42

Анонимен

преди 6 години

Турция е велика държава да не мислим за тях а да мислим за нашия народ който един по един напускат страната след известно време ще сме малцинство в България с тия политици българина България умира

41

Анонимен

преди 6 години

"А защо българското правителство и подгъзуващите му медии мълчат като бити *** за сдкандалното изказване на Ердоган от 11-ти март,"Защото и вас душевните ви граници са 3 морета... Разликата е, че Ердоган го казва на глас, а вие нямате кураж! :-)

40

Анонимен

преди 6 години

А неее Наташите по булевардите знаят много добре! Турците само ги лижат удрят им шпатли на това са способни

39

Дедо Аналко

преди 6 години

А на бас че е дело на кюрди! Забравете тия *** душички швабите да имат куража да го сторят.

38

ИСТИНА

преди 6 години

До АнонименБЪЛГАРИНА НЕ САМО Е *** И *** НО И НЕГРАМОТЕН

37

Анонимен

преди 6 години

ерджулан не протестира когато обезглавиха няколко християнски свещенници в *** която ръководи!

36

Анонимен

преди 6 години

А защо българското правителство и подгъзуващите му медии мълчат като бити *** за сдкандалното изказване на Ердоган от 11-ти март,в което султанът обяви,че Кърджали е част от духовните граници на Турция и че населението там било подтиснато.А както е тръгнало,скоро тази"духовна"граница може да стане и политическа.

35

Анонимен

преди 6 години

"Ако палят по 5 на нощ, до края на годината една няма да остане. Да действат, ние сме с тях."Ето *** пак пред компа на ДУМИ е с някой! Щом вие сте с тях ще запалят света тез кюрди веее :-) :-) :-) майкоооо да не чуват! :-) :-) :-) :-)

34

Анонимен

преди 6 години

"Не ми се прави на смел, защото след кланетата през 1877 сме ви оставили да живеете"Ако бяхте клани, теб нямаше да те има... Работа на половина не се оставя при нас! Айде давай дигни се с братята ти сърби, гърци, .....:-) :-) :-) :-) давай де дигай! :-)

33

Анонимен

преди 6 години

Ако палят по 5 на нощ, до края на годината една няма да остане. Да действат, ние сме с тях.

32

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган козирува пред Путин"*** на кой НЕ СИ козирувал до сега! Има ли такъв!? :-)

31

До Бахур

преди 6 години

Това няма да стане, турска по//длоги!!! Омрсзара към вас се засилва и ако Турция посегне на нас, значи посяга на Славянството. От там се вдигаме ние, гърци, сърби, руснаци, поляци, унгарци, словенци и още много, които нема да позволят откачения да се вихри. И срещу всички ли ще се бие Турция, тя у без това има само врагове. А с теб какво ще стане , даваш ли си сметка? Отиваш при аллаха си заедно с дебелата ханъма. Не ми се прави на смел, защото след кланетата през 1877 сме ви оставили да живеете

30

Анонимен

преди 6 години

"Има ли някъде по света народ или държава които да харесват Турция и турци? ""Не е важно да те обичат, а да се съобразяват с теб" ( турска народна поговорка) Кой се съобразява с теб!? Искам пример... Къде имаш думата! И кой те харесва най-много? :-) :-) :-) Пример??????

29

Анонимен

преди 6 години

Ердоган козирува пред Путин

28

До Bahur

преди 6 години

"Да ги запалим и тук ?"И бъди сигурен, че нито братушките, нито европейците и американците няма да си мръднат този път пръста си за теб... Казвам ти просто ако се доверяваш на тях!!! По скоро турците се събудиха от дълбокия сън! Умната... Да не станеш за една джамия Виалет!

27

Анонимен

преди 6 години

Има ли някъде по света народ или държава които да харесват Турция и турци? Никой не харесва дзурлестите муслими, които където са минали са палили и клали. И правилно ги палят, да ги взривяват и ликвидират изцяло. Ако на дзурлестите не им харесва Европа, да се върнат в Анадола. Няма толкова гнъсна нация като турците!!!

26

Bahur

преди 6 години

Да ги запалим и тук ?

25

Анонимен

преди 6 години

Кой въобще слуша бълхарите? Кой? Дайте ми един пример... къде имат думата тез застрашени от изчезване индивиди? Дайте ми пример кой?

24

Анонимен

преди 6 години

Тези атентати са от пришълците. Немец никога няма да посегне на Турски жамии и магазини. Немеца е благодарен на Турските гастарбайтери по точно на бащите им че изградиха германия от руините след ВСВ! Сега пострадалите да отидат при баба им Меркел и да и благодарят за това че напълни германия с пришълци.

23

Анонимен

преди 6 години

Всички аборигени обратно крьььььььгом марш в Туркия