35

Соросчук

преди 6 години

Не само не трябва да го съдят а ми и да му връчат медал за храброст!

34

Анонимен

преди 6 години

Когато ромите пребиват някого ( като децата в Асеновград ) те са задружни - стоят като един зад съетносниците си!Виж НИЕ българите сме пропаднала история.Чета коментарите на защитниците на онеправдания рецидивист (9 присъди) , бияч, и престъпник Жоро - плъха...и немея!Ако в нещо сте/сме задружни - то е в липсата на чувство за принадлежност.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Сериозно! Главния прокурор му имаш доверие след КТБ и ЧЕЗ. Той един виШист от друга статия, колкото "Зеления Бог Слънце" е виШист!

32

Анонимен

преди 6 години

ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ЧЕ НА ПЛОВДИВСКАТА ПРОКУРАТУРА ИМ НЯМАМ ДОВЕРИЕ НИКАКВО!

31

Дядо Йоцо

преди 6 години

Макар,че имате зрение нищо не виждате мили ми потомци!Проблема не е в тая огромно маса от ромско население.90 процента от тях искат да работят ,а през зимата няма къде.А знаем,че глада е лош съветник.Няма те си и най-малка представа колко много пари превежда Европа за да ги и нтегрираме и държим тук.Но наши и техни вождове крадат тези пари!Това убийство е добре дошло за котараците дето лочат млякото.Сега ще се създаде илюзия,че нещо се прави,а това ще е поредната заблуда

30

Майни,

преди 6 години

започвайте да закривате от единия край полиция и прокуратура, по-късно и ние ще се включим. Така и така полза от тях няма, време е да бъдат ликвидирани, само напразно харчим обществен ресурс за такива ***

29

Стоян Петров

преди 6 години

Освободете доктора и направо да заема поста министър на вътрешните работи

28

тити

преди 6 години

Може да е стрелял избягалия в суматохата всичко се случва нека се установи може да е невинен

27

Сандо

преди 6 години

докторееееее замина по пързалката ти към панделата

26

Анонимен

преди 6 години

Не очаквайте действия от Тиквата. Той ще гледа да задоволи желанията на 80-те процента от електората си (ромския).

25

Анонимен

преди 6 години

В България е нарочно направено трудно хората да се сдобиват с законно уръжие. Закона трябва да се промени.

24

Анонимен

преди 6 години

Според мен случая трябав да се поеме от европейските служби.

23

Анонимен

преди 6 години

В България всеки може да вкарат в затвора стига да платят на когото трябва.

22

новинте от вчера

преди 6 години

Собственик на автомобил застреля мъж, който се опитал да открадне фаровете на колата му в Пловдив. Трупът е намерен върху капака на превознотосредствов петък сутринта, съобщава ......... Как бързо се менят новината и то на 180 градуса.Медиите са голяма работа ,могат да манипулират плебеса за 1-2 часа.

21

пенко

преди 6 години

В 1993г. като капитан в МВР-полицай , прострелях в крака един съсед/ от така наречените "мутри-борци"/ . Той ме нападна с "миньорско дърво-за да ме "утрепе"./беше пил/и имах ДЕСЕТИ от секундата да реша : " Дали да стрелям / за да го предпазя от затвор и мен от болници или.../ имахме по две недорасли деца ,а на земята лежеше един пребит от Милкана виновник за конфликта/...стрелях !!! Имаше и разследване ... !!!

20

Българин

преди 6 години

Нещо не разбирам... нали бяха влезли двама *** в къщата? А къде е вторият? Водят ли се издирвателни действия срещу неизвестен престъпник влязъл с взлом. Той на всичко отгоре е и свидетел!

19

Анонимен

преди 6 години

ДОКТОРА ЩЕ ГНИЕ ВЪВ ЗАТВОРА ЗА УБИЙСТВО СЪС НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ!

18

До 26 Я,па Я

преди 6 години

Това са НПОтата на мършата сорос

17

Я,па Я

преди 6 години

А едни НПОта плащат на едни адвокати да подстрекават *** да заплашват и и безчинстват в страната. Съда бездейства или правораздава тенденциозно и под натиск. Прокуратурата е Х, а полицията е абдикирала тотално. Хората се въоръжават нелегално защото легално е невъзможно. Право имащите сънародници безчинстват не обезпокоявани и то не само по селата. Както се вижда вече са нахлули и по градовете. Боже пази България от политиците и ...

16

маке

преди 6 години

има една поговорка по добре 13 да те съдят от тва шестима да те носят