209

Анонимен

преди 6 години

До 256:Пропуснал сирусофил - 3000 лв...........без загубите от конспиративната и саботажна дейност, която нанася огромни щети на България !

208

История БГ БНТ

преди 6 години

Чакай, чакай, не разбрах! Преди злокобната дата 9 септември, ЦБ е процъфтявало, не е имало фашизъм, а тотална демокрация, елитари на нацията, каймак на обществото, млади, стари, юбави и тилигенти и пр. тъпни. Днес се оказва, че е било пълен Холокост и народът го е борел катаден!?!

207

Анонимен

преди 6 години

Старопрестолната столица Търново пада под турско благодарение на един евреин! С това ли се гордееш?

206

Shark

преди 6 години

Хубаво, но не знам как евреите ни се отблагодаряват за това. Сигурно по същия начин, по който ние се отблагодаряваме на Русия за Освобождението от турско робство........

205

Гогата

преди 6 години

Евреите да се благодарят, бе 1941 Бойко не е бил на власт - щеше да едното потупване от Хитлер и погалване по тиквата да ги изпече лично.Та той съсипа 2 000 000 българи за нула време.

204

Анонимен

преди 6 години

Аз пък що ли не помня банкянските шопи да са се опълчвали срещу каквото и да било, освен на комшиите си за някой и друг кокошкарски спор. Затова пък има сигурни сведения за някои негодяи сред тях, че са задиряли самотни булки през войната, а когато мъжете им са се връщали и са потърсили възмездие е станала една мат и маскара дала повод години по късно на същите да се изкарат жертви на "народния съд".

203

нико

преди 6 години

да ние можем да се гордеем но еврейската благодарност беше да махнат паметника на цар Борис в израел които също има заслуги за спасяването им през 90 тте в ню ьорк президент Же.лев беше поканен да участва в някаква церемония по спасяване на евреите , клинтън изброи доста държави но българия не беше упомената и Же.лев напусна извиниха му се с половин уста но само за протокола така че спсявали или не от евреин благодарност няма

202

ами

преди 6 години

Голяма гордост,няма що...

201

Анонимен

преди 6 години

Дайте статия как пенсионера Ввердаско преби преди час и половина Григор Димитров още в първия кръг на Индиан Уелс!

200

Кратун

преди 6 години

Онези българи са били други, истински българи.

199

Анонимен

преди 6 години

На всички трябва да е ясно че ако през 1943г. Вермахта все още беше оная машина която е мачкала всичко по пътя си, както в началото на войната, никой не би си и помислил да възразява на Хитлер и да спасява когото и да било!Така че основната заслуга е на поврата във военните действия, но все пак браво на тези които са се осмелили да се опълчат на властта, тъй като не трябва да забравяме че тогава на власт е бил един диктаторски режим (всъщност доста подобен на днешния)

198

Градинарят

преди 6 години

Те евреите може би са доста готини щом постоянно ни занимават с тях, не виждам друга причина. Ще ви пиша после пак, че отивам да полея цветята.

197

Анонимен

преди 6 години

бойко борисов се опълчи срещу Българите

196

Анонимен

преди 6 години

Религиите в днешно време са параван на властимащите за пред народните маси.Ако масата пред народа се опразни,едва тогава въпросният суверен ще си отвори очите т.е.всички тирани в човешката история са властвали с мълчаливото съгласие на народа.

195

Анонимен

преди 6 години

Има само един общ Бог за евреи, араби и християни и това са парите.Много се извинявам, но всичко останало е от Лукавого.То и темето и зад-никът на поклонниците на парите си приличат и приемам, че е редно и двете да се покриват.

194

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм историк, но според една хипотеза Холокост е следствие на противопоставянето между евреите ционисти и евреите ашкенази имайки предвид, че ашкенази са бивши хазари приели юдеизма и населяващи Източна Европа за разлика от кръвните роднини на Аврам-ционистите.Не знам и не искам да знам при положение, че не си знам родословното дърво преди пра-прадядо ми, а и отчитайки факта, че имаме 99% общи гени с шимпанзетата ще приема, че всички хора сте ми роднини.

193

Анонимен

преди 6 години

Еврейската следа в историята ми напомня на един познат, когото обвиниха, че е присвоил чужда идея за научния си труд.На обвиняващите го той отговори:-Идеята може и да не е оригинална, но дизайнът е мой.Идеите в религиите на Аврам са заимствани още от шумерите, а вероятно преди шумерите е имало други цивилизации.Не мога да си позволя наивността да вярвам в Аврам, но безспорно парите са у Аврам, ако и да са измислени от финикийците.

192

Sonq

преди 6 години

До анонимнияТи не си добре нещо

191

к0нсерва

преди 6 години

и какво ние спечелихме от това?!

190

Sonq

преди 6 години

Имах една комшийка, която отиде в Израел да работи, на първата година се върна и си направи цици, а на втората се върна забрадена и омотана една. Разведе се с мъжа и , тя си взе детето и прекъснаха всякакви отношения. Сега е там в секта, не работи, нз как стават тези работи