален военен трансфер към РФ - 4 години трябваха на РФ да създаде производства заместващи Украинските - Най-Фрапантния резултат Антонов ФалираСлед това ограничиха останалия бизнес - Ефект за 4 години продукция 135 милиарда $ не е изнесена за РФ и това е като минимум - колко пари са това? Ами горе долу колкото дълга на Украйна Вътрешен и Външен

174

Анонимен

преди 6 години

До JimmyАбе на неграмотния Jimmy с тия Заби поста му стои ... а в този дто го питам дали има зАби в Остата сте го махнали ?!?!?!?Само на жалка аудитория ли се радвате ?

173

Мишо

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсЗа да си продават техния умнико. Дори катарския да е на цената на руския или по-евтин ЕС ако имаше възможност щеше да го купува. Ти ако имаш хранителен магазин ще искаш ли до тебе да отворят още два? Стига демагогияяяяяяяяяя......

172

Анонимен

преди 6 години

Абе спрете да пишете , че тоя с главните букви е пред инфаркт !

171

Мишо

преди 6 години

До нещото с главните букви. Ти робот лиси?Ако ли не напиши ми стихотворението Аз Съм Българче. Знаеш ли кой е автора или да ти подскажа?

170

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Боби- Катарският бил газ 2-3 пъти по-скъп от руския??? Защо ли тогава *** правят всичко възможно той да не стигне до Европа???

169

Мишо

преди 6 години

До Анонимен183Поредния лунатик, газта си я купуваш Евро-пакет на гарантирана от ЕС цена. Освен това си има българско дружество изпълнител. Слушай немците са по - прости от нас и те купуват от руснаците. Ми що забранихме южен паток? Сега щеше да се къпеш в евтина ГАЗ. Ще за плиткоумни хора сте?

168

до 183

преди 6 години

Викаш на ток, а?:))))))))))))))) Всички бели държави са газифицирани, всиииички!!! Вземи отоплявай едно училище или болница на ток, да видимя сметките после :)))) Едно е да отопляваш едни 60 кв.м, едно многоетажна сграда.....:))) Айде Рисия да спре подаването на газ само за 1-2 дни към ЕС и да видим резултата, а?