88

Анонимен

преди 6 години

Вчера Бойко Борисов, в очевиден пристъп на загуба на разсъдък, изплю нещо дето отдавна му е на сърцето. Изплю се върху всенародните протести от началото на 2013 г., които го изгониха първия път от властта. Но да припомним фактите. Всичко започна с протести срещу монополите. В Благоевград се събра гигантския за размера на града протест от 3000 души. След това цялата страна пламна, напълно неконтролируемо.

87

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов е отговорен за всичко в тази държава сметката трябва той да я оправи народа вина Няма!

86

Анонимен

преди 6 години

до всички които си мислят, че няма как държавата да купи ЧЕЗ. Напротив има как, просто купува Интерком от Гинка. ТЕ затова Гинчето и Бочко се срещат да се уточнят сценариите по които ще работят. Ако боче бъде залостен в Министерски съвет държавата купува Интеком. Ако няма проблеми с матриала си продължава с играта поздрави от ГРУ

85

БОрисов в БЕЛЕНЕ

преди 6 години

Бойко Борисов да ГО ЗЕМАТ В БРЮКСеЛ ДА ИМ ХАРЧИ МИЛИАРДИТЕ ОГрабени от други Европейски народи СМЕЛО.Сиромаха пожарникар се прочу с ШИРОКИ ПРЪСТИ>ХАрчи ЗА НЕНУЖНИ КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ МИЛИАРДИ месечно СМЕЛО>ЗА ДЕЦА И БЕДНИ ПАРИ НЕ ДАВА..ПО 10 000 000 000 /милиарда годишно от BG Арчи Смело

84

Пич

преди 6 години

То оставаше чехите да оспорят сделката. Някакви мутри им снасят една кошница с пари, а те ще се дърпат да ги вземат. Хайде стига бе, глупости на малки търкалета. Борисов тръгнал да търси помощ от хората, които взеха парите. Цирк и хвърляне на прах в очите. Сега очаквам Борисов да каже - "Ами чехите не са намерили нищо съмнително, нямаме какво повече да направим". Чехите отдавана се опитват да излезнат от този батак, и сега просто се възползват от възможността.

83

Анонимен

преди 6 години

Мутрата натисна Гинка да му прехвърли бизнеса си. Няма къде да ходи Гинка ако иска да поживее още няокя и друга годинка и да си кара Ферарито.А на Мутрата този вариант ще му излезе най-евтин - ще спести 340 млн от милиардите си, откраднати от българския народ за три мандата и ще се разпорежда с ЧЕЗ, както си иска.Ако ромите не гласуват правилно, може да им спре тока.

82

Анонимен

преди 6 години

Суджука се оплете в лъжите си

81

Анонимен

преди 6 години

Перфектно го врътнаха бате- уж ще продават на гинка, а той сега ще налапа кукичката и ще купи обратно ЧЕЗ, че си е страхлив... Е така се продава източено предприятие- щото им ходехо по нервите и ги държаха на тънки печалбички... Сега гинчето ще му вдигне цената на бате и ще го изнуди, че властта е заложена и ще си платим всички за чуждия инвеститор!

80

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДрОгарЕ, хайде престанете вече с тия противопехотни мини... - забранени са...

79

Папи Ханс

преди 6 години

Съседът ми одра колата(но всичко е точно)Намалиха мойта заплата(но всичко е точно)Откраднаха ми колелото(но всичко е точно)Ударих си кутрето в леглото(но всичко е точно)Защото снощи правих кекс...кекс...кекс...кекс...

78

К.Иречек

преди 6 години

За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.

77

Анонимен

преди 6 години

Гледах по НОВА Гинка - изглеждаше като на-***-на от страх.Явно са я заплашили. В крайна сметка Тиквата пак ще бъде собственик на ЧЕЗ - през Държавата.Това се нарича КРАЖБА НА БИЗНЕС ОТ ЧАСТНА КОМПАНИЯ.

76

мда

преди 6 години

Добре го каза Карбовски във връзка със стихотворението,което издекламира кака Гинка- Усещане за лъжа...

75

Анонимен

преди 6 години

Оставката на министъра-бушон е подадена, договорите са подписани, уважаеми зрители. Рапорт даден, рапорт приет. Чакайте следващата си сметка за ток с нетърпение.

74

какво и направиха

преди 6 години

Тази Гинка е много изплашена щеше да припадне!

73

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин по България ЕЪР двете момчета организаторите на протестите през 2009 г. казаха едни точни неща и определения - солидарен съм със тях и даже ги поздравявам за смелоста да кажат нещата на бъларската действителност и тези които уж ни управляват с точните думи.

72

политиците са шит

преди 6 години

Лицимери такива...трябва да ви се забрани да чествате годишнини на Левски и Ботев.Ако можеха да видят дребните ви души,които ламтят за пари биха се обърнали в гробовете си.И със сигурност не биха повторили саможертвите си....

71

Анонимен

преди 6 години

И накрая да друснем Гинкиното!В чест на абдикиране на Бойкиното!

70

Българин

преди 6 години

Ежедневието е сиво на Българския народ, защото санира комунисти с гербери комунисти

69

ЧЕШКАТА ДЪРЖАВА

преди 6 години

НЯМАЛА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДАЛАВЕРАТА--АБЕ ТИЯ НА ЛУДИ ЛИ СЕ ПРАВЯТ БЕ-ФИРМИЧКАТА Е ДЪРЖАВНА ЗА ДАЛАВЕРКА НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ ТАМ--СЪЩОТО КАТО В БЪЛГАРИЯ--ПРОПАДНА ДАЛАВЕРАТА НА БОКО,ЦВЕТЕЛИНКА И ПЕЕВСКИ--ЩО НЕ СТЕ КАЗАЛИ НА АХМЕТЧО БЕ--РЕЗНА ВИ ОТ РАЗ---ДРУГ ПЪТ-25% ЗА ДЖАРАКА И ДАЛАВЕРИТЕ СИ ВЪРВЯТ...