184

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не се съмнявам, че руснаците използват този химикал за подобни цели. Имайте предвид, че и американските дезертьори и доносници не ги черпят с баница. Студената война е вече кибер-пропагандна война във вихърът си.

183

Анонимен

преди 6 години

Путин как се подигра с британските ***... ликвидира английски агент на англиска територия и накара целия свят да вярва, че това е дело на МИ6.

182

Ами така си е

преди 6 години

"Фактът, че Кремъл, подобно на всички престъпници, непрекъснато отрича, не означава нищо"--Аз направо се чудя защо при всички такива случаи - отровени дисидевнти, сринати цели градове с цивилни в Сирия, използването на газ от Асад и руснаците, доставени разработки на Ким Грух за атомната бомба и т.н., та защо аджеба Запада си прави труда да питат колхозниците дали имат нещо общо, като е ясно и на бебетата, че бояришниците ще отрекат.

181

Georgiev

преди 6 години

Само едно не разбирам. Как хем въпросния учен хем участвал в създаването на това силно отровно вещество, хем бил шокиран, че е използвано?

180

ззз

преди 6 години

Такааа.... значи един от разработчиците на това вещество официално живее в САЩ, знае огромни подробности за това вещество и никога не си е и помислял да сподели НЕЩО за направата му с хАмериканците!!!Да БЕ повЕрвах и отивам да си изям доматите с колците!!!Ако някой все още не е разбрал: САЩ, а вероятно не само те, имат копие или поне близки разработки на т.н. "Новичок".Но тъй като те са стожери на "демокрацията" аз им Вервам!Аре, че ми изстинаха доматите!

179

mgs

преди 6 години

До Поручик РжевскиСтаршинка Ръждивко,Моля те помоли твойте хора от по-горните етажи в сградата в Ленинград да те научат на съвременен български или спри да тролиш...Разбирам че трябва да пазиш оста - всички са лоши само Путин добър, ама аре стига вече, тоя филм го гледаме от отдавна и ни е омръзнал.

178

Аз

преди 6 години

Анализирам ситуацията. Ей, този гад, Путин, държи я тази Русия и не пада. Сега пак ще го изберат. Какво имаме? При нас - един никому ненужен старец, разработвал новичок , дето и на нас ни каза формулата и го имаме покрай него, в Лондон пък живурка един отдавна ненужен руснак - двоен агент. А-ха. Дай сценарий и го почваме. Обадете се на Терза, на всички, Да се съгласуват срокове и действия. Малко е повърхностно, но кой ти гледа. Нашите граждани сме ги зомбирали и ще повярват.

177

Анонимен

преди 6 години

Великата руска империя как грозно се изгаври с наглосаксонците..

176

Поручик Ржевски

преди 6 години

Начи така, едно време им викаха окупатори, сега се наричат инвеститори.Идва, взима ти петрола и инвестира в ламаринени тръби, които дори Зимбабве може да си произведе.

175

Анонимен

преди 6 години

Употребата на оръжие за масово поразяване в мирно време е пъклен акт на безмозъчни същества против Човечеството !

174

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXПрав си. Диктаторите развиват параноя. Сталин също е бил така и затова е изтребил толкова народ. Путин единствено може да бъде свален от вътре и страх го тресе. Гаранция че спи с едното око отворено, Ще бъде голямо шоу ако не спечели изборите. Представям си го как мига на парцали.

173

Поручик Ржевски

преди 6 години

САШ са империята на доброто, запомнете.Отидоха в лошата държава Ирак, разбиха лошата държаван фирма за иракски петрол и я дадоха на добрите американски корпорации.Лошия Путин сега също много пречи на добрите американски корпорации.Ще се опита ли пак доброто да победи Злото?Лека нощ на всички добри жендърчета.

172

Анонимен

преди 6 години

Какви доказателства имаш за тея 800 бази на американците ?

171

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са пияндурници, които се женят за братовчедите си. За това са мутирали и са толкова грозни и ***.Нищо добро не може да се очаква от тях.

170

Анонимен

преди 6 години

Тая *** пълна с предатели мамка му. Да не се окаже и Жужи предател, че той си е с жидско потекло.

169

Анонимен

преди 6 години

До SpaceXИзгодно е за Путин в предизборната му кампания.А бе ти поне не грачиш само заклинания.Как го мислиш това? Отговори ни на въпроса- КОЙ ИМА ИНТЕРЕС? Путин с неговия 70% рейтинг или враговете му? Виж как се разлаяха в хор де що има англосакси.

168

(-_-)

преди 6 години

Убит с бойно отрвно вещество? Що за глупост е това? Ако имаше пръст в убийството Путин, то години наред никой нямаше да разбере за това.. Все едно да го гръмнат с базука, айде стига бе!

167

Поручик Ржевски

преди 6 години

Никой в света няма тази отрова, освен Русия.Да ама създателя на тази отрова живее в САЩ и плюе родината си.(Славяните за съжале сме малко предатели, затова се бъзикат с нас...)Така че ми се струва включен в мероприятието.От друга страна, може да е от химическите оръжия на Саддам. Нали заради това нападнаха Ирак? Не вярвам да са се объркали, запада никога не бърка, нал тъй жендъри?

166

Анонимен

преди 6 години

Време е за закриване на ***. Въпроса е приключен.

165

Анонимен

преди 6 години

Винаги провокации преди "изборите" в русия. Какви избори са това като човека е предварително назначен ?А двуполов ?