122

Анонимен

преди 6 години

Путин да го ликвидира .Дезертьори,предатели които работят за чужди държави и са изнесли милиарди от родината си, са за под ножа.

121

Гачо

преди 6 години

До k ами един от сценариите включва Трета Световна и 500 млн население.Много групи,много ложи.Не е хомогено.Пък и се говори че някой нацисти са си взели еврейски тела за "прикритие" Говори се :)

120

Анонимен

преди 6 години

А представи ли си какда будеть деньги!? Кагда дадут рублей, щото инфлацияяя....

119

l

преди 6 години

До Анонимен "Защо за обкръженията на нашите не се пише нищо?!?!?!?!?!? ...."пишеме, само че много трият пич .......знесх ли колко пъти съм пускал неща за кръга "Глобална България", където членува Пантофльо и Иво Прокопов ..... и 20 минути не изкарва и вече е изтрито

118

Lan

преди 6 години

Представям си, че съм Путин и искам да затрия някой - няма ли да е далеч по-лесно с един непроследим коршум в главата, а не с отрова, която е специална и всички свързват с Русия? И въобще умно ли е точно преди избори? Това не се знае накъде ще наклони везните...Представям си, че съм някой, който иска да очерни Путин. И тогава всичко си се вързва - убива се дезертьор (дето по всички световни закони дезертьорството се наказва със смърт). Със специална отрова да не се обърка някой кой е убиецът.

117

Yudeo= fahist

преди 6 години

..Loshite evrei se kriyat v London....no Putin lesno gi namira! ..Dokato ne vurnete i poslednata kopeyka...dupe da vi e yako...

116

Анонимен

преди 6 години

Защо за обкръженията на нашите не се пише нищо?!?!?!?!?!? Ако беше Орешарчето щяха да се скъсат от измислици-премислици за обкръжения.

115

Анонимен

преди 6 години

Лейди Дайна от кого беше убита, да каже Тереза Мей????

114

Анонимен

преди 6 години

Представете си български приватизатор от средата на 90-те, който точно преди да успее да разсипе държавен актив влиза в затвора, след което излиза от него и бяга във Великобритания. Ето това е Ходорковски.

113

без цензура, моля

преди 6 години

Добре охранен комсомолски болшевишки глобалист, до вчера комунист, после крадец-приватизатор, днес, съвсем естествено - либерал-демократ.

112

"-"

преди 6 години

Трябва да си невероятно глу---пав индивид, за да правиш подобни изказвания и някой ден да се превърнеш в "Сакрална жертва" в ръцете на английските секретни служби - Литвиненко, Беризовски, Скрипал и дъщеря му - всички са жертви на Ми-5 и Ми-6!Лондонския съд няма нито една издадена присъда срещу руски гражданин срещу когото са повдигнати обвинения - в случая Литвиненко, Беризовски а сега и Скрипал! Защо ли?Между другото Ходорковски, бе помилван от Путин и беше пуснат предсрочно на свобода!

111

Анонимен

преди 6 години

E, мъртъв ли си или не?

110

Анонимен

преди 6 години

Значи просто чакай бе, Ходорковски......

109

Анонимен

преди 6 години

САЩ, ЕС и СССР са създадени от ЕВРЕИ.ТОВА Е ОБЩОТО.

108

PD

преди 6 години

Ингилизите, отдавна го практикуват това. Канят съмнителни капитали, и се отървават от приносителите им. Четете ИЗтория. А всъщност май не само ингилизите а и целия римо-католически свят. А най свежия пример е Макрон. После победителите пишат, удобна им версия, и ето новата ИзтораЯ. Този път номера няма да мине.А този на снимката е пътник. Никой не обича предателите, макар и да е угодно някому делото им. Докато лае, ще живее. Обърне ли се вятъра, на него ще изпишат и собствените си грехове.

107

Анонимен

преди 6 години

ОБЩОТО Е, ЧЕ ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ЕВРЕИ - ХОДОРКОВСКИ, БЕРЕЗОВСКИ, СКРИПАЛ И ПР.

106

Гачо

преди 6 години

До До:Гачо, от Ели Този капитал се управлява от структури и организации които са толкова систематизирани и подредени в Йерархия че няма случайности току така.Четат,препрочитат Кабалата и току виж въвеждат нова форма на управление-а капиталът е само средство

105

Анонимен

преди 6 години

тоз няма общо със свети Петър,той е ***.

104

к

преди 6 години

и от къв зор му е на Путин да убива този жалък еврейски мошеник Ходорковски !?това жалко агентче на запада не събра и 3% от гласовете

103

Гачо

преди 6 години

До До:Гачо, от Ели Капиталът-сложно-но може да бъде разгледан като средство .Средство за задаване на определен ход на цивилизацията.не знам кой уби лейди Даяна.Ако се проследят фамилиите управляващи -от времето на Шумер,Вавилон,Кавказ,Египет до наши дни и "синята кръв" с повечко мед в състава :) ще се разбере кой с кого се меши или не трябва да се меши :)