110

ex

преди 6 години

Божо,Историята не е локум!Ти си позволяваш да добавяш анализи,а дали е било така не се знае!То и аз мога да кажа,че съм кецал щерка ти,ама дали ще се родят Българчета а?!

109

Футуролог

преди 6 години

До НОЖЪТ РЕЖЕ...Браво Господине!Успяхте да ми подобрите настроението!Нима незнаете къде е бил през това време проф.Божидар Димитров?Ами бил е във ВАТИКАНА като действащ агент на Държавна сигурност да подслушва и вербува католически свещенници!Не знам що за и.з..р.о.д трябва да си за да играеш ролята на поп-ченге за да слухтиш след духовници но има и по лошо и то е атентата срещу Йоан Павел 2 и нашия Божо дето си е такъв Бай *** че току виж всичко тръгнало от сегашния туркофилен ист

108

Анонимен

преди 6 години

Давайте да ставаме червен хаганат. Хан Путин и готово

107

Анонимен

преди 6 години

Ние сме прецедент в историята на хората. От хан на цар. Хубаво ама ми мирише на османлии.

106

НОЖЪТ РЕЖЕ...

преди 6 години

вече самия кокал! След 70 години комунистически диктат във всяка област на България-тя вече угасва безвъзвратно ! Къде бяха тези "велики умове" през годините на геноцид вече 70 години тук??? Къде бяха тези комунистическите "професори" да създадат такава политическа формация през годините на живковизма и през тези след Живков? Къде бяха, къде бяха, къде бяха? Ами навсякъде по Света, най-вече на подковаване в любимата им Москва, но не и тук с нас!!! А и Кхан Кубрат е републиканец, според тях!!!

105

Анонимен

преди 6 години

На историческа дата създаде движението Божидар Димитров - 65 г. от смъртта на Йосиф Висарионович Сталин. Няма случайни неща, нямааа...

104

Анонимен

преди 6 години

Мазната патерица на Суджук. Колко ли хора ще излъже.Целта му е да отклони гласове от истинските партии, които могат да донесат промяната и да сложат край на курупцията и мутрите в управлението на Държавата.

103

Анонимен

преди 6 години

Райчев нали твърди че прехода е свършил - значи трябва да свърши и играта на леви комунисти и десни комунисти, и да се отправим напред към светлия хилядолетен Бойков Райх.

102

ex

преди 6 години

Историк добре,ама партиец ?!!!Т0 и Бойко така започна!!!!А сега е тоалетна!!!Това ли искаш Божо?!!!!Е ще кажеш,че няма да го дожиевееш и ще си на прах след 10 годинки.Може,ама тези след теб?!!!

101

Диана Митова

преди 6 години

Схемата е ясна . И скоро ще е общественно достояние . Шефа на Полицията е замесен с ръководно кадри от местната власт и София . :) Нали нямаме доказателства - Сашко - фирмата за счетотоводство зад МТЕЛ ;)

100

Фройд

преди 6 години

Някои неща не се лекуват...като мекия гръб.

99

Анонимен

преди 6 години

Агент Димитров,като патерица и активно ченгеджийско мероприятие на средните ешалони на бившите служби на ДС от ГЕРБ...Няма кой да му повярва и като гледам не е в много добра кондиция.

98

Гошу

преди 6 години

До Конникът без главаХА-ха-ха-ха-ха :)))))) Евала брат, уникален коментар. Щапка ти свалям :)))))))))))))))))

97

Анонимен

преди 6 години

Шепа комунистически деградати и огризки на прехода. Жалки и смешни са.

96

8

преди 6 години

Дядо др работа нама да се забавлява се

95

BatBulgar

преди 6 години

Кубрат е прероден отново в България и в момента в малко момче. Нека да ги е страх враговете български - АМИН!

94

Конникът без глава

преди 6 години

Даже няма да е нужно ние да си избираме президента! Да гласуваме братския руски президент да управлява и България по съвместителство. Защо ни е български президент-марионетка, нека да е ясно кой ще ни управлява. Добре ще е да може язди мечки, ядрени ракети, гимнастички и пр. То само един човек на света го може това накуп.

93

Анонимен

преди 6 години

махнете този деббел rом от снимкатарезерва на гербмахнете греб от политическата сцена

92

:):)

преди 6 години

парламентарната република се оревръща в сборище на дървени филосифи наредени чинно да гласуват променят някому изгодни закончета.Държавста от парламентарна се превръща в адвокатска република.

91

Анонимен

преди 6 години

Президентска република е прекалено демократично. два мандата по 4 години. Министър-председателят може да управлява като диктатор неограничен брой мандати. Да подава оставка, пак да става премиер. За президент ще се наредят дузина луди и лъжци, Байрековци, Славита и други чалгари.