111

Анонимен

преди 6 години

Когато от БСП се организираха бунтовете заради нарочно високите сметки на тока и впоследствие ББ подаде оставка и дойде БСП и ДПС на власт, тогава пиар на ЧЕЗ с 30 000 лева заплата (огромна за онова време) беше точно тази мърш.а Моника Станишева, сега пак е тя в центъра на събитията с цел сваляне на правителството, но вече като купувач на ЧЕЗ, явно доста са се замогнали третополовото сем. Станишеви. И цялата тая дандания с Истанбул. конфекция беше за отклоняване вниманието от къпуването на ЧЕЗ

110

Анонимен

преди 6 години

Заглавие - загадка.

109

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в това,че държавата ще контролира активите или част от тях.Проблема е,че начело на държавата стоят некадърници,които нямат капацитет да се справят както с БДЖ и Топлофикация,така и с ЧЕЗ.

108

Анонимен

преди 6 години

20% ВДИГАНЕ НА ТОКА НИ ЧАКА ТАЯ ИНВЕСТИЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИВА!! ЕТО ТОВА Е БУДА!

107

пиарТ

преди 6 години

Смятах, че Гърневски няма накъде по-долу да пада, но явно съм сбъркал.Каква конспирация разкри завалията, какво чутовна далавера в това, че една фирма е наела друга PR фирма. Че нали гербаджиите ни проглушиха ушите, че това е сделка между две търговски дружества, а сега обърнаха палачинката. Тия всички ли се заразиха от шефа им да си сменят мнението поне 2-3 пъти от сутрин до вечер?

106

слаНинова

преди 6 години

Другари *** не забравяйте днешната опорна точка: тъй като бяхме разкрити, че Моника е купила ЧЕЗ трябва от сутрин до вечер нон стоп да повтаряте, че Цветелина е купувачката на ЧЕЗ! Би трябвало хората да направят връзка с ББ, нали бяха женени преди 20 години, айде успех на всички другари от червеното котило! Венсеремос!

105

Анонимен

преди 6 години

Тази новина ми звучи правдоподобно . И приказката за свинските черва е в пълен ход. А Гинка и Моника някак си, си прилягат като дупе и ***.

104

Анонимен

преди 6 години

Всички сте големи б алъци. Не разбрахте ли, че постоянно се разиграва театърпред вас, а герберасти и бесепари имат общи фирми и са обединени в името на далаверата. Да ви се чуди човек на мозъците и пристрастията.

103

Анонимен

преди 6 години

без въртоглав комунист не може да стане нито една сделка у нас

102

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Крадците от ГРОБ се опитват да се измъкнат от схемата, която техния господар - Бай *** скрои с подставеното лице стрина Гина ТЕМЕНУЖКОВА!!! Обаче схемата им с Шиши бе разкрита и пожарникаря ( оприличаван на италиански танк - с една предна и четири задни скорости) е обул жълто-*** *** и се чуди как да се измъкне от ПРОВАЛА на схемата!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

101

Р.Овч

преди 6 години

До Анонимен 93Кой държи енергетиката в България? Никога не са я пускали. Виж пък колко обекта са собственост на австрииски фондове без телефони и други данни за връзка на сайтовете им. Тръгна и друг да "пазарува". И йок! Не можело!

100

Анонимен

преди 6 години

Тоя Спас Гърневски с IQ под 50 да престане да се излага,че стана за смях на кокошките.Моника е консултант,и ако е привлечена в това си качество от фирмата купувач,какъв е проблема?Не е ли по-съществено 20-годишното приятелство на енергийния министър с купувача,а Спасе?

99

Мислеща

преди 6 години

На всеки средно интелигентен човек му е ясно, че мафията няма партиен цвят. За мен има само две партии, които са наистина противопоставени и това са народа и елита!

98

Анонимен

преди 6 години

Ако някой ме е прочел с другия ми коментар на друга новина, аз казах ли че рано или късно ще обвинят ореха? Еейййй, толкова са жалки, ама се и изчерпаха - нищо креативно. То и като лъжеш, накрая се оплиташ в собствените си лъжи.Съвсем скоро очаквайте тиквата да си подаде сам оставката, ама като стане по-напечено. Засега народа си трае ...в будна кома.

97

Мафията ГЕРБ

преди 6 години

E, да, но кака Гинка има кума от ГЕРБ, а не от БСП. Нещо повече другарката Теменужка е не само кума на Гина, не само Калинка от ГЕРБ, а и ЕНЕРГИЕН министър на Тиквеното правителство. Съвпадение ли е това? Няма как!Не, че Съсела и изпълняващият длъжността "Съпруга на Съсела" са по-читави, но ГЕРБ са до гуша затънали в лай... далавери. ГЕРБ са мафиотска структура. Това са фактите.

96

Анонимен

преди 6 години

Маскари!!!!

95

Станишев

преди 6 години

Ех Моника, ама че си глупава! Ос.ра цялото ни тайно партийно мероприятие! Колко пъти ти казвах да не ползваш индигото в тоалетната. Хем щяхме да лапнем ЧЕЗ, хем после щяхме да обвиним ББ за качването на тока, а сега ще му лапнем бахура, ама и това е нещо!

94

чезнавсеки километър

преди 6 години

Моника Йосифова винаги е имала огромни апетити и интереси в енергетиката. Когато държавата продаде ЧЕЗ, през 2003 година, доста дълго време Моника Йосифова и нейната фирма управляваха ПР-а на дружеството. Аман от некадърни журналисти и импотентни политици, които нямат идея как да проследят предисторията на измисления скандал.

93

Анонимен

преди 6 години

Най-неприятното в бг политическия живот е, че всички знаем - ГЕРБ не стават за нищо, това не е партия а сбирщина от хора, които търсят само материалния интерес, БСП-то и от тях нищо не става - докато продължават да се считат за наследници на комунистическата партия и не станат нормална лява партия. Друго няма. Марешки, сега Слави и Божо професора са патерици на Бойко. Няма за кого да гласува човек, отвсякъде НЕКАЧЕСТВЕН материал.

92

Анонимен

преди 6 години

За жената на Станишев разбрахме. Ама я сега дайте нещо и за жената на Орешарски.После да не забравите и Елена Йончева за да е пълна картинкната.Обаче от тъ-па-нар като Цветанов, царя на опорките и дезинформацията, какво друго да очакваш.Иначе всички нормални хора в БГ знаят кой стои зад Гинка - крадливия Суджук, любовницата му Цветелина и безнес ортакът им Прасилян.Това са хората зад Гинка и кухата й фирма ИНЕРКОМ.Спомнете си Гинка, чии листчета четеше на Пресконференцията.