10

Аз

преди 6 години

Еиийй....ама как се активизира ......другарката, много лае пак , ама като са на власт мълчат като бити ***..

9

Анонимен

преди 6 години

Знаете къде е била определена българо-турската граница от великите сили? На 40 (словом четиридесет) километра северно от Истамбул.Случайно ли е избито и прогонено населението от Одринска Тракия?Не.Направило се е етническо прочистване и дори обезщетението не е изплатено за това.

8

Анонимен

преди 6 години

Бря то па големия келепир от Кърджали. Да набутаме там доматено сините и който иска да се пише турчин то другите малцинства и да си го взема Ердоган кърджалиито.

7

Я гледай....

преди 6 години

Нинова , точно па ти ли се намери да решаваш проблемите на хората.Вие си решихте вашите финансови проблеми. За хората се грижи Борисов , ама на дела, не на думи.Стане ли нещо , Борисов е там и решава проблема на място. Кога спи този човек? Работохолик.За това е любимец на народа , като Путин.

6

Менчо

преди 6 години

За какво се пали Корнелия ,НАТО ще ни защити и няма да се съгласи да отдаде Кърджали на Ердоган,нали сме приятели със САЩ!)(Опази ни от таквиз приятели катоСАЩ_)

5

Анонимен

преди 6 години

Борисов е при симитлийскио кмет са

4

Така е

преди 6 години

Нинова да внимава много с Ердоган че ще има: А де! А де! Нали така ? Така е ...

3

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова - скоро премиер на България!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Забележете. Троловете платени от "Америка за България" нападат и плюят по всеки който се опълчи на Ердоган. Тактиката им е следната. Не подкрепят директно Ердоган, за да не се усетят хората, какви са мизерници, но атакуват всеки политик, който каже нещо срещу намеренията на Ердоган спрямо България. влезете например в Дневник "БСП призова Борисов да критикува Ердооган" и вижте с очите си в коментарите. Така под прицел са и Сидеров, и Радев, и Джамбазки, редица разни националисти, анализатори.

1

Имамчето

преди 6 години

Вярно е духовна столица на Рудопите, и другарката ще я посветим в правата вяра ако поиска.