47

Анонимен

преди 6 години

Силно напомня на филма "глупав по глупав"!

46

Анонимен

преди 6 години

Какво остана с презумпцията за невинност? Или това го има само по американските филми? Защото до момента не е предоставено нито едно доказателство точно какво вещество е използвано, нито това кой го е използвал!!!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Много перчеми, много нещо!"---Да, бе! И отсам, и оттатък Атлантика. И все оранджЪви. :)

44

проста логика

преди 6 години

При престъпление първо се търси мотива, нали?Какъв мотив може да имат Путин и Кремъл за да отровят Скрипал?Никакъв-само негативи!!!Какъв мотив може да имат англичаните?1.обвиняват Путин и руския елит за едно недоказано престъпление;2.отклоняват общественото мнение в Англия и Западна Европа от невиждания по размерите си педофилски скандал, в който има замесени високопоставени личности от англосаксонския елит.

43

тъпчо

преди 6 години

"Клеветата е разпространението на невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото."Обвинения без доказателства се нарича клевета!Та това е новото на външните министри в ЕС. За нашата донякъде допусках, но чак всички ...

42

Тереза Мей

преди 6 години

Майка Тереза е бременна. Борис бърза да обвини Владимир, за да не падне вината върху него. Няма значение, че Владимир не е преспал с Тереза, той даже не се е срещал с нея. А защо ли Борис не дава да му вземат ДНК проба? Този турски сериал май сме го гледали.

41

Миташки

преди 6 години

На кой му пука какво мисли

40

Анонимен

преди 6 години

Толкова са нагли вече че даже не си правят труда да скалъпят що годе прилична лъжа пред света. Смятат се за толкова могъщи и не досега Еми че просто не им пука че целият свят разбира лъжите им. Това е явен признак за тотална деградация на англосаксонския елит и логична та му скорошна смяна.

39

Анонимен

преди 6 години

Органичният синтез е толкова напреднал, че ако имаш формулата на "Новичок", може да го синтезираш.Това не е никакъв проблем за САЩ и западните страни!Явно химикът-създател на '''Новичок" е вербуван от западните служби и манипулира хората, че само руснаците могат да го създадат.Но и ние знаем нещо за органичната химия и органичния синтез.Още повече, че формулата на това вещество в публично известна!

38

Сталин

преди 6 години

Сталин: Подозрението е майка на доказателствата.

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Всъщност Путин каза ,че е научил от улиците на Ленинград ,че когато боя е неизбежен трябва да удариш пръв! Вероятно ще им направи същия сценарии като с Кадафи! Джонсън е е закъсал вече!

36

Мале мале

преди 6 години

Лъжат като дърти ***

35

+

преди 6 години

Подозира ли или има доказателства ,щото това са две голями различия!?

34

Бременна

преди 6 години

Майка Тереза Мей е бременна. ЕС подозира бащата на народите - Путин. Доказателства няма. ЕС приканва Путин да признае.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Да, могат го, това им е работата на подобен род служби.А това чувал ли си го:Mossad are known for assassinations and Mossad operate everywhere.

32

Анонимен

преди 6 години

декларация, приета днес в Брюксел от външните министри на ЕС, след като те бяха брифирани от британския си колега Борис Джонсън.____________Този перихидроления стар британец е голям ***! По всичко си личи сам е замесен в тази провокация! За дядя Путин какви са му мотивите да го убие ?

31

Анонимен

преди 6 години

Ми то само на кръгъл *** май не му стана ясно, че зад това отавяне стоят западни тайни служби. Тя целта е от ясна по-ясна, та направо кристална - истерична дискредитация на Русия. Няма да е далече времето, когато сами ще си взривят някоя атомна бомба и... виновен е Русия със всичките му съпътстващи последствия - 3-та световна. Просто съм убеден в това! Англосакса не го спират никакви морални задръжки - те такива нямат. Както си бутнаха кулите така ще си взривят и някой град.

30

Анонимен

преди 6 години

Голяма демокрация настана в Либия след намесата на Запада, нали???Племаната там още се бият помежду си, дори убиха един американски посланик местните бандити!Защо не изправиха на съд полковник Кадафи, ами го убиха като куче - и него, и семейството му???Щяха да лъснат много кирливи ризи на френски, английки и италиански политици!Западна демокрация в действие!!

29

Тоя

преди 6 години

Тоя травестит Б.ДЖ. не знае на кой сват се намира. Наркоман!

28

до 14 валери

преди 6 години

Той цъздателя на"новичок" е в САЩот 20 години но работи като градинар сади домати и от това не разбира нищо да прави новичок