31

Рашко

преди 6 години

До ;достатъчно ми е, че опознах руснаците. По-гадни от тях едва ли има!

30

Анонимен

преди 6 години

Каква Русия в Сирия бе, на тия им е малко стара информацията.Русия я елиминираха от Сирия край Дайр Ес Зор.

29

Анонимен

преди 6 години

изсраил ще достави на България 20 (двайсет) милиона бежанци! Това като план евакуация на израелците е от много време ако бъдат нападнати отвсякъде. Много широко скроен е българина има цели землища купени и чакат .

28

ех

преди 6 години

Християнска Русия в съюз с радикален ислямски Иран,Сирия и де що има арабин срещу Израел,народа на Исус,повелителя на християните.До там ли я докарахме Влади.

27

муспи

преди 6 години

До Ванга - А Ванга такова нещо не е казвала. Евреин да си мечтае на глас е все едно че си сваля гащите по телевизията.

26

До Анонимен

преди 6 години

"Абе тая русия много мерише! Защо така?!!"Заради пържените ватенки от по-миналата седмица. 600 ватенки, трябва си време, за да се разнесе толкова миризма.

25

;

преди 6 години

Браво на Израел. Мъжкарска нацияАко достатъчно ги опознаеш ще ти се повръща , лицемерност наглост и подмолни лъжи. Без тъпите американци са история.

24

Цонко

преди 6 години

Израел е във война от основаването си, имат най-модерното въоръжение и най-добре обучената армия. В открит конфликт срещу тях, русия няма никакви шансове! Да не говорим, че и руската икономика, наред с икономиките на на много други страни, е в тотална зависимост от евреите. путин да се ребчи на когото си ще, но да внимава с Израел!

23

Обяснявам

преди 6 години

Всичко това се получава заради едно много неприятно страдание на президента Путин. Вижте, става дума за инфекция на червата и мехура, характерно е за възрастта, но е голямо страдание!Човек постоянно трябва да сменя панталоните си и почти през цялото време да стои в тоалетната. Това намалява социалните контакти и прави почти невъзможно да се провежда държавна политика.А хората са много нетолерантни към тоеа заболяване, готови са едва ли не непрекъснато да се подиграват...

22

муспи

преди 6 години

Ако стане някой сакатлък с най изстрадаля народ, по данни на радио Рома Веле, изсраил ще достави на България 20 (двайсет) милиона бежанци! Всичките изсраилтяни, допълнени с американски доброволци. Естествено, те ще бъдат 39,000,000 и в *** ще стане тясно от едни адвокатски кантори и океан застрахователни агенции. Българи няма да има, ако се мерне някъде ще е длъжен да отиде да се ваксинира, ако се прави на луд куршум в темето.

21

PD

преди 6 години

Израел получи звучен шамар, и се налага да се представя пред Русия, за своите претенции в региона. Израел обаче, има достатъчно адаптивна външна политика, и ще си пази границите, а ще получи нужните гаранции за целостта си, от новия отговарящ за региона. По любопитна е играта на Турция. ПКК продължава с акциите си, около границата си Иран, а султана бомби в Африн. А за десерт, все по вероятно е когато все пак достигне до Африн, да завари САА там.

20

Анонимен

преди 6 години

Браво на Израел. Мъжкарска нация. Сами срещу всички чукчитаа и неотстъпват педя земя. Пазете божията земя вие сте призвани за това и се справяте.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе тая русия много мерише! Защо така?!!

18

Рашко

преди 6 години

До АТАКИСТна всички ни е ясно, че руснаците живеят в принуда от диктатора путин. От своя страна диктатора путин се интересува в пъти повече от финансовите си интереси, отколкото от нуждите на руснаците. Който застраши финансовите интереси на путин, той може да го пинуди да направи каквото си иска! Разбрахте ли родоотстъпници жалки!

17

Ванга

преди 6 години

Баба Ванга е казала:"С руснака трябва да се отнасяш като с коза - доиш го и го чешеш, че да се размножава, но го държиш далеч от къщата, че много мирише."

16

Анонимен

преди 6 години

В какво са затънали руснаците? 50 000 руски войници и офицери са придобили реален боен опит. 240 нови вида въоръжение е тествано при бойни условия. В резултат от операциите са въведени промени в стратегиите, тактиките и обучението на всички видове войски. Променени са критериите за избор на армейско оборудване. За руснаците Сирия е каквото е пясъчника за детето ти. Могат да приключат всичко за месец при желание. После обаче вероятно ще се трябва да влязат и в Украйна, понеже американците...

15

.

преди 6 години

Основния виновник в Сирийската ,,пролет'' се принуди да излезе от сянка. Всичко беше да направят една въртележка и да лапнат петрола и газта . След като останаха временно безсилни в Ирак в опита за автономия и решителното намеса покрай границите си на Турция , Сирия също почна да стяга куклите останаха безпомощни и се наложи скелета от гардероба да се покаже и да заплашва то де факто е в Сирия одавна.

14

АТАКИСТ

преди 6 години

Единственият, който може да принуждава руснаците да правят това или онова, е Владимир Путин, ясно ли ви е бе?!Защото ако не ви е ясно, ще има едни Булави...

13

Анонимен

преди 6 години

Каква руска политика в Сирия бе?Руската политика в Сирия е:"Ежи се, приписвай си чужди заслуги, но дойдат ли американците, не жали долари за памперси и забранявай телефоните на войниците", хахах!

12

Анонимен

преди 6 години

Много букви!?