18

Анонимен

преди 6 години

Евала Странджа! Отново си в час! Както винаги - адекватни и мъдри мнения! Само така!

17

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ОСТАВКАТА 3Май шушанчо стои зад ЧЕЗ... - и се домогва до четвъртия си голям шлем...

16

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!! Тези некадърници ДЖЕНДЪРИТЕ и ОП (Обединени Патерици на ДЖЕНДЪРИТЕ) няма да изкарат и една година!!! Председателството приключи!!! Абе, нищо не се чува за ЧЕЗ.....купи ли го вече Баце ( чрез подставеното лице стрина Гина ТЕМЕНУЖКОВА).

15

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Единственото, което прави БСП е да залага противопехотни мини... - но това, че тяхната покровителка Рашийската федерация не е подписала конвенцията от 2007 година за тяхната забрана - не им дава право да ги използват...

14

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е при герб българинът заживя ли по-добре? А отговорът е, че освен приближените до герб, останалите не. Па ако искайте още 50 години си ги избирайте все тях.

13

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Няма сила, която да събори Борисов... - "бронебойни патрони за него няма открити, няма открити"...

12

Анонимен

преди 6 години

Гледате сериала"Тиквочът си отива".Но както се казва всяка серия когато и дойде времето.Бързата работа срам за майстора.Гледахме епизодите за оградата,измамата саниране,хасковските кумове и баджанаци,Истанбулската конвенция,скандалът със здравната каса,сега тече сагата ЧЕЗ.Е,нека да изгледаме и останалите серии,които ще са още по-интересни,а главният герой ще е един и същ.Бочко Тиквето от село Банкя.И накрая ще дойде времето и на хепи енда,който ще бъде мощен шут в суратя на банкянския царвулин.

11

Анонимен

преди 6 години

Аре ве, ква е тая демокрация? Десет години едни и същи мутри ви управляват? Тия още малко и ще задминат и бай Тошо.

10

от 3

преди 6 години

Смесено общество, това е ЕС вече, това е тази свръх толерантност от която печели бизнеса. монополизъм, евтина работна ръка, консуматори, това е печелившо. На всичкото отгоре се превъщаме в щит на ЕС да ги пазим от каквото и да било което може да дойде от Азия, Африка и Средния Изток, те ще имат време за реакция, ние не. За това ни приемат. Кажете една държава в ЕС която да не е от средна Европа и да е развита. Всички но поддържат на едно ниво по един и същи начин, за да могат те да са богати.

9

Василев

преди 6 години

Андрей Райчев е пич, но не кара москвич!!!Андрей Райчев кара Голф 10!!!С Глф 10 Райчев ходи да тренира голф на голф игрищата, а *** да ходят и да се трепат всеки ден и да слушат приказки за светлото демократично бъдеще!Агент Чадли Райджис!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Никакви избори не се задават.Стига сте драматизирали!

7

Анонимен

преди 6 години

Изборите не са важни щом няма избор

6

от 3

преди 6 години

Вече не държавата не може да се нархрани, зависим от вноса от ЕС, Турция. Парите от България заминават за ЕС държави под формата на печалба от продадените им стоки. Огледайте се и кажете кое около вас е българско производство? Кое на масата ви е българско. Прочетете етикета произведено или пакетирано в България пише? Затова не дърпаме, затова сме най-бедни, превърнаха ни в конусаматори, нищо повече. Алтернатива евтина работна ръка, в ЕС за да им захраним още повече икономиките. СМесено общество

5

Анонимен

преди 6 години

Со тази опозиция нема как да стане.

4

Анонимен

преди 6 години

Аман бе, какви избори? И кой ша доде на власт? Розавите ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Това бесепарите са басси и мазохистите! Още им е синьо от предишния бой, те нов искат.

2

Анонимен

преди 6 години

От износител на земелска продукция, България се превърна във вносител. Откакто се присъединихме в ЕС ние сме единствено консуматор. Селата умират, малките градове умират, целият буджет насочен към една част от изирателите София, Пловдив, Варна, Бургас. Всичко бяга към тези градове или умира в малките, целенасочено се унищожава земеделието и животновъдството. Процесите за начало на бизнес се усножняват, държавата пълни буджета чрез актове и нови наредби от джоба на гражданите.

1

Анонимен

преди 6 години

Райчев е *** ЧЕЗ е просто едно от многото бурета с барут Тиквата си носи оставката в джоба защото както е седнал на много буурета все отнякъде ще гръмне и ще стане верижна експлозия Какво общо има опозицията, държавата умира бе.ИЗлезте вижте умиращите села.