28

Анонимен

преди 6 години

Това е като стипендията на Кунева - за етноса стипендия на 3,50 за отаналите на 5,00+

27

УУУ бре София

преди 6 години

Ми кат не ви харесва столичани, софиянци в повече, върнете се по родните места и там няма да имате този проблем. Стига таз София кво толкова има. Мръсен въздух, пренаселана, ***, гнила, не предлагаща нищо освен една заплата, която Ви стига само да се наречете "суфянци".

26

избирател

преди 6 години

Мисли се в перспектива.Все пак те остават основните гласоподаватели де!!!

25

Няя оправия

преди 6 години

И какво ся? Искате *** проблем да няма, но не искате никаква интеграция. Е няма как да няма *** проблем без интеграция. Но българинът не ще никакви интеграции, отрича да съществува проблем, затваря си очите, не е толерантен, не му дреме. И от време на време някакви псевдопатриотични партии импотентни от към каквито и да било рационални идеии почват да врякат и надават вой, за да ги забележат някои горе долу с интелект с коефициент голям колкото номера на средоностатическа обувка...

24

Анонимен

преди 6 години

Не протест ,а БУНТ,чистка ,писна ми

23

Българина

преди 6 години

Докато ОП НЯМАТ 121 ГЛАСА българо убийството няма да спре, от нас зависи.

22

681

преди 6 години

Така е, защото българчетата първолаци си нямат БХК!да са живи и здрави ромчетата!

21

Анонимен

преди 6 години

Повръща ми се от тая скапана продажна държава! От корумпираните и продажни управници, от отвращаващият *** нео либерализъм, и най вече от думите " малцинства" и " интегриране" от БХК и от всичката тази помия! България си отива! Изтърваме я! Тия диваци раждат по 15 деца само за парите които вземат за тях! Продават ги! Дискриминацията 28 год е над българите! Дискриминация и геноцид, много добре организиран от ГЕРБ, БСП, ДПС и всички знайни и незнайни престъпници и предатели! Мразя ви!

20

Анонимен

преди 6 години

Ние сме дискриминирани в нашата държава?Това не е нормалноСтанишев,нямаш ли мнение, или нямаш време от дженджърство?ВАШАТА ***.......... . ..,***

19

Анонимен

преди 6 години

Бае ви Тошо го свалиха руснаците,съветските хора му направиха преврат и фалираха икономиката ни

18

Анонимен

преди 6 години

В личната ми карта пише - Гражданство БългарияНикъде не пише дали според етноса ми съм българин, евреин, турчин, марсианец и т.н. Даже и да се приеме тази очевидно противоконституционна наредба, как ще разпознаят кое дете от какъв етнос е? При това по принцип има етнос по произход и етнос по самопределение. Да не говорим, че етническите българчета вече са малцинство.

17

АНТИ

преди 6 години

Българи, нас ни продадоха и предадоха още със свалянето на бай Тошо.Късно се сетиха нЕкои ... нашенци.

16

Мосю Густав

преди 6 години

На българина му трябват около 500 години, да осъзнае, че е поставен на колене...

15

Божил

преди 6 години

При социализма е така- първо трябва да има за бедните т.е. за ромите,после за "богатите" т.е. за Българите. Този соц.-манталитет е развит у голям брой възпитаници на социалистическото време- каквото времето такива и хората,които е родило.

14

Анонимен

преди 6 години

Конституция на РБЧл. 6.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.

13

Анонимен

преди 6 години

Това е дискриминация на етническа основа , насочена към българското малцинство в България. За моето дете , кварталното училище за Асанчо и Исус от факултета -където си изберат. Хубавото е ,че повечето родители на цветни първокласници не ги интересува къде учат.

12

Ей хора

преди 6 години

Ами дайте и една наредба за родителите им,да им отпускат пари за пиене и цигари ,с цел интеграция!?!?!? Или ненаказуемост при техните ,,золуми"-пак за да се ,,интегрират" още повече.Накъде отива тази държава с такива умни ,,общинари"?След време ще се наложи децата и внуците ни да се интегрират по Столипиновски!!!!Разберете , ТОВА Е ЧЕРГАРСКО ПЛЕМЕ ,не подлежи на никаква интеграция освен с железен контрол,бой и наказание да се държи по-кротко.Никакви човешки аргументи не важат за тях. от веки век

11

До 12

преди 6 години

И в САЩ е така-можеш да запишеш детето само в кварталното училище. Брат ми само заради това се преместиха в друг квартал,където черни няма.

10

Анонимен

преди 6 години

Ромите са привилигеровани, както и техните деца.Дискриминирани сме българите и децата ни,казва се обратна дискриминация!Сега ли го разбрахте, селяни прости?

9

Анонимен

преди 6 години

А откъде накъде моето дете няма да има право на избор?