99

Анонимен

преди 6 години

проба

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Заминавай да облагородиш генофонда на велиокбритания!Нямаш си пък ти идея за силата на БЪЛГАРИТЕ!!

97

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Само който НЕ Е запознат поне отчасти с трудовете на Хокинг, може така да словоблудства по негов адрес. И какво по-хубаво от това, покрай заниманията си с науката, да си разнообрази живота с участието в филмови продукции - не виждам нищо лошо. Учен не значи само очила девет деоптера, бяла пристилка и кабинет в който да е затворен цял живот!!

96

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 117 Ти си най неграмотния драскач.Поклон.

95

Аз

преди 6 години

Този човек ме вдъхнови да мечтая за бъдещето ни като космическа живилизация. Винаги когато погледна на горе към безкрая ще се сещам за него.Поклон.

94

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 100 ако не трият"Теориите без уравнения и опити които да ги докажат остават фнатасмагории"Алберт Айнщайн е било същото. Ако не знаеш той се ядосва, че използват наука за оръжие срещу човечеството питай Япония, като два пъти пуснаха атомни бомби САЩ!Стивън Хокинг е последния след Алберт Айнщайн по ум. Поклон!

93

Велик - Поклон !!!

преди 6 години

Почивайте в мир професор Хокинг. Един от най-великите умове, най-големите човеколюбци. Това е загуба за цялото разумно човечество.

92

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

само като гледам как вълната ура-патриоти, интернационалисти, се нареди да си мачка каскета и да си къса ватенката от скръб, и ми става смешно. като си помисля, че това явление де факто е глобално, и че на смяна на тов. Хокингчук идват буйни вълни от световните аналози на инженер балкански, вече ми не е чак толкова забавно.

91

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Стивън Хокинг е най-големият и велик учен на нашето време. Историята ще го нареди до гениални умове като Галилей, Нютон, Айнщайн. Поклон пред този великан и пред неговият труд.

90

Пореден

преди 6 години

Респект!Велик човешки гений ограничаен от крехкото човешко тяло .Почивай в мир .

89

шеф Петров

преди 6 години

в тая тема ли требваше да постваме вицове за мариновани зеленчуци?

88

Врачанин

преди 6 години

Жалко.Нали трябваше да го изстрелят еднопосочно в космоса.Не можа да дочака.

87

Гробокопач

преди 6 години

Е, сега вече, ще разбере, какво е имало, преди "Големият Взрив";)))

86

Анонимен

преди 6 години

До 107В науката думата теория има друг смисъл. Теорията за относителноста не е само теория всички знаем че е факт при това факт подлежащ на тест. Много моля не се излагайте по теми от които си нямате идея.

85

Анонимен

преди 6 години

Непобедим дух! Поклон!

84

ззз

преди 6 години

До: "Добре де":Меко казано съм възмутен от вашето изказване! Даже като изключим огромният му принос като популизатяр на науката и в частност космологията, Хокинг има десетки съвсем конкретни трудове. Даже и най-заклетите му опоненти не биха си помислили подобно неглижиране на трудоете му, които са в основата на повечето най-нови разработки и теории. И не става дума само за някакви шантави идей подхвърлени в пространството, а за изключително сложни и тежки силно математически обосновани теории.

83

Велик - Поклон !!!

преди 6 години

Имам един приятел с някакъв вроден дефект в рамото. Почти незаблежимо е.Има ТЕЛК и не е пипал работа никога. А този човек с тази диагноза промени света на физиката.С достатъчно желание , всичко е възможно.

82

Днес

преди 6 години

Поклон! Интересно - на днешния ден е роден Айнщайн.

81

Krom

преди 6 години

Светла му памет! Тръгна на последното си пътешествие, и ще разбере дали е прав относно Бог. Науката загуби голям учен. Поклон.

80

Анонимен

преди 6 години

Невероятно колко много брилянтни умове имаме критикуващи Хокинг... умна нация сме!