27

Инж. Андреев

преди 6 години

Даже им е малка глобата. По-сериозна глоба трябва. Сигурен съм, че в случая има правилни механизми, но като цяло това е поредната простотия българска. Няма как да пипнеш сметката и да наложиш такса, само защото някой има дете.

26

Анонимен

преди 6 години

В случая и двете страни не са прави. Не можеш да напишеш такава глупост в менюто, може просто още на входа да се постави табела, че заведението е за лица над 14, 16 или 18 години. От друга страна е въпрос на добро възпитание и морал, да не пречиш на другите хора, да не се правиш на интересен, да не си егоист и нихилист, все неща които ни демонстрира с пълна сила въпросната майка, тръгнала по заведения.

25

ха-ха-ха!

преди 6 години

Собственикът на BIZARRE и неговите служители пишат коментари срещу майката! You are so pathetic!

24

аз-ът

преди 6 години

вижте на една определена възраст те са като диви прасета. Не можеш да ги спреш, освен ако не ги вържеш за дъровото. Децата не са виновни, и ние сме били такива. ВИНОВНИ СА КИФЛАТА ..., ЧЕ ВМЕСТО ДА ГО ЗАВЕДАТ НА СЛЪНЦЕ В ПАРКА, ГО ПЛЯСКАТ В ПИЦАТИЯТА ДА ДИВЕЕ !!!

23

аз-ът

преди 6 години

единсвтено в БГ ще видиш родителите да си водят децата на заведение. Защо трябва да плащат на забавачка или да ангажират бабата-по лесно е да го пуснеш да беснее между масите, като превърнеш всички посетители заложници на детето ти и реално гледачки на детето ти. Мама спокойно си пие кафето, а водача на прайда седи и гледа над търбуха облечен в анцунг да не би някой да направи забележка на семето му. Разкошно просто. На запад не те пускат без вратовръзка, камо ли с ..на детето ти.

22

Анонимен

преди 6 години

Сигурно някоя активистка и в бгмама, която на всяка цена иска да си търси правата и да докаже колко невероятна майка е.КОгато отида на ресторант, не винаги съм настроен за детски писъци.Явно и клиентите на заведението са се оплакали.

21

Кочо

преди 6 години

Грешката на заведението, е че са обвързали таксата със сметката. Трябвало е да сложат такса 20 или 50лв. и готово. В крайна сметка това са частни заведения и управата може да въведе какъвто иска контрол, както за облекло така и за възрастова граница. Не трябва да се изкарва майката героиня, това е свободия, а не свобода. Аз лично обичам децата и не ми пречат, но има хора, които се дразнят от шума и в крайна сметка, като не са в дискотека имат право да се насладят на спокойствие.

20

Бай Иван

преди 6 години

На мен пък лично ми е писнало на заведения,където съм отишъл да разпусна ,разни бг *** възпитаващи малки идиотчета,да ги оставят да беснеят,шумят и пречат на другите гости ,а те да си гледат кефа в това време ,като си го довела ,занимавай се с него ,ако ли не ,дръж си го вкъщи ,при бабата ,дядото,детегледачката и т н ;) !!!

19

Анонимен

преди 6 години

Има кротки деца, които не създават проблем в ресторантите. Заради такива като тази майка, голяма част от ресторантьорите ще отказват да пускат деца под предлог, че в заведението се сервира алкохол. Имах случай от втората ми бременност. Платих на дететгледачка, за да излезем с приятелки и да седнем на спокойствие в някое заведение. Седнахме, поръчахме и след малко влезе една група с три малки деца. Настаниха се в другия край на залата, а децата им започнаха да тичат, да играят на гоненица.

18

Анонимен

преди 6 години

Какви деца в това заведение. Тая майка добре ли е? Не съм го виждал, ама като гледам името там явно се развиват тежки сцени между кифлички и мачовци.

17

Анонимен

преди 6 години

30 месеца...... ТРИДЕСЕТ...... МЕСЕЦА

16

Защо?

преди 6 години

До МенТой си е направил труда да предупреди, майката да си е правила сметката или да е отишла в друго заведение, където има детски кът.Надценката явно не е съобразена с това, което законът разрешава.Затова, най-разумно е да има табелка на входа, която ясно да указва дали има кът за игри. А защо и да няма заведения, в които деца да не се допускат? Нямам предвид само нощните клубове. Имаш 1 час обедна почивка, искаш да обядваш като бял човек, а някое на 5 г. крещи и те замеря с пържени картофи!

15

Анонимен

преди 6 години

До Виктордецата не са бреме, но с тях има както хубави, така и трудни моменти. Вие имате ли деца?

14

Виктор

преди 6 години

До Анонимен 13Тогава защо сте ги родили като ги смятате за бреме?

13

Мен

преди 6 години

Типично поведение за ресторантиор-***. Ако иска да взима такса за децата има много по културни начини от глобата и заядливостта, самият надпис показва колко неприветлив и злобен е управителя. Ако толкова иска да взима допълнителни пари - да направи един детски кът да сложи една жена там и така спокойно ще може да прибира пари. Ама тъпанара сложил глоба...

12

Анонимен

преди 6 години

Ние сме с три деца и изключително рядко успяваме да излезем като нормалните хора да хапнем някъде. Винаги правим големи сметки и винаги оставяме големи бакшиши. Има заведения, които са се погрижили децата да не създават проблеми - като са отделили място за атрактивен детски кът, в който малките се забавляват, а родителите могат да се почувстват поне за малко "бели хора". И разбира се за нас е немислимо да ходим по ресторанти вечер. Когато има уважение от двете страни, няма проблеми.

11

Моряк и половина

преди 6 години

Аз пък най се кефя на някое дете идиотче с часовник и чаша с нещо в същата ръка . да го питам колко е часът!

10

Бедеч бахча

преди 6 години

Да, същата е, похвалила се е у фейса

9

Бедеч бахча

преди 6 години

Тая Живка Александрова, дали не е същата, която се търкаля по площада и в палатки пред община Ст. Загора, като защитник на Пирин и гюрлюка, кръстен от Първанча Симеонов и останалите зелени пиявици - "парк" Бедечка?

8

Анонимен

преди 6 години

Тук се сещам за един случай на черноморието. Отиваме на плажа, а там много деца с родителите си. Едното от децата директно си пиеше пясък с чаша. Обърнахме се към майка му да погледне детето си, а та отвърна: Аз какво да направя?