79

@93

преди 6 години

Когато става дума за тока на половин България, да, банката трябва да е известна, както и условията по договора. Защото това късае националната сигурност. Защото с тоя ток, освен мухльовци копаещи криптовалута, се снабдяват и болници, училища, военни обекти и държавната администрация. Както и 3млн. живи същества, които си мислят, че живеят в европейска държава. И които ще бъдат много пряко засеганати ако качеството на електроснабдяването се влоши!

78

Анонимен

преди 6 години

"Сделката е важна, защото се продава най-големият частен енергиен бизнес в страната с приходи за общо над 1.8 млрд. лв." Ти се гръмни. Нали знаеш, че печалбата, която обявяват чуждите компании обикновено няма нищо общо с истинската? Или не са ти го обяснили това в училището за ***? Я кажи как бизнеса всъщност е на загуба, както всички други чужди бизнеси в България и всъщност Инерком го купува от алтруизъм и родолюбие, не за да спечели от него.

77

СатаНАТО

преди 6 години

Кредитът не е от неизвестна банка, а, както казва дамата - от уважавана банкова институция.Сега трябва сигурно да дойде да ти позвъни на осмия етаж на панелката у Люлин 18 и да ти снесе подробности от личните си сделки ли? Да бяхте чели чешкия Държавен вестник, па да си бяхте купили вие по един ЧЕЗ.

76

Така е

преди 6 години

при капитализъма. Първо скачаш, защото не си червен, а после си балама.

75

Така е

преди 6 години

при капитализъма. Първо скачаш, защото не си червен, а после си балама.

74

Гражданин

преди 6 години

"По публикацията работи: Анисия Иванова"Платена публикация!

73

Анонимен

преди 6 години

И какво пише капитал?Че ЧЕЗ е декларирал 2 млрд ПЕЧАЛБА ли?Я се гръмни.

72

@83

преди 6 години

Виж какво пише капитал по случая и после питай кой е нормален и кой не. Бизнесът си е добър, с гарантирана годишна печалба, държи достатъчно абонати за да извива ръце така че цената на тока да расте, рискът е нисък. Изобщо бонбон. За който успее да го прилапа. Сега като се замисля, горките чехи, през какво ли са минали като изнудвания и заплахи, за да го продадат толкова евтино...

71

bob

преди 6 години

Парите от КТБ се завръщат....

70

Анонимен

преди 6 години

Рапона и Цецо Пипоняка се убедиха, че сме заспали мишки и започнаха гаврата най-нагло и безогледно. И честната министърка за да остане неопетнена, е, с30 - 40 милиона в сметките за стари години, дава оставка за да не я свързват с Кака Гинка. Ако, че са близки толкова, че мъжо на Гинчето е пръв другар с Бате Буби. Но въпреки това, всичко било честно та честно. Ама народа вече на герберунските работи не вярва, живее лошо, отчаян е. Мисля, че скоро ще има нов шут за Банкянския Бабуин.

69

Анонимен

преди 6 години

говорим за продажба на бизнес с печалба 2 млрд. и с 3 млн абонати-2 млрд ПЕЧАЛБА ?Ти нормален ли си?

68

СатаНАТО

преди 6 години

Че кой ти е казал, че и тя е с лош кредитен рейтинг като тебе бе, туфлек? Тя си има добър рдйтинг и и дават кредит. Банките сега дават кредити, стига да си се доказал. И лихвата е ниска - 3%. На нея може и на 1,5% да са и дали.

67

обикновен Бг

преди 6 години

Лельо Гинке, имам 1 въпрос, и се надявам да ми помогнеш с отговора.И аз като теб съм с лошо ЦКР,и аз искам да изтегля кредит,но както се сещаш НИКЪДЕ не ми позволяват,както каза една кредитна инспекторка ЩОМ СТЕ С ЛОШО ЦКР НИКЪДЕ НЯМА И 100 лева ДА ВИ ДАДЪТ..Кажи как мога да взема кредит както ти направи ВЪПРЕКИ ЧЕ И ДВАМАТА СМЕ С ЛОШО ЦКР ?!?!

66

Анонимен

преди 6 години

А министърката случайно ли даде оставка? Нещо супер гнило има в тоя фарс със провинциалната жичкаджиика, боко и останалата мафия!

65

МaйМyнaтa

преди 6 години

До От Лотарията на Прасчо: е на МразчоДааа, само че за АЕЦ ще изчакаш....до 40

64

Анонимен

преди 6 години

Наниии-на ,наниииии-на ..

63

Анонимен

преди 6 години

Тая провинциална даскалица ако има повече от 2-3 милиона нетни активи ще е чудо.

62

Анонимен

преди 6 години

И искам да отбележа - не говорим за продажба на кола или сграда, говорим за продажба на бизнес с печалба 2 млрд. и с 3 млн абонати. Демек половин България. Без какъвто и да е инвестиционен план! И ако въпросната фирма реши че не и се занимава с това, какво правим? Какво правим ако управлението е лошо или решат да фалират компанията и да я разпродадат на парче? Без ток ли ще стои половин България? Това е сделка свързана с националната сигурност! И държавата някак не се интересува от нея!

61

Анонимен

преди 6 години

От Лотарията на Прасчо:На ти Гинке ЧЕЗ, те ти Гошке АЕЦ.

60

Анонимен

преди 6 години

такива пари една банка с нормален мениджмънт не може да даде,ако е консорциум от 3 банки поне ,би било правдоподобно,но дали е така?