194

Професор Зоро

преди 6 години

До русофобите, може ли да ми дадете логично обяснение защо мразите Русия? Какво лошо сте видели от тази държава? Разбирам някои от вас се раждат с омраза, но защо вашата е срещу Русия? Пиша научен труд за русофобията в България и нейните корени и вашата помощ ще ми помогне много.

193

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 194Друже, тези руснаци нямат радари, продадоха хубавите си морски бинокли на НМ Fleet. Така, че можеха да прозяпат супермодерните, строени по стелт-технологии USS-s. Добре, че един турски блогер ги светна, той от сутрин до вечер кибичи на Босфора и брои минувачите. Как не го заболя маясъла, как издържа този човек? Та само заради него нискотехнологичните изостанали руснаци научиха за страшните американски кораби и веднага се хванаха за тулките и ижовките! Тук чета, че нямали оръжия.

192

българофил

преди 6 години

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия."

191

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо Анонимен 190Go home US army!!! Go home!!!че те са си у дома беТехният дом е на другият край на земята ако въобще знаеш къде се намират.

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 188Много си прав! За хубав изкуствен риф трябват няколко миноносеца тип "Арли Бърк" и поне един самолетоносач! Ще има да се кефят черноморските морски кончета, илариите и хамсията. А, и попчетата!

189

Анонимен

преди 6 години

Русофобията е едно от новите психични заболявания на малка но упорита част от населението в България. Моля вземете бързи мерки и отидете незабавно на психиятър докато не е станало твърде късно, още имате шанс да се излекувате. Професионално мнение и препоръка.

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 190Go home US army!!! Go home!!!че те са си у дома бе

187

Анонимен

преди 6 години

Какво значи РУСИЯ ВИДЯ ... в заглавието.Мисля, че за всички нормални хора е ясно, че в Черно море патрулират американски кораби.И това не е от вчера.

186

До Анонимен 148

преди 6 години

Ан-148, какво съвпадение! За металообработващите машини. Точно това правят руснаците през последните няколко години - купуват темпово машини с ЦПУ от Швейцария и Германия, че даже и турски. Само един пример какво правят, когото им попаднат в ръцете: високоточни снайперски карабини. Избутаха оставалите корифеи в ъгъла! Вячеслав Лобаев направи оръжия с точност 0.4-0.3 МОА. Московската "Орсис" направи не по-лоши карабини. Когато руснакът реши си се състезава, влага цялата си душа и винаги успява!

185

Анонимен

преди 6 години

До Не е Черното море не е Червено и не е Съветско - то принадлежи на всички натовски брегови държави и отчасти на русия.Черно море е било тук и ще бъде тук хиляди години. Ние живеем тук с нашите съседи също от хиляди години, включително с Русия. Русия никога не ни е заплашвала а най малко сега. Така че тези извинения с НАТО е измишлйотина на еврейската западна пропаганда и техните интереси. Децата знаят че не българският народ е този който е срещу Русия а продажниците ГЕРБ и подобни изверги.

184

Анонимен

преди 6 години

До АнонименGo home US army!!! Go home!!!

183

Анонимен

преди 6 години

И фюрера навремето така настъпваше към Русия.После му се случи случка

182

Анонимен

преди 6 години

Малко са два миноносеца.Повече трябват.И един самолетоносач.

181

Не е

преди 6 години

Черното море не е Червено и не е Съветско - то принадлежи на всички натовски брегови държави и отчасти на русия.

180

Черното море

преди 6 години

е натовско. Сесесере-то има има малка акватория

179

Жоро

преди 6 години

До ангел Пазят за съжаление и "ангели" като тебе умнико-от ***.

178

Жоро

преди 6 години

До Nnn На прости хора не отговарям.

177

Тръгнали

преди 6 години

Руски щурмови крйцери са тръгнали към бреговете на Грузия. Грузия е най слабата и най-малката държава на Черно Море и е най-лесната плячка за руско-съветците хищници.

176

ВЪПРОСЧЕ :

преди 6 години

раша като стои в сирия може, а? защо да не може натовски кораби в черно море? Както Асад, така и черноморските държави търсят помощ от мощен съюзник. Ама когато е във ваша вреда, не ви харесва...

175

Какво

преди 6 години

Ушанките какво се напъват . 75% от бреговете на Черно море принадлежат на Натовски държави. Руснаците трябва да си траят и да се кооперират с Нато. Никой от Нато не ги заплашва . Руски територии не са окупирани и няма да бъдат окупирани от нито една натовска държава. Територии на независими държави - Грузия и Украйна са превзети от руски окупационни военни части. Съседни държави - Беларус, Финландия , Молдова, Литва, Латвия, Естония са под непрекъснат шантаж от Кремъл.