210

Анонимен

преди 6 години

Преди си нямахме,а сега като си имаме,какво искаме.Нали делата са важни.Роклята!Па и вината да обсъдим,а?!

209

Анонимен

преди 6 години

Ало,защо сте скрили коментари, защото не ви оттърва.

208

Анонимен

преди 6 години

Еми да,какво й е жената?!И Василиса прекрасна да е ,пак ще мрънкате и недоволствате!Е затова няма да се опрaвим НИКОГА!Под вола теле търсим!

207

Бай Кольо

преди 6 години

Това може да се окачестви само,като претенциозен кич и никаква елегантност.

206

Василев

преди 6 години

Човек се учи до като е жив, сега ще има уточняване в протокола занапред!!!Това е реалността!!!Как си отиват двете шарматни дами в синьо с вратовръзката на Бати Бойко , ако беше поканен???Агент Видж Ейбрахам!ЦРУ!!!

205

Анонимен

преди 6 години

Нямаме си работа да се занимаваме с глупости бе хора!Всичко ни е наред,цъфнали и вързали!

204

Златиту

преди 6 години

Много си е красива президеншата ни! С мъжа си са прекрасна двойка. Това е истинска жена,която е неотлъчно до любимия си мъж и го подкрепя.Всички злобари,които ги плюете - *** ОТ ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА СИ!

203

варната

преди 6 години

Дълга *** означава ли красива жена???

202

Анонимен

преди 6 години

Ей за тва трябва да се приеме Истанбулската конвенция! Какво сте зейнали против жените? Трябвало да бъдат такива, онакива! Що не повръщате против естетите Рашидов и Стойков ( ли беше?) и благоверните им, дошли като на погребение? Вашите душици като са като съдрани джинси, хайде на всички да е тегаво.

201

Иван

преди 6 години

Не, вие сте проблема, че се държите като земеделски работници! Тоалетите са ви най-малкия проблем.

200

Анонимен

преди 6 години

Защо държат чашите като текезесари? Толкова ли па няма кой да им поналее малко етикет?

199

Stoedin

преди 6 години

Никой все още не успява да надскочи себе си. Включително и тази госпожа.

198

Анонимен

преди 6 години

За такова поведение си има точна дума парвеню. Специално за русофилите описанието е на руски: от фр. parvenu (добившийся успеха, разбогатевший; выскочка) человек незнатного происхождения, добившийся доступа в аристократическую среду и подражающий аристократам в своем поведении. В "лошата Европа" това явление е изживяно преди 200, 300 години а у нас и в Русия още е актуалност.

197

к

преди 6 години

До Защои комунистите така триеха, и радиото заглушаваха и хора в затвора вкарваха и куде са комунистите сега и тези сегашните "демократи" ще ги последват и да трият и да не трият народа вече ги марзи - видяхме им Юдемокрацията" и "ценностите" им видяхме ......

196

SS

преди 6 години

Всички сте за Белене

195

Защо

преди 6 години

се изтриха коментарите отпреди???Истината не винаги е удобна и изгодна,и от нея уж не боли,нали?!?!?!И какво стана със "свободата на словото" у нас,нали уж няма цензура???Само питам и не коментирам,защото възнамерявам да емигрирам!?!?!?

194

Анонимен

преди 6 години

Беса била висока,ама и широкоплещеста освен това висока не означава хубава жена,нито пък дълга означава стройна,нито дълъг крак означава хубав крак.Ето един виц по тоя повод-отива една при доктора и казва-докторе искам бедър като на Ракел Уелч,шия като на Изабел Аджани,гърди като на София Лорен а доктора казал-аха а лицето като на Жерар Депардийо да го оставим ли!!

193

Пич

преди 6 години

",сигурно затова така клекна пред руския поп а вчера е приличала на маман"Какъв "поп", този си е генерал от КГБ преоблечен в расо. Тъжна картинка, национални предатели. Винаги ги е имало, и винаги ще ги има. А българският народ продължава да бездейства.

192

Анонимен

преди 6 години

Партията, която подкрепи Радев се подхлъзна по това да се плюе по президента (Плевнелиев)! А това е лесно и по всеки може да се плюе, но по президента не трябваше!!! Сега всичко това ще се обърне към техния президент... Лошото е, че тази партия се опира на над сто годишната си история, а в тази история има и много добра школа по окепазяване на неудобни хора, но лошото лесно се копира, след като си избил интелигенцията!

191

Анонимен

преди 6 години

Абе Боби62. Спри да се заяждаш бе. Не чули какво ни каза президеншата, да не се самоизяждаме. Послушай я поне тази интелигентна жена и спри да ругаеш и да ни се каниш.