57

АНТИ

преди 6 години

до 56Не сме жертвали ние, нас ни предадоха, като се разбраха със Запада, преди да свалят Тошо.Така те грабят, а от Запад не им държат сметка.И преди беше диктатурата на ДС и сега пак е ДС диктатура.

56

Обективен

преди 6 години

От Радев нищо не зависи! От Христов още по-малко! Само народни пари да трошат по екскурзии, че така им е предписано по закон, друго не се иска от тях!

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57Абе и в Китай пишат по форумите , ама си е диктатура , нали ? А и това , че все още пиша , не е гаранция , че скоро няма да четем само предварително одобрени коментари.

54

Анонимен

преди 6 години

Много смешна ограда,която струва не милиони а 30лв-една по здрава ножичка за метал.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако беше диктатура , нямаше да пишеш тук. Не преигравай. Смешно е.

52

Анонимен

преди 6 години

До АНТИПодробности , големия въпрос е , за това ли жертвахме съдбите и бъдещето на няколко поколения българи,за да сменим една диктатура с друга ?

51

Анонимен

преди 6 години

Едно му признавам на Христов - така го финтира Радев, така му намаза ските, че сега Радев се чуди в кое дърво е по-добре да си строши главата - в алпийски орех, в калифорнийски бор или в руска бреза

50

АНТИ

преди 6 години

До 51Не сме там, откъдето тръгнахме, а сме фалирали от грабежа !

49

Анонимен

преди 6 години

Заяо бе, Радев, заяо слушаш копейката Христов, защо не си гледаш кефа още няколко години да се правиш на президент, да си взимаш едни тлъсти 11к, да си джиткаш по света безплатно по хотели с Деската, да си правите кефа, защо ти трябва да се маскариш за сметка на Христов?

48

Анонимен

преди 6 години

Кви огради , ква инфраструктора- еднодневка , по-важното е , че след 29 години преход , отново сме там ,откъдето тръгнахме ,и се подготвяме да приветстваме партията майка ГЕРБ и задаващата се ДИКТАТУРА на пребоядисаните комунисти.Да ни е честито !!!

47

Tronald Dump

преди 6 години

До ХМБеше. И те папкаха, ама само малко. Ако се върнат, пак ше папкат.Или те притеснява, че сега ГЕРБ крадат повече от БСП ? Спокойно данъците ти ще бъдат открадани без значение от цвета на политокраската

46

АНТИ

преди 6 години

Преди е можело да се краде сигурно,но сега се граби !

45

ОГРАДАТА, ТЪПАЦИ....

преди 6 години

ЕДНО ВРЕМЕ ПЕШО СТОЯНОВ ПРИЗОВА КОСТОВ:"ИВАНЕ, КАЖИ СИ!" И ПОНЕЖЕ ИВАН НЕ СИ КАЗА, НАРОДЪТ ГО НАКАЗА. ТОГАВА МАЙ ИМАШЕ НАРОД, А НЕ ГЕРБАДЖИЙСКА ОТКАЗВАЩА ДА МИСЛИ ПАСМИНА. ОНИЯ 80% ***, КОИТО ИЛИ ГЛАСУВАТ РАЗСЕЯНО ИЛИ СИ ТРАЯТ, КОГАТО ГИ МАЧКАТ И СТРИЖАТ ДО ГОЛО И СЛУШАТ В ЗАХЛАС ПРОСТОТИИТЕ МУ, БОКОВИТЕ ПРОСТОТИИ. И НИТО ГЛЕДА КАКВИ ГИ ВЪРШИ, НИТО ИСКА ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО Е ГРАБЕН, МАЧКАН, УНИЖАВАН И ПРИМИРЯВАН ОТ МУТРАТА С БЕЗКРАЙНА ВЛАСТ И ПОСЛУШНИЦИТЕ МУ. ОГРАДАТА Е ОГЛЕДАЛО НА ВСИЧКО ТОВА

44

MX

преди 6 години

Абе решениито може и да е взето по време на червеното,но изпълнението и заплащането стана по време на червендалестото правителство...

43

Има ли корупция?

преди 6 години

Кой пита? Някой марсианец, който сефте идва на Земята и не е чувал за партия ГЕРБ?

42

Анонимен

преди 6 години

Защо бе, Радев, защо нямаш собствена мисъл? Лупингите ли те оглупиха, Христов ли те излъга да му се довериш в наивността си? Защо бе, Радев, защо?

41

ХМ

преди 6 години

Абе не че съм добре запознат, ама решението за оградата не беше ли взето по време на червеното правителство?

40

Анонимен

преди 6 години

Абе минималният гаранционен срок за оградата е 8 години, какви ремонти ще правите пак с поръчки. Търсете си изпълнителите сега.

39

Анонимен

преди 6 години

Най ми е смешно да видя 2018 *** да ми говорят за паравоенни генерали престъпници . И така с хвалбаа нали ...се едноо нещо Велико е постигнато. Пълно с мишоциии тук.

38

ognyanz

преди 6 години

До 37: И какво да ти казва Радев. Да наложи вето на нещо, което още не е прието? Ти собствена мисъл нямаш ли.