119

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли нямаме една брата "жена" да пратим да спечели? Ужасен конкурс, трябва да се забрани!

118

Хюго Бос до 117

преди 6 години

Никой нормален няма да гласува за нас. Натрапваме им визия, че сме неХри и обичаме неХри- това не се приема добре на фона на събитията д ислямския неХърски башибозук. Аз също- не подкрепям черни и мулти култи ценности и няма да гласувам за нашата песен. Бойкотирам всички фирми, марки и мероприятия, които ми натрапват неХри и ислям.

117

Анонимен

преди 6 години

Ядайте да напишем истинската история - значи, Финландия от любов към българите, напада Руската империя и я побеждава с малкато си войска от 300 спартански финландци, сред които се откроили с подвизите си финландецът Сандо Македонски, Финко Юла Цераанен и Шкимбе войвода. Руският цар въпреки че извел на бой 300 хилядна армия в защита на Турция се предал от героичната армия на Финландия и като финландски васал бил пратен да воюва против волята му с Ердоган ага и лейди ГА-ГА. фИНЛАНДИЯ НИ Е ОСВОБОДИ

116

Анонимен

преди 6 години

Този път участието ни е на олимпийски принцип-важното е да участваме,а не какво ще представим и как ще го изпълним,а също и кой.

115

Анонимен

преди 6 години

Ние българите защо не си избираме кандидата за Евразиявизия, а са ни натрапили тези? Къде, как е направен избора на тез?

114

Анонимен

преди 6 години

Засега добре се приема песента от чужденците. От пето място вече се изстреля на второ.

113

Анонимен

преди 6 години

Абе я преведете тая песен да видим за какви истински ценности в живота и любовта става дума да не стане като превода на конвенцията.

112

Анонимен

преди 6 години

Ако това е България аз съм марсианец .

111

Анонимен

преди 6 години

не е зле,бива, въпреки че никога не съм разбирал как избират победителите ... все не съвпадат с моя вкус :):)

110

До 105

преди 6 години

Кристияне,това псевдоним ли ти е?Изглежда си от създателите на това недоразумение.Вие думата нормалност знаете ли я?Или колкото нещо е по-извратено,толкова повече се надява на успех.Само че в тая държава има и нормални хора и те не харесват това,което виждат и чуват.

109

Анонимен

преди 6 години

Имат визия на биячи от филма Bone and bones със *** дето играеше противник на Юрий Бойка, Майкъл Жай Вайт.

108

Анонимен

преди 6 години

За 500 години турско робство,България не загуби българската си визия...Но за 30 години в ЕС....

107

Celena

преди 6 години

Shtom Jana ucavstva -ste ni izvede napred-DA,DA,taka ima neveroiaten glas!!!

106

Обективен-нехейтър

преди 6 години

Едно досадно мънкане под нос на английски. Не грабва с нищо.То, при нас винаги са двете крайности, като мънкачи-*** от Каффе или тъпанджии като Елица и Стунджи. Нищо наистина хубаво...

105

Анонимен

преди 6 години

Песента е отврат.

104

Петър Василев

преди 6 години

Оригинална е, хубаво е,че всяка година се опитваме да сме различни в представянето.Имаме големи шансове, а хейтърите, що не си постнете снимките под коментарите и ние да ви се посмеем, мишки ***..

103

до 103

преди 6 години

То и ти уж на български се опитваш да пишеш, но в 2 изречения толкова правописни грешки...

102

Bravo

преди 6 години

Айде хаирлия да е! Двама нови българи виждам тук! Догодина само с нови - те са истинските!А сега сериозно! Тези които пускат тази група трябват да бъдат съдени за национално предателство!

101

Анонимен

преди 6 години

Не знам дребни душици ли сме, но ходете с тая песен да представите Англия. Защо англичаните не пеят на български. Тоя път петнайсто място ви зове.

100

Анонимен

преди 6 години

В проекта се обединили хора от различни култури и със специфично светоусещане,според композитора.Интересно какво разбира под "специфично светоусещане",защото аз се сещам за нещо,което за малко не беше прието в НС и срещу което възропта дори църквата.Та тия ли със специфичното светоусещане и специфичните навици ще ни представят на Евровизия?Направо сте надградили Кончита Вурст.Ако това е била целта,постигнали сте я.