131

Анонимен

преди 6 години

Който не му харесва ГЕРБ да се маха в Русия!Но не отивате, нали ;)Все на Запад ви тегли, децата ви там учат и живеят ;)Нинова, Лавров, Путин и още хиляди комунисти държат децата си в западния свят, а не в Матушката ;)

130

Анонимен

преди 6 години

Народът отново ще избере Борисов и ГЕРБ! Те подпомагат народа и пречат на мародерите от бсп да грабят безконтролно!

129

Анонимен

преди 6 години

Тези социолози Никога не познават :)))Все предричат победа на комунистите, а те все падат от ГЕРБ.Държавата се движи нагоре, но се иска и помощта на хората. Не може да чакате друг да оправи живота ви.

128

уан уей тикет

преди 6 години

до 140Някои тръгнаха надолу, еднопосочно - на 2 метра под земята !

127

До 139

преди 6 години

Защото обкръжението ти сте само балъци

126

Do 138

преди 6 години

Kofti li ti e che vurvim nagore, a komunistche. Reve li ti se? Durjavata vurvi, ti mizerstvash shtoto tolkova si mojesh

125

СмеХ

преди 6 години

Дори *** от БСП ще смачкат *** от ГЕРБ на избори в момента. 26%, ама друг път :) Не познавам нито един доволен от Тиквун Мутрафона. Всичките ми познати го мразят и се майтапят с него и шайката му крадливи Калинки.

124

погр ебален агент

преди 6 години

Въпросът е, за какво ни е т.н. "герб"? Какво ще ни донесе режима на пожарникаря в бъдеще, освен бедност, болести, духовно разложение, тотално оглу*яване и колективно самоубийство на нацията?

123

Анонимен

преди 6 години

До Г Е Р БЛеле, КИМ Чен Ин няма такива последователи. Сигурно у вас имаш икона с лика на вожда и му палиш свещи и му се молишPET

122

Bezsmurtnata Sila

преди 6 години

Basi kak mi e veselo kato mi popada nqkuv smeshnik koito bachka kato rob za julti stotinki na zapad. Vikam mu Ivane, tuka srednata zaplata veche e 1200, ama povecheto vzimat poveche, priberi si. Toi mi vika ve Tosho po komentarite na dnes.bg i drugi saitove se oplakvat samo. Vikam mu Ivane tova sa bezrabotnite baluci i zagubilite ot prehoda det si tursqt opravdanie za sobstvenite provali, na teh ne im obrushtai vnimanie, te znaqt samo da pliuqt.

121

Анонимен

преди 6 години

До Г Е Р БИма ли още хора които да се връзват на тази пропаганда? "Радев засега го търпим Не сме казали, не сме го свалили. Само да кажем и за по-малко от месец протести той ще е аут " - А колкото до президента Радев , пробвайте и тогава вече аз лично съм готов да хвана автомата и да свърша нещо полезно в тая държава , за което много хора мечтаят , но поради една или друга причина им е трудно да се престрашят.

120

Г Е Р Б

преди 6 години

От 2007-*** година , след като бихме всички на изборите местната власт е наша.2009-та взехме и държавната власт безапелационно.Армия от членове и симпатизанти, спазващи усрава и партиината дисциплина.Не се заблуждавайте, че друга партия може да управлява или въобще да вземе избори. Всички членове и симпатизанти на други партии ще бъдат бити от нас на избори. Нямат никакъв шанс. Радев засега го търпим Не сме казали, не сме го свалили. Само да кажем и за по-малко от месец протести той ще е аут

119

Анонимен

преди 6 години

Нямаме избор,те ни оставиха без избор и за това децата ни избягаха защото било много хубаво тук.Кой бяга от хубавото!!!

118

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125Абе, я престанете с това "всички развити страни"..........Тия, които все още ги смяташ за такива, са били преди половин век! Сега вече развиващите се и развитите са ДРУГИ!!!! А това, че ти от компютъра си и от кварталното кръчме не си ходил по-далече и НЕ ЗНАЕШ ЗА ТОВА СИ Е ЧИСТО ТВОЙ ПРОБЛЕМ!!!!

117

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ ще бие пак.

116

Анонимен

преди 6 години

До 118И в Библията е казано - по действията им ще ги познаетеАз пък познавам българина по бездействието !

115

Анонимен

преди 6 години

При капитализма казват , че безплатен обяд нямало . Е да де , ама сигурно още не са виждали нашите политици . Затова имам следното посление към тях : Стягайте се , защото скоро ще ви се наложи да си платите за всичко ,което причинихте на България !!!

114

Анонимен

преди 6 години

Партията на Слави що я няма?Тя е някаква нова алтернатива все пак.Явно Асланов се страхува да я вкарва в изследванията,да не му се карат

113

Анонимен

преди 6 години

С тази дума джендери която сигурен съм че никой не може да обясни точно какво означава вече ни писна. Значи излиза че във всички развити страни всички са такива [ демек *** от които нищо не става] а ние понеже сме много умни и отворени та затова сме на дъното на дъното както казва Любо Пенев.

112

социализма е вреден

преди 6 години

Социализма е вреден за обществото.Вредите от социализма трябва да се изучават в училище.Аз пак ще се оправя, и не ми е жал за тези които се погубват, но искам като кажа че съм българин да ми завиждат, а не да ме гледат "с разбиране".