92

Гинка

преди 6 години

Мързеливите в евроатлантическа България тънат в мизерия, а работливите като мен даже ЕРП могат да си купят .

91

Анонимен

преди 6 години

Комунистите от група за енергийно разграбване на България започна да раздава "куфарчета" с крадена народна пара по подобие на бащите и дядовците си.

90

Анонимен

преди 6 години

До Хорейшио"При това положение парите ще отидат във фирмичката "Гинка" ЕАД и на практика държавата сама"Не се знае дали парите ще отидат при фирмичката Гинка. Това следва да е предмет на договор. Не чух някой да казва, че страната ни преди време е сключила такъв договор с ЧЕЗ, според който точно подобен род средства да остават при нас. Не Гинка ООД съди държавата, а ЧЕЗ съди държавата. Гинга ЕООД едва ли е изкупила "дълг", заради който дълг ЧЕЗ се съди с държавата. Ще разберем по-късно.

89

Анонимен

преди 6 години

На управляващите с паритеееее. С това се купува. Гинка, Пенка, Райна са мюрета за тъпанарите. Пробудете се хора, правят ви на ***.

88

маке пророк

преди 6 години

да ви кажем ли що ке стане до неколко месеца ке и земат лицензо на Леля Гинка и бат Бойко ке рече да се изкупи чез от дръжавата демек па ке требат 5-6 милярда може и повеке зависи коко паре му требат и оправданието ке е ако сакате да имате ток нема друг начин абре прозрачен е кат кана с вино

87

Анонимен

преди 6 години

Е сега вече им спукана работата на софиянци, Тиквата си купи енергото и ще им съдере кожичките на всичките тарикати!

86

Хорейшио

преди 6 години

До Митко КарагйозовСамо донякъде е вярно. Знае се, че от доста време ЧЕЗ води дела срещу България за нарушения в договора за продажба. Очаква се съвсем скоро държавата да бъде осъдена за стотици милиони лева от Европейския съд, всички икономисти казват, че делото е почти сигурно загубено. При това положение парите ще отидат във фирмичката "Гинка" ЕАД и на практика държавата сама ще плати продажната цена на тая сделка. Изобщо нещата около тая далавера са подготвени много по-рано

85

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости пак! ЕРП-тата са част от националната сигурност на страната, защото са част от критичната инфраструктура.Всички ние сме ЗАВИСИМИ от ток. Ако токът спре, спира да работи ВСИЧКО! И банките и администрацията и бензиностанциите и болниците и т.н. Представете си какво е всички хора в България едновременно да "изгубят парите си", да не могат да ги ползват.По тази причина, СТРАНАТА е виновна, че се случва подобен скандал! Кой не си е свършил работата? Кой заложи такъв капан в бъдещето?

84

Митко Карагйозов

преди 6 години

Българо-американската кредитна банка (БАКБ) ще финансира сделката за ЧЕЗ, научихме от наши източници в БНБ.Тъй като кредитът е голям, той трябва да се одобри от централната банка и документи за това са подадени още през януари.Общата сума е около 850 милиона лева, което е цената на самото Енергоразпределение, плюс незабавно дължимия кредит към ЕБВР

83

Анонимен

преди 6 години

турист в Гърция излиза на нощна разходка.среща местен и му казва:- брей тези улици много осветени бе, откъде толкова ток ?местния му отговаря:-купуваме от България.туриста пита:-а къде се намираше България?местния отговаря сочейки отвъд границата:-гледай там след границат , ей там в тъмното.

82

Стана ясно

преди 6 години

Руска фирма - руските ни робовладелци искат да ни изнудват, като ни спират тока, както когато ни спряха газта посред зима като днешната.

81

Циник до 78:-)

преди 6 години

:-) Не знам...може би "бягане" не е точната дума!Методично си оправих нещата навремето...стегнах 1 куфар с дрехи и се преместих при жена ми!А "хейтенето" го измислиха джендърите...ЛГДБ клубчетата...и copoсоидните организации - та да громят малкото останали будни граждани!Неолибералната помия пълзи!Иначе нямаше да има коментари като твоя!Ти какво изпитваш?Безпределна любоФ към кака Гинка и подобните и ...сигурно?А това с "излизането на улицата" го слушам има-няма 28 години?!Кога? Кога бе?

80

Гинито

преди 6 години

Пита *** , искаш ли Чез, аз мълча, мълча кат пукъл ... и той ми купи....купи ми ...кой той ли? Ми ни мога да кажа,нали знайте вече, аз мълча кат пукъл, аз ако казвах, щеше ли да ми купи....

79

Анонимен

преди 6 години

По голямата хапка в тази сделка са още едни допълнителни 350 млн. евро който ние българите ще трябва да платим на ЧЕЗ ( а ЧЕЗ да ги даде на купувача ) след загубата на арбитражното дело което ЧЕЗ води стещу нас . Значи купувача получава от небето 350 млн. евро а ние му ги изплащаме ,чрез нов заем . ББ знае как стоят нещата много отдавна ?!?

78

КОнфискация срочно

преди 6 години

ЧЕЗ И другите оператори да подарят на НЕК Обратно енергото.КОлкото са спечелили спечелили..АМАН от НАГЛО КОРУМПИРАНИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ>

77

E Циник

преди 6 години

какво да ти пишат освен минуси, да вземат да ти врътнат една бибитка или да те изберат за цар? Седи си там, полза от хейтенето ти няма. Явно няма ти да излезеш на улицата, така че гледай си живота и бегай от тук.

76

Анонимен

преди 6 години

Вчера беше ИнТерком Бълагария, днеска - Инерком груп. Разберете се последно коя е фирмата!

75

Срочна конфискация

преди 6 години

КОнфискация на енергото веднага..Както всички експерти знаем нагли престъпни начело с Шулева продадоха без пари енергото.От тогав а на БЪлгарския народ са нанесени щети за милиарди живи левове чрез непоносими ограбващи цени на тока.Заради нови тежко терористични спец раз средства електромери обаче СИгурноста на БЪлгария е застрашена тотално.ПО този повод ЕнЕРГОТО ВЕДНАГА КЪМ НЕК>

74

До 74

преди 6 години

Ами плати ги ти, щом ти се виждат малко! А вземи пресметни колко ни струва окраденото от Костов. За БГА Балкан пак плащахме на ГАД. Активи за милиарди Мавъра ги продаде/раздаде срещу няколко милиона и накрая ни тресна с деноминацията!

73

Анонимен

преди 6 години

350 милиона ми се виждат капка в морето ако сравним раздадените под масата 20 милиарда от комунистите,прав ли съм?