315

До АТАКИСТ

преди 6 години

Жената има дългове. Спред *** банки са и продавали имоти, имала и задължения към НАП... Голяма работа, че се унижава публично, утре всички ще я забравят (така е в България), а със стотинките, които мафията ще и подхвърли ще си оправи живота.

314

Анонимен

преди 6 години

Ами след като безработен от Кипър държи Банско, защо да не може тая женица с тази фамозна жилетка да доставя ток на половината българско население. Това е вече практика в разграбената и опозорена от мафията България.

313

електриково зелено

преди 6 години

Попаднах на откъс от интервю с Гинка по БТВ. Горката жена въобще не разбираше какво я питат. Това е дива гавра с нея, но публичното унижение явно си струва парите.

312

АТАКИСТ

преди 6 години

до 323 То е ясно, че е срещу определена сума, но защо става за резил по този начин? А уж мяза на доблестна жена...явно снимката й може да заблуди доста народ. Признавам си- не съм я виждал никъде тая и не съм я слушал. Говоря за впечатление от само една снимка.К'во беше...ако нещо не можеш да го купиш с пари, се купува с много пари!

311

М, да ...

преди 6 години

До Спокойно ножа е дървОще по зле! За настолната игра "Монополи" ли иде реч?! Кой ще стопанисва активите? Има само спекуланти, явно!

310

манекен

преди 6 години

Тази мулти милионерка на 40г. без диплома за средно надскочи и Рокфелер по бизнес активност . Нека смени тази жилетка, че изглежда като обикновена домакиня.

309

До АТАКИСТ

преди 6 години

Е, как се е съгласила... срещу известно заплащане разбира се, което на фона на далаверата са жълти стотинки.

308

Andreshko

преди 6 години

До #311 Че кой да ни импозволява,когато всичките си стоите в къщи,а не сте пред Министерския съвет и Народнотп събрание?За Тиквата ли става въпрос? Че той е в основата на тази далавера.

307

АТАКИСТ

преди 6 години

Изглежда ми на жена с известен мозъчен материал в капандурата, но как се е съгласила да бъде подставено лице , това е чудно. Че и се усмихва даже горката!

306

Анонимен

преди 6 години

Отивам в банката да ми взема кредит и ще цакъм за ЕОН. До скоро, офтси...

305

Някой знае ли?

преди 6 години

Какво стана с 20годишните тинове които "купиха" БОДК?

304

Andreshko

преди 6 години

Къде е цацаратурата? Къде е комисията за отнемане на имущество придобито по престъпен начин,за да докаже тази вчерашна сополанка от къде има натрупаните милиони? Може би е започнала да трупа милиони още от детската градина?

303

НОВ СКАНДАЛ

преди 6 години

Не мога да повярвам че *Синя Зона* е в ръцете на Частна Фирма . В София така ли е ?Какъв е смисъла ?Мислех че Смисъла е Обществен Интерес , а не частен .

302

Спокойно ножа е дърв

преди 6 години

Според Lidovsky.cz зад средствата за покупката на ЧЕЗ стои руско-грузинският милиардер Паата Гамгоинешвили. Изданието го свързва и с т.нар. Досиета от рая разследванията за офшорни капитали Грузинският бизнесмен Паата Гамгоинешвили се оказа свързан със сделката за енергорпазпределителното дружество ЧЕЗ. Това става ясно от публикация в чешкия сайт Lidovsky.cz.

301

Анонимен

преди 6 години

Пак руснаци стоят отзад

300

Анонимен

преди 6 години

То е повече от ясно, че тази не е взела ЧЕЗ, въпросът е кой олигарх е взел ЧЕЗ и я е пробутал за поставено лице? България не само се е върнала в мутреснките 90 години, ами и ги задминава вече! Но с мутра начело толкова.

299

Анонимен

преди 6 години

Боко усеща че неговият край иде...Нека да видим обаче кого ще завлече заедно със себе си...:)

298

Сандо

преди 6 години

чакам да разчистят улиците ще си купя Лукойл

297

Анонимен

преди 6 години

Българо-руската мафия се гаври с нас!!! НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА ВЪРШАТ ТАКИВА ЧУДОВИЩНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

296

Анонимен

преди 6 години

Гинка-Анонимка спчелила с 'търкане" от лотарията на Прасчо, "ЧЕЗ".Сега очаквам Гошка от Испания да приватизира АЕЦ козлодуй.П.П. Оная поне е сигурно че има кинти.