219

Анонимен

преди 6 години

Ох, как ме уязви господарчо, .Абе всичките голтаци ли сте толкова тънкообидчиви?

218

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха.Като си благодетел, направи наемните си рабоници съдружници, умнико....Аз да не съм организирал комуна бре?

217

123

преди 6 години

Леле мале свършиха се рецидивистите от джагалски тип. Като ви слуша човек голям проблем бил станал. Я стига бе като това плъхче с лопата да ги ринеш.

216

Анонимен

преди 6 години

Капитан Петко войвода:Не бъдете по-турци, от турците !АПЕЛОбръщам се към докторското съсловие поддържащо Д-р Димитров да убеди го убеди да се предаде в Полицията заедно с незаконно притежавания пистолет, заради което, АЗ ОБЕЩАВАМ ДА МУ ВЪЗСТАНОВЯ ВСИЧКИ ЗАГУБИ НАНЕСЕНИ МУ ОТ Ж. ДЖЕВИЗОВ чрез шоуто на Слави Трифонов !

215

Анонимен

преди 6 години

Първо не ти е точен цитата. Второ съдейки по правописа, ти си с ниско образование и завиждаш на тези с по-високи доходи. И трето, който е гладен ще атакува магазин за хранителни стоки, защото фарове няма как да яде, и гладния няма да се занимава с организиране на сводническа мрежа!...Тебе па като те гледаме по правописа колко си образовааааан. Имаш ли 7 клас?

214

Параметър

преди 6 години

Ако оставим на страна социалния контраст между ром рецидивист и представител на докторската гилдия то имам два лица , които са взели грешни решения и сега плащат за тях.Единия е на небето, а другия ще влезе в затвора.Нека се поучаваме и да не допускаме техните грешки.

213

до 216

преди 6 години

Първо не ти е точен цитата. Второ съдейки по правописа, ти си с ниско образование и завиждаш на тези с по-високи доходи. И трето, който е гладен ще атакува магазин за хранителни стоки, защото фарове няма как да яде, и гладния няма да се занимава с организиране на сводническа мрежа!

212

Само

преди 6 години

така, м/у другото. Не съм чул роми да вилнеят там където живее компактна турска общност. Що така, а? Щото турците са работливи хора, с чувство за достойнство, и ако го барнат да краде от придобитото с труд - жална му майка! Пък за нападение над възрастен, не ми се мисли.

211

до 211

преди 6 години

След 1989 невежеството и коварната експлоатация на работещите,всевъзможните съблазни на демокрацията-алкохол, чалга изгодни сделки /бракове/ и тн...

210

Питам

преди 6 години

Много съзливо. Браво! Но защо този доктор се превърна в умишлен убиец?

209

Анонимен

преди 6 години

До ЕлиПисна ми непрекъснато някой - депутат, комшия, социолог, историк на чуждестранна цицка, административен служител, кмет и т.н. с малко повече власт над мен ДА МЕ НАСИЛВАТ ДА ПРИЕМА, ЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ,ЧЕ И АЗ СЪМ ВИНОВЕН, ... ДОРИ И С МЪЛЧАНИЕТО СИ. Е, мадам, НЕ СЪМ ВИНОВЕН, КАТЕГОРИЧНО ПРОТЕСТИРАМ. И ако някой, по "някакви причини"- лесно разпознаваеми, се опитва да ме убеди и ми припише ОБЩА вина ... ай, с..р. А общите ползи, къде отидоха, а?! В индивидуалните джобове, нали!

208

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 207А къде преди това са живеели циг..аните. .... Откъде ги е довело "насилствено" ЦК-то на БКП-то. Щото не сме наясно за тогава. За сега сме напълно наясно - чрез гърба си.

207

Ели

преди 6 години

Колкото и да е с "лабилна психиката", все пак е лекар.Вчера прочетох, че в някаква река до Пловдив е открит неиндентифициран труп.Да кажат поне, че е жив и здрав човекът.В случая за мен има две жертви, и двете на безхаберието на политиците и бездействието и анархията - законодателна, съдебна, изпълнителна власт.Всеки един от нас носи вина, дори с бездействието си и липса на отношение.Утре може да сме ние: крадецът или докторът, или учителят, пенсионерът, лошо, много лошо.

206

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 200Ох, как ме уязви господарчо, как ме ухапа-а-а-а-а! Милото, такива като мен, го молят на колене да ги вземе в смешната си "работилничка". Да не е за секс телефони, бе, те там са такива наперени "бизнесМини". То на тях се крепи държавата. Е, малко си крият данъците, ама това не го броим. Фукльовцци сте вие, не Рокфелеровци, на които наистина се е крепяла държавата. Но сега и тях вече ги няма. Затова и държавата я няма, а има тайфи елементарни фукльовци. Малко скромност, бе!

205

Анонимен

преди 6 години

До Василев,Другарю, ако разгледаме изборните протоколи, ромите в Сливен не са гласували за ГЕРБ, не са гласували дори за ДПС, а са гласували за БСП.Ха сега, кой купува ромските гласове и поддържа ромската престъпност и безнаказаност?

204

Анонимен

преди 6 години

До ВасилавДругарю, това което се случва в държавата се случва от 1958година, когато ЦК на БКП взема решение за насилствено заселване на ромите в България.Още от тогава започна насърчаването на ромската раждаемост като плащаха високи помощи на всяко извънбрачно дете, защото нямаха други средства да ги финансират без да финансират другите етноси по същия начин. Така се възпита прословутата ромска любов към децата, която преди не съществуваше.След 89-та ромите се развъдиха прекалено за помощи.

203

Анонимен

преди 6 години

Лабилно психично състояние на доктора и някой , който разгаря национални вражди.

202

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 190Ако и ти си като плъха - да крадеш и ако аз те хвана няма да те убия но определено ще ти се иска да съм те оставил на място за да не се мъчиш

201

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 200Значи, признаваш, че без да експлоаттираш чужд труд, сам нищо няма да направиш. Но самата експлоатация е по същество насилие, кражба.Апропо, като си толкова могъщ, как натрупа първоначалния си капитал - с продажба на ябълката, която си намерил? Хахахаха.Като си благодетел, направи наемните си рабоници съдружници, умнико...

200

Ели, въпроси?

преди 6 години

Много, много сериозно започвам да се съмнявам в случая с г-н Димитров.По-вероятно е крадецът да е влязъл в дома му и Димитров да го е застрелял в упор, както би реагирал всеки застрашен гражданин.Няма логика Димитров, да крие доказателства, да сменя версиите, оръжието не е открито.Причини: Да не ескалира етническо напрежение в БГ, и/или да се отвлече вниманието от ЧЕЗ, Гинка и др..Няма грам логика нито във версията на органите, нито във версията на Димитров.Не знаем истината, подиграват се