158

ТВОЙТЕ РУМЕНЕ , ДА

преди 6 години

...МОИТЕ ---НЕ... НА-1000%!!...И ДУХA И ПАРИТЕ МИ , И ДЕЦЕТЕ МИ СА ВЕЧЕ НА ЗАПАД!!!ТАМО...... Е ЖИВОТА!!!ТУКА Е---- ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА РОБИЯ ...ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!

157

не контактувам

преди 6 години

Аз не купувам от Лукойл. Има толкова други.Като гледам доста хора правят така. Така поддържаме независимостта.

156

Психодиспансер

преди 6 години

Земля в илюминаторе. Трава у дома. И слуги .......много слуги и роби. Венецуела- Мадуро, Северна Корея- Ким Чен Ун, скоро и Турция с Ердоган и Иран

155

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че Президента е прав.Моят опит с млади рускинчета потвърждава,че духовните връзки са най важни.С немного пари се получават добри духовни връзки.И други подобни.

154

ех ....

преди 6 години

Този президент ще остане в историята като "нежния президент"

153

Пабло

преди 6 години

До АнонименРуснаците обикновено мразят или подчиняват. Това е техния подход към света. Ще ви помоля анонимен 151 да ми цитирате името на 1 страна прокопсала от руско присъствие ?

152

Анонимен

преди 6 години

Този на снимката не е ли говорителят на БСП ?

151

рушветникоф

преди 6 години

Абе президентче що не направиш духово оркестър на руските окупатори ? духовна връзка била..ха.ха ама аз в духове не вярвам...Какво унижение...Президент на колене

150

Психодиспансер

преди 6 години

Вашите и на жена Ви може и да са г- н Президент. Моите не са ! Аз искам да принадлежа към Европа !

149

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим за отделянето на най-българската земя - Македония. Пак от духовните ни братя. С такива братя ....врагг не ти трябва.

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ми не купувайте от Лукойл бе, кой ви кара да зареждате от Лукойл, зареждайте от другите, защо подарявате милиарди на Русия чрез Локойл."Аз зареждам колата си от бензиностанции Лукой и Еко. И въпреки,че изпилзвам бензиностанции Лукойл,аз обичам да пътувам из Родината си България,и да гледам красотите български. Обичам България и това,че използвам руска газ и гориво,това не означава,че съм роб на Русия. Уважавам Русия,но мразя гъзолизците.Руснаците мразят тези,които им се мазнят

147

трудни отношения

преди 6 години

Ние българите обичаме Русия. Там живеят наши кръвни братя. Но за съжаление московията кръвно мрази българите. Преименува ги на Татари. Глада в поволжието. Разчистването на Крим и Таврия. Все исконни територии попаднали под зависливото око на московията. Северан Добруджа харизана на Румъния в замяна на анексията на Молдова.

146

Анонимен

преди 6 години

Всичко в ляво е бандит или нежно. Доказано в историята.

145

Трети Март

преди 6 години

Браво г-н Президент !Достоен български държавник, който НЕ страда от фобиите и комплекса за малоценност на предишния !

144

смело напред

преди 6 години

Едно голямо БРАВО! Прекрасен президент!

143

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Когато бяхме с Русия българите живееха добре."Тук си прав и те подкрепям. Само едно обаче да уточня: България става член на СССР. Преди революцията,България е имала мирни и дружелюбни отношения с Царска Русия;не сме изпращали български войници срещу руснаците. Единствено сме се били с казаци,руснаци,сърби и румънци,когато трябвало да освободим Добружда от окупаторите румънци. Някой крайни вярващи смятат делото на ген. Иван Колев за ужасно и братоубийствено.

142

tt

преди 6 години

Радев- те твоите връзки с Рассия май не са само духовни ???

141

Анонимен

преди 6 години

До ИсторикНе си прав и няма да подкрепя това тове мнение. Българите сме благодарни на руснаците и руският император за помощта им. Българите в цяла България са издигнали красиви паметници,в чест на българските опълченци и руските войни,дали живота си за нашето Особождение. В Плевенските села ( и в Плевен) има православни кръстове( някои и руски) и паметници ,в чест на осободителите. Българите са благодарни вечно на Русия и Руския император,но това не означава,че сме потенциални роби на Русия

140

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия българите живееха добре.

139

льотчика президент

преди 6 години

Просто нормалните хора недоумяват, льотчика президент на България ли е, или на някоя съветска република ?