7

Анонимен

преди 6 години

Докторке, при мулти-култи е така.Като не си мислила за кой се жениш, от коя страна е той, какви са нравите, обичаите и религията на страната му сега щеу гледаш дъщерите си само на снимка!Човек затова има глава, за да мисли, а не да му украсява горната част на тялото!

6

Жена

преди 6 години

Не й е виновна нашата държава, както говореше сутринта по телевията. Похвали Йордания, че там е успяла да заведе дело и да спечели, но пък и били заявили, че въпреки това, децата няма как да се изведат, освен с мафията. Значи в Йордания изобщо не са и помогнали. Все едно не е видяла какво е там, след всичко, което и се е случило. В тези държави е така - измамно правосъдие, пък те си живеят по старите закони.

5

Момо

преди 6 години

На тия не им дойде акъла, че не трябва да се занимават с араби...

4

Мишо

преди 6 години

Глупава българка. Като се жени за арабин не мисли ли бе? 70% от браковете с араби завършват така. За тях, вие жените сте само донори на яйцеклетки и средство за развлечения. Сега ще си кукуваш без деца, защото никога повече няма да ги видиш. И това е в Йордания, която се води светска държава.

3

Анонимен

преди 6 години

Стига , де! Колко пъти ще пишете за тази ?Да е мислила когато се е женила за арабугата !

2

Анонимен

преди 6 години

вместо да се радва,че я е отървал от отпадъка..Ми така де тя нито има пари нито има време да гледа 2 деца.В бг е пълно с араби (доктори и енженери) ще легне със следващият ще напълни тумбака.Нали обича екзотични мъжленца от "близкият изток"Или всичко е заради пари?еех тия пари бе

1

Българин

преди 6 години

Чии го крепи в Йордания