34

Пич

преди 6 години

Пичове, я малко помислете, дали сте ОК човек с незаконно притежавано оръжие да стреля по който свари на улицата? ОК ли сте такива като този доктор да размахват патлака, и после да разправя как някой му влезнал в дома, и че пистолета не бил негов.Демек опитва се да прикрие престъплението.Освен, че е убиец, този "добър баща" е и лъжец. За мен това е хладнокръвен убиец, който няма да му трепне окото да застреля някой на улицата, примерно ако му е взел мястото за паркиране. Хайде малко се осъзнайте.

33

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че Българската Православна църква трябва да вземе отношение по този въпрос, вместо да се моли срещу Инстанбулската конвенция.

32

Сандо

преди 6 години

Наистина ли искате след всяко убийство с огнестрелно оръжие този който е стрелял да се разхожда на свобода докато се изясняват и разследват обстоятелствата?

31

от люлин

преди 6 години

Нещо много минуси ми натискахте!Какво, не сте ли съгласни с това което мисля!Или и вие сте като шефа ми - докато пада далавера не му пука дали ще мачка българи!Нещо не ви изнася!!!

30

Анонимен

преди 6 години

ВНИМАВАЙТЕ МНОГО С ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА , ЧЕ БУДА АКО РЕШИ ВЕДНАГА ЩЕ РАЗКРИЕ ЛЪЖИТЕ НА ДОКТОРА!ДА НЕ СТАНЕ ИГРАЧКА ПЛАЧКА И ОТ ПОМАГАНЕ НА ДОКТОРА ДА ГО СКАПЕТЕ!

29

А къде са сега?

преди 6 години

Цецко, Цецка, Габриел, Майдел, Гърневски и други, които ни агитираха за правата ни според Истанбулската конвенция. Но се замислете и за тези, които застанаха на страната на несправедливостта и получиха жестоки удари - Нотев, Пленелиев и др. Не знам дали има Бог, но има Божие провидение!

28

Анонимен

преди 6 години

Това е заговор на Путин!Той е наел е Плъха от ИД (който, преди това беше по-известен сред "колегите" си като Хамстера) и го е изпратил срещу "доктора" човек на Килъри Клинтън и бивш "лечител" на ЦРУ във воената база Гуантанамо"!Нашите спец служби водени от Суджука и неговия заместник Цвък-Цвък не бяха предупредени от ФСБ и ЦРУ и не успяха да предотвратят "схватката" мужду Плъха и Доктора!В момента по молба на Тръпеца, Доктора се намира под усилена охрана в някоя от резиденциите на Суджука!

27

Рали1

преди 6 години

Няма ли кой да посъветва доктора как да се оправдае?След като ни пробутват версии за облекчаване между колите посред нощ от неговорещи български език театрални актриси!Този плъх е живял като плах и умрял като плъх!Обиран три пъти,нападнат с нож и отбанявал се,защитил семейството си-д-р Димитров си е за медал!Много бързо и разкриха и това убийство-що ли?Трупът е намерен на улицата.Кой е съучастникът на този-от махалата знаят и вместо сълзливи пик,иви истории-онези каки да кажат авера му!

26

Анонимен

преди 6 години

Кирчо бе, вземи да ги светнеш българските колеги, че те само по Инстанбулската конвенция могат да се изказват, а по въпроси като убийство на крадец нещо са некомпетентни... Това е.

25

Анонимен

преди 6 години

значи, ако ви дойде някой в къщата можете да го у...е !!!! ще кажете че е крадец 😮 тия протестиращи май не мислят какво искат!! приберете се вкъщи и оставете полицията да работи. бай ***,прибери си глупаците или овцете.

24

от люлин

преди 6 години

И още нещо да ви дам като пример!В работата ми има роми, които шефа ги толерира защото им дават пари по еврофондове!Мачка българите, а не всички да са равни!Дава им да връщат скрап в работно време и сигурно делят парите!Питам, кое е виновен в случая ромите или шефа българин?

23

Анонимен

преди 6 години

Браво 14,така е, но БПЦ въобще няма да си направи труда да коментира тия събития, защото Кирчо не им е дал инструкции кое е богоугодно в този случай...

22

от люлин

преди 6 години

Разберете, че продажни българи правят всичко това със братята роми!Ако има истински българи, а не предатели във властта положението може да се оправи много бързо!Обаче, на някои им е удобно да е така!

21

Анонимен

преди 6 години

Цацаров какво чака че не е хвърлил ОСТАВКА още тоя дебел мазен нерез - пионка на мафията?!?

20

Анонимен

преди 6 години

Е кво да прави бе, да го неутрализира и да го моли да легне на земята ли. Или да го черпи една ракия. Тоя бил влезнал да пикае там, (според думите на жена му). Как си обяснявате това поведение на тези "хора". Бил влезнал да уринира в чужд дом. Това се рие, рие. Просто се рие.

19

wer

преди 6 години

1-во обективно разследване на случая. След това вече може да се вдигат искания. За съжаление вече никой не вярва в следствие и правосьдие.

18

Сандо

преди 6 години

До изясняване на обстоятелствата - в ареста! Правова държава сме! Всичко друго е пълна глупост!

17

Анонимен

преди 6 години

То убийството си е убийство и колкото и да се протестира, това не отмива петното занего

16

Професор

преди 6 години

Това са шепа комунисти които целят да разклатят държавата. Платени от Решетников и ***. Да пуснат танковете да ги прегазят, че да се успокои обстановката.

15

ДОЛУ ГЕРБ

преди 6 години

ДОЛУ ГЕРБ! Бойко скоро ще падне от власт! Бойке, защо се криеш като мишка ? Кажи за Гинка, кажи сега за Плъха. Докторът ли ще вкараш затвора ?! Ей, Бойко, народът много ти е набрал и ще те изрита като куче от властта! Махай се от властта. Народът те мрази! ДОЛУ ГЕРБ!