66

Гого

преди 6 години

Ква икономика бе Амет? За два дена да затворим Капитан Андреево и половината ви икономика отива на вятъра!

65

Анонимен

преди 6 години

Наш Боко Великолепни, Обединителят на Западналите балкански ливади, председателства и управлява целиот Евросоюз, а вие от една Турция се страхувате. Та турците са ваши братя по оръжие от НАТО-то. какво толкова, ако ни поробят отново? Нали пак ще сме натовци и демократи?

64

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски . Помагачитена Ердоган твърдят обратното .

63

Анонимен

преди 6 години

Трябва мъдрост и дипломация. Вижте патриотите, тихи и кротки като агънца! А помните какви аслани бяха срещу думите на руския патриарх, че нРусия ни е освободила. Снишаване му е майката, снишаване и леко на.гъзване. После е лесно. НАТО ще ни помогне!

62

велик

преди 6 години

много скоро Русия ще въ обърне гръб защото няна да сте фактор а изчечващ вид. Днес ще ви завоюваме със силата на икономиката и парата - ще ви изкупим! Доган Паша е вече везир в измислената ви територия - българете сте история

61

Анонимен

преди 6 години

Трябва да действаме дипломатично. Не както срещу нашия враг и агресор Русия. За първо време да поканим Ердоган в Батак за празненства по случай победата на православните над ***.

60

Анонимен

преди 6 години

Турция е наш достоен партньор от НАТО.

59

Гого

преди 6 години

Горката, гадна, необразована, никому ненужна Туркия! Идва и края! Пред гражданска война, срещу Чичо Сам, Кюрдистан, "приятели" с Русия и Иран и т.н! Мустака и той завалията няма връзка с реалността!

58

хаха

преди 6 години

Не се притеснявайте от евентуална война ако Турция тръгне да си прибира Кърджали Бургас Варна и т.н. Жертви сред мирното население няма да има. Капитулацията ще е в рамките на броени часове, колкото да кацнат с вертолетите на пл. Народно събрание.

57

123

преди 6 години

До велик турк"велик" хахахахахаха ама ***.

56

СЛАВА

преди 6 години

НА РУСИЯ-НАШИЯТ ОСВОБОДИТЕЛ,СЛАВА НА РУСКИЯТ НАРОД,ПРЕМАХНАЛ ЗВЕРСКОТО И ПРОСТАШКО РОБСТВО,НАЛОЖЕНО НИ ОТ ТЪПИЯ АНАДОЛЕЦ-СЛАВА НА РУСИЯ...!!!!!!

55

Гого

преди 6 години

Откъде имате интернет бе мазна, необразована, никому ненужна смрад? Мустака нали ви го забрани! Константинопол е Български! На колене мръдни фесове! На колене както пред Тервел и Симеон!

54

велик турк

преди 6 години

всяка българка мечтае за *** турски шмайзер! Много скоро и във вашия дом! Долу Русняците, идват истинските мъже които ще оплодят жените ви вече над 500 години ахахаххЩото българските алкохолици не могат го дигнат налееее

53

американофил

преди 6 години

по добре да ни поробят турците от колкот да сме с братушките

52

светкавицата

преди 6 години

Русия все се меси в неприкосновеносттан на Турците! Обаче скоро ще сключим договор и Тракия ще бъде турска, този път завинаги!!!

51

българоубиеца

преди 6 години

ето до какво доведе руския прецедент с освобождението на българите! България обратно в Турция, където й е мястото! Вчера освободиха българите, днес освободиха Крим! Поне да върнат България под тежкия жезъл на исляма, този път ще го обработим!!

50

демократичния

преди 6 години

да засадим двора на българите с мултикултуризъм и демокрация! Докато станат малцинство

49

Анонимен

преди 6 години

страдащи и потиснати наши братя??? Тики, що не вземеш да попиташ твоя башбакан-падишах Ердо кои са тия потиснати и страдащи негови братя у нас?

48

льотчик

преди 6 години

България да се даде обратно на Турция! Да поправим руските грешки веднъж и завинаги!!

47

Иванов

преди 6 години

Ако на някой от политиците ни още не му е ясно, че няма да се пенсионира като политик в България и да живее на рахат, да си го изясни. Турската армия ще стигне за часове до София по бойковите магистрали, защото ние с нищо не можем да я спрем. Вярно ЕС ще наложи санкции на Турция, но това е бошлаф работа. Явно турските ходжи си познават добре черната магия, след като народът ни загуби инстинкта си за самосъхранение и вярва на враговете си и на лъжите им. Бойко гръмни се!