215

Анонимен

преди 6 години

До да бе 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ДДС,КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА-----ЗАЩО ГИ НЯМА......ТОВА Е ГРАБЕЖ ОРГАНИЗИРАН ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРИСОВ.....ДОКЛАДВАЙ ***--ДАЙ ИНФОРМАЦИЯ ДА ПИТАМ ДОБРЕ МЕ ПОДСЕЩАШ - А КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ БЕЗОБРАЗЕН "ЕРГЕНСКИ ДАНЪК" , КОЙТО *** НИ КАРАХА ГОДИНИ НАРЕД ДА ПЛАЩАМЕ. ЗАВИРАХА СЕ ПОД ЗАВИВКИТЕ НА ХОРАТА - ДО 21 ДА СИ РОДИЛ ИНАЧЕ - ЛОШО, ПИСНАХТЕ МИ ВЕЧЕ

214

Анонимен

преди 6 години

Крим беше незаконно анексиран от Украйна по веремето на Съветския съюз. Сега се върна обратно на собственика.

213

Анонимен

преди 6 години

"" ГЕРБ срещу Ерменков за Крим ... ""................Добре е, че другаря Ерменков направи това изказване ...и за България е добре, и за Европа ... нека ВСЕКИ е неясно за какво иде реч когато казваме БСП.Иде реч за една откровено сталинистка, антиевропейска, комунистическа формация, която е време да спре да се прикрива зад европейските социалисти, ами да свали картите и да си каже какво и е на сърце ... също като другаря Ерменков !

212

Анонимен

преди 6 години

До А стига де!!!!!!А СТИГА ДЕ - КОЛКО ПЪТИ......

211

Анонимен

преди 6 години

Гинко проведе среща с ГинкаСрещта на вархъ ще бъде отразена по Си ен ен.

210

да бе

преди 6 години

До АМАН ОТ БОРИСОВА 16 МИЛИАРДА ЛЕВА ОТ ДДС,КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА-----ЗАЩО ГИ НЯМА......ТОВА Е ГРАБЕЖ ОРГАНИЗИРАН ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОРИСОВ.....ДОКЛАДВАЙ ***--ДАЙ ИНФОРМАЦИЯ

209

Анонимен

преди 6 години

Те пък пак се дърлят нали знаят какво е анексия към договор и анексия към намеренията та не вземат да им предложат на спорещите страни да ходят на арбитраж или тъй да се каже на Арбитражен съд по договорите и по намеренията за нещо си,който пък си изберат желаещите спорещи по договори или по намерения,инак си знаят как се ставят клаузите с анексии първо ги зарибяват да пишат с подачка,после за подпис още отгоре,а те не разбрали какво подписали,че чакат още от този който подава,но и на него дали.

208

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College.

207

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Ген. Бойко Борисов - Завършва средното си образование в Банкя. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново, във факултет Държавна сигурност. Приет е обаче във факултета Противопожарна охрана. По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен. През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността Противопожарна техника и безопасност .

206

А стига де!!!!!!

преди 6 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

205

Тинев

преди 6 години

Съюз с Русия - това е завета на дедите ни!П.П.А Суджука и Шестте ап. да се ................., разбирай попа да е отпред!

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 189, абе в тоя сайт само *** и комунистически *** ли има? 2 милаирда и 400 милиона годишно, безвъздмезна помощ от ЕС малка полза ли те се вижда? Що за *** народ....

203

Анонимен

преди 6 години

Педро Порошенко се моли Богу горещо:- Господи, Господи, направи така, че Крим да се върне!Чува се глас:- Крим вече се върна глyпако, сега остава вие да върнате парите!

202

Арести за Борисов и

преди 6 години

НАрода е подложен на ЛИКВИДАЦИЯ от НАГЛИте престъпници менкани на власт вкл Борисов и Цветанов..

201

Анонимен

преди 6 години

Ми чакаме да му дойде времето, а ти си врякай колкото си искаш до тогава.

200

Анонимен

преди 6 години

ne e li po vazhno koq e BG poziciqta ??????Do koga BG shte se upravliava otvan ?????

199

АМАН ОТ БОРИСОВ

преди 6 години

Важен Комунист в България е Бойко Борисов ползван като министър председател за ограбване на стотици милиарди живи левове от най бедния в света народ - БЪлгарския..Борисов подържан от *** заграбили власт в София през 1947 година безмилостно ограбва народа и пере ограбените милиарди само през нагло корупционни проектчета ..Неносещи нито лев доход на продажната администрация и НАрода.

198

ЛИквидация на ГЕРБ

преди 6 години

Подставените на власт в Киев обсебени с наркотици и импланти в телата пратиха цели армии да убиват показно милиони руснаци в ДОнбас.Замириса на ядрен холокост заради нагло диверсионни методи за окупация на най важната республика от СССР основателката на РУСИЯ - Киевска Русия.НАСЕЛЕНИЕТО НА КРИМ Проведе ЗАКОНЕН ПОЧТЕН РЕФЕРЕНДУМ - това е важен военен автономен регион на СССР>>за броени дни бяха убити милион бесове проникнали от Украйна

197

АМАН от НАркомани

преди 6 години

ОКупацията на Литва Латвия и Естония мина ЗАБЕЛЯЗАНО заради 100% отравянето със спец наркотици на цялото население там/в републики от СССР.Окупирането на КИЕВ е най болезнено заради риска от ЯДрен хОЛОКОСТ>След като отровиха милиони в Украйна с зомби пиво и включиха черни спи генераторчета последва заграбване на власт чрез обемно обсебени с наркотици нагли депутатчета в Веровнат а им рада.Последваха НЕЗАКОННИ ИЗБОРИ в Киев съпроводени с нагли манипулации и фалшификации.

196

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът и русофилията са тежки и необратими мозъчни увреждания.