726

иван

преди 6 години

Някой да обясни защо е нарушено правото ми на избор искам или не да бъда член на ЕС?

725

Рррр

преди 6 години

До АнонименРусофобите вече напълно унищожиха България така че няма шанс русофилите да я унищожат в бъдеще дори да искат

724

вече няма връщане

преди 6 години

Империята на Злото беше разобличена.

723

Анонимен

преди 6 години

Народ, който продаде свободата и идеалите си, за да открадне някое евро субсидии, заслужава робството си.

722

Анонимен

преди 6 години

Прав е,но за руснацету войниците не са хора,а бройки в имперската им армия.Що се отнася до сърбите,това са били българи от Южна Сърбия,подарени на Сърбия земи,от Русия.В историята си,сърбите никога не споменават и другите народности,сред които и българи,албанци,унгарци,румънци...които са взели участие в "Първото сръбско въстание 1804.По това ,Сърбия си прилича с Русия.

721

Щирлиц

преди 6 години

До МюлерЕто че има напредък,радвам се за Вас.

720

суджк.ур за Плевела

преди 6 години

този плъх ако некой го мерне да сваля фарове и др подобни да бъде погален по вътрешночревния метод със съджук който от четала да му потупва сливиците

719

Анонимен

преди 6 години

Полша сваля паметниците на съветски войници, които освободиха Полша от фашистите. А Словения издигат нови. Чехия, Унгария и Австрия сключват нови договори с Русия въпреки санкциите на ЕС, Земан дори бе на парада на Победата на Червения площад, забрави за 68-*** година. Защото има по-големи и по-важни неща за страната, за икономиката и. Защо ние нямаме умни и честни политици в България, които да умеят да лавират така, че да сме приятели и с Русия и с ЕС, и всичко да е за разитието на страната?

718

Анонимен

преди 6 години

Иудите от политиката не само продадоха България, но и съвестта и паметта си. Няма да се учудя ако след някоя и друга година ще свалят паметниците на руските войници освободили България в угода на Америка и ЕС и продажните български политици. Но какво ще направите с паметта на прости хорица, българска класическа литература и история, господа? Как ще заличите "Даваш ли даваш балканджи Йово.." от паметта на поколенията?

717

Щирлиц

преди 6 години

До МюлерХер Мюлер, пишете на български,не ви се разбира..

716

Анонимен

преди 6 години

Изпълзя!

715

Мишо

преди 6 години

Този човек е платена напаст.

714

Щирлиц

преди 6 години

Тоя как е пропуснал "турското присъствие",нали са ни "партньори" във НАТО аверите му?Мислете за кого гласувате,гледайте поне да е мъж,и българин.

713

Анонимен

преди 6 години

По-скоро камила би минала през иглени уши, отколкото това на снимката да не се изходи по поредната тема, от която нищо не отбира.

712

писател

преди 6 години

А ти на кого се кланяш, бе, уруспийо?

711

Друг читател

преди 6 години

Пилковникът-патриарх също бил разочарован, че българите си правели майтап с чугунената *** хваната с допинг от отбора им по ... КЪРЛИНГ!

710

Читател

преди 6 години

Патриархът им - Полковник Гудняев, също е останал обиден, че българския народ не го е поздравил за златния медал от зимната олимпиада.

709

до 751

преди 6 години

Абсолютно си прав брато и не случайно Военния бюджет на Пентагона за тази година е 800 милиарда долара , а на крепостните мужици военния бюджет е само 40 милиарда долара, само че неграмотните рубладжии не скат да знаят за тази разлика и продължават да лаят стриктно по опорните си точки.

708

Анонимен

преди 6 години

Това да кажеш, че всички учавсвстали в войната плъхове са ни спасители, си е чиста проба неблагодарност. Прваи са рашките да ни презират.

707

Анонимен

преди 6 години

Плевмодии, всички те мразят! И оная с началния климакс също. Ама се прави. Е как живееш с толкова омраза?