17

АТАКИСТ

преди 6 години

до 15 Наздраве и на теб, приятелю!Бе бачкаме..к'во да правим.Все пак Тиквата нали трябва да събере 5-си личен милиард от нас.

16

COPY-PASTE

преди 6 години

xaxa...................../БТА/

15

наблюдател

преди 6 години

На Луната още човек не е ходил, те ми говорят за Марс.

14

АТАКИСТ

преди 6 години

Знаете ли по какво си приличат ГЕРБ и хамериканците? 1990-та година хамериканците казваха, че до 2020-та година ще има кацнали астронавти на Марс! След 2 години направо ги очакваме с фамилиите им там. Свинетка Павлова като министър на транспорта и регионалното развитие 2010-та каза, че 2019 ще бъде довършена магистрала "Хемус".Оня ден Тиквата пред Виктор Орбан в МС каза, че Хемус до 6 години ще бъде довършена...това са още 5 години над обещатото преди 8 години. Мдаааа..

13

Анонимен

преди 6 години

При мисия на Марс няма да има завръщане, кауни. Остават там за постоянно. Вече има 200 човека доброволци.

12

от холивуд

преди 6 години

На американците ЯВНО не им пречи радиацията. Те си правят постоянен плаж на луната.Ще ги пратим и на Марс, няма проблем.

11

КУБРИК

преди 6 години

НЕ МИ Е БИЛО КАЗАНО НЕ СЪМ ГО ЗАСНЕЛ :DНЕ НА ЛУНАТА НЕ НА МАРС АМИ НА САМОТО СЛЪНЦЕ ЩЕ КАЦНЕМ НАМАЗАНИ С ФАКТОР 10000000 БИЛИОН ! ЗА МЕН НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА :D КАМЕРА ДЕЙСТВИЕ СНИМАМЕ :D

10

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПредлагам всички *** да ги заселваме на Марс.Ти от там ли се обаждаш , та каниш братята си?

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКак се движат космонавтите след като се завърнта ....А американците един час като се,,завърнаха,, от Луната ,подтичваха ,припкаха ....избръснати ,изкъпани и мятаха ръце ..хелоуу!

8

Анонимен

преди 6 години

Предлагам всички *** да ги заселваме на Марс. Те така или иначе от там са паднали.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"работата е там ,че човешкия организъм е устроен,да функционира само и единствено на планета Земя!" Допълвам, и то в зоната от з00 метра под морското равнище и до 5000метра над. Всичко друго е недостижимо за хората с изключение на отделни добре тренирани и за кратко време. Забележете как се движат космонавтите след като се завърнат и колко време се възстановяват.

6

Анонимен

преди 6 години

То и полета до луната е невъзможен по същите причини, но американците отидоха и се върнаха и дори нямаха лъчева болест. Нямаха дори и най - малки симптоми на повишено радиокативно облъчване ;)))

5

Сандо

преди 6 години

това ще технически възможно след около 90-100 години, така че от България единствено Лили Иванова остава като възможност

4

Д-р Менгеле

преди 6 години

Бат Станчо от МАХАЛАТА ...Като гаврътне КИЛО РАКИЯ ,ни радиация го лоВи ,нито нищо!

3

алхимика

преди 6 години

И така. Полетът на хора до Марс е невъзможен. Никой няма стигне до там жив или пък няма жив да се завърне на Земята. Космосът не е за пътуване на хората, както някои разгорещени мозъци си фантазират. А само за съзерцаване на красивите далечни звезди. Нищо повече!

2

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия простотии за изселване на хората по други планети?Само лъжат хората,защото не е въпроса,до радиация,технологии и тем подобни,работата е там ,че човешкия организъм е устроен,да функционира само и единствено на планета Земя! На никоя друга планета няма да може да живее и една година!

1

Анонимен

преди 6 години

Абе лаф да става и пропаганда.