114

СатаНАТО™

преди 6 години

И запомнете - дори да имаш законно КНО, при всеки изстрел извън стрелбището се вика полиция и се пишат обяснения. Това да застреляш човек и да се опитваш да замазваш и да се криеш, си е убийство.А пък и с незаконно оръжие...леле, мале!

113

СатаНАТО™

преди 6 години

Ами докторът-анестезиолог свлича по 20-30 хил лв на месец, купил си е кола за 120-130 хилки и си е повервал, че е Господ. Да убиеш човек с незаконно оръжие е сериозно престъпление, трябва да лежи дълго и напоително.

112

Убиец

преди 6 години

Сега кво казвате повечето. Да си купим оръжие и да стреляме по месо по непознати вкъщи. Не сте убави ора..

111

Анонимен

преди 6 години

Комшиите в Румъния отдавна се справиха с битовата престъпност. Само за няколко месеца си решиха проблемите. районните полицаи си познават жителите в квартала. И се знае много добре кои са криминалните. Всичко се потушава в зародиш. И не се стига до престъпления.В БГ няколко стотин криминални, които са познайници на полицията няма да ги търпим да ни влизат в домовете с взлом..ДО КОГА?!

110

Анонимен

преди 6 години

На народа му писна от политици ..... корумпирани магистрати и хелзинкски мaзници дето все със зъби и нокти бранят престъпниците и убийците

109

scbg

преди 6 години

До снайпераЯдох шамари като дете за подпиране на кола... от тогава не се "подпирам" и не давам да се "подпират".

108

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 106В Швейцария дават помощи на безработните и нямат плосък данък и бедност както в България.

107

режисьор

преди 6 години

Не ми пука да ли е утрепал мaнrала с незаконен пистолет, дали е било вкъщи или на паркинга. Управляващата *** по - добре да свива знамената и да пуска доктора, че търпението вече май отива към края си. На народа му писна от политици ***, корумпирани магистрати и хелзинкски мaзници дето все със зъби и нокти бранят престъпниците и убийците

106

Анонимен

преди 6 години

Мисля, че и сега е легално да гърмиш ако ти влезе с взлом и те заплаши. А политиците да не капитализират над чуждите проблеми, а да си коригират надробените закони, защото те са виновни за тези проблеми.

105

Анонимен

преди 6 години

До КАЛИН ОРЕЛАЗадигнал е 5 хиляди евро на доктора и затова е.

104

Анонимен

преди 6 години

Спипал ги е с жена му да правят секс и е теглил куршума.

103

режисьор

преди 6 години

До anonБил е наръган с нож - тебе ако те наръгат в зaдника какъв режим ще бъдеш? Що ли си губя времето с хелзинкски свинe

102

избирател

преди 6 години

До anonИма някакъв момент на афект,записан е и като закон мисля,до час или два не съм сигурен.Все пак оня е нападнел дечицата му.Повярвай има хора,който щяха жив да го дерат след това да го обесят и накрая да го застрелят на паркинга за подобна проява.

101

anon

преди 6 години

Е добре де... Ама добрия доктор е подгонил крадеца и го е убил като куче в паркинга. Тогава пак ли е бил в режим на самоотбрана? Или може би в състояние на афект?

100

Анонимен

преди 6 години

Ако го пуснат ще настане касапница - отмъщението е доста съблазнително, що народ иска улично правосъдие, не е истина.

99

КАЛИН ОРЕЛА

преди 6 години

Д-р Димитров има 2 малки деца.Как бихте реагирали вие ако заварите крадец в къщата си?Ами ако сте дежурен и жена ви и децата ви са сами...?Какво ли би станало?!Най-вероятно доктора е прострелял Плъха и той само е успял да прескочи оградата.Колата върху ,която са го открили е на метри от двора на д-ра.Според мен д-р. Димитров няма вина,че отбранява жена си и децата си!Нека го подкрепим!!!!! Свобода и правосъдие за доктора!!!!!!

98

Анонимен

преди 6 години

ZAKAKVOTI E TAZI VOENNA SLUJBA DA PRASHAT VOINIZITE DA TE TREPIAT CHE SI OBIL PRI SAMOOTBRANA ROM SAMO AKO BALGARIA BADE UPRAVLIAVANA OT ISTENSKI NAZIONALISTI TOGAVA DA A NE SLUJBA ZA HAZAROZIONISTKITE INTERESI

97

Анонимен

преди 6 години

,,В Швейцария няма военна служба,и няма Армия'' ....Ето така ни залъгваха от време оно.А в същност какво се оказа ?Че Швейцария е НАЙ_ВЪОРЪЖЕНАТА СТРАНА В СВЕТА.Военната служба е задължителна за всеки,дори и за хомо-сите,закон.След приключване на военната служба,всеки го уволняват с автомат,или дългоцевна карабина,един боен пистолет,и две бойни униформи.След навършване на определена възраст,връщат зачисленото оръжие,и им дават пушки-помпи.Да сте чували за някакви инциденти там ?Аз,Никога.

96

Кратко и ясно

преди 6 години

СВОБОДА ЗА Д-Р ДИМИТРОВ !!!

95

Мен

преди 6 години

Свобода !!!