34

Любу

преди 6 години

Наско ментата е номер уан

33

Анонимен

преди 6 години

Вчера в САЩ пак се стреляха и имаше убити в училище.

32

Татуировка

преди 6 години

Тъпанарска история от всекъде

31

Лунчова

преди 6 години

Това във Русия е невъзможно

30

Анонимен

преди 6 години

В последните 20 години много хора развиха психически разстройства.Лошото е че роднините, а и самите хора ги е страх да не им сложат клеймо и не се лекуват както трябва.

29

Анонимен

преди 6 години

До КрисДа така е къде по-евтино е да им даваме пенсии и да им плащаме хапчетата на лудите. Къде по евтино е да принасяме в жертва по някои и друг човек, ей така за да може лудите да си задоволяват извратените мании.

28

Тунджата

преди 6 години

Много силно *** има и на някой просто не им понася, Това е истината! За това има толкова много истории с фатален край! Консумацията се повиши, качеството също, а МВР с крие в патрулките и броят рушвета!

27

Анонимен

преди 6 години

В моят вход вече 4 човека ги прибраха в психиятрията за има няма година.Не знам какво става с този народ.

26

До 19

преди 6 години

А кой допусна БХК да си развява байряка? В никоя друга държава не цепят басма на такива организации. Тук всеки свива уши пред тях . Един бидон с нафта и клечка кибрит в централата и проблемът се решава. Никой няма да заплаче за престъпното БХК. Каквито клиентите - такава и организацията - престъпници защитени от тарикати!

25

Ахаха

преди 6 години

Когато глухата баба дъни сериалите на Мах, ще търпите.

24

Анонимен

преди 6 години

Горката жена! Бог да я прости!

23

Анонимен

преди 6 години

До ЕвтимТи очевадно си тотален егоист и/или ментално болен, щом смяташ за нормално, луди да се разхождат по улиците, пък било то и това да е твой роднина. Такива като теб са големия проблем - кухи розови *** които смятат че лудите не са проблем, а като стане проблем си заравят вакуумираните кратуни в пясъка и после се правят, че нищо не се е случило. Аз пък искам луд да нападне семейството ти, да видим тогава какви ще ги пишеш.

22

от сидниАав$тралия

преди 6 години

като прочетох заглавието имам усещането че тия новини ги е писал някой докер от сточна гара чийто втори език е български

21

Анонимен

преди 6 години

Всеки втори българин е с разклатена психика и на някакви хапчета.Вече 30 години умишлено ни затриват като нация.Живеем в най-тежкото време от Освобождението.

20

Опш работник :)

преди 6 години

Някакъв ненормалик убил баба пък вие намесихте Европа и Русия...Все едно през комунизма нямаше откачалници които трепеха баби... Ама поне ги прибираха де...

19

Крис

преди 6 години

Номер 19 : НЕ ги прибират щото няма кой да плати. Ако се плаща ше ги приберат.

18

До номер 9

преди 6 години

Да ги затвори в лудници, многознайко! Лудите са опасни за живота на околните. Вместо това закриват психиатрични заведения и приюти за откачалки. Кой друг да разреши проблема ако не държавата - ти ли? Прибери си някой луд у дома да го дундуркаш!!! Държавата е станала чиновническа мафия и само ВЗЕМА, без да прави нещо за хората.

17

Анонимен

преди 6 години

До sportДържавата не може да прибира лудите в лудници, защото веднага е атакувана от БХК, съдена в Страсбург и т.н. Дори луд да те убие, него няма да го съдят, ще го вкарат за няколко месеца в психиатрия и пак ще го пуснат да вилнее. А ние само само мърморим под мустак и се успокояваме, че на нас това няма да случи.

16

Анонимен

преди 6 години

Колко убаво беше при бай Тоше.Такива новини.... не ги съобщаваха.

15

Евтим

преди 6 години

Анонимния, пожелавам ти луд в семейството, белким се ограмотиш относно отговорностите на чиновниците, или по-скоро липсата им.