34

Анонимен

преди 6 години

"Не спорете хора,колкото турците си признаха за арменския и българския геноцид,толкова ще си признаят и за останалото.Не се връзвайте на лъжите им!Игнорирайте ги и не се ядосвайте."Арменците защо не приемат научно историческо разследване с комисии и от други държави, след като са поканени два пъти???А вие защо не искате да се разследват кокалите отново в Батак за да се докаже, че датите не съвпадат? Абе БИЛИ СТЕ СЪДЕНИ, какво клане? Аре у лево! Ама моя чичо без СЪД е бил в Белене!

33

достоевски

преди 6 години

Турция премахва робството 1550 г. В Русия 1908 г идва навласт правителството наСтолипин. Той раздава земя на селяните и създава собственици. Комунистите го убиват 1914 г. Първата руска конституция-1908 Първата турска-1839 Излиза,че" освободителите" ни са си останали крепостни доста дълго след като са ни освободили от робските вериги.Не случайно Дяконът на въпрос какво ще прави след Освобождението отговаря,че ще отиде в Русия ,защото и там има още много робове.

32

Анонимен

преди 6 години

Не спорете хора,колкото турците си признаха за арменския и българския геноцид,толкова ще си признаят и за останалото.Не се връзвайте на лъжите им!Игнорирайте ги и не се ядосвайте.

31

гербист-патриот

преди 6 години

Реално какво е направил Левски? Това че е бил сепаратист е ясно, искал е да се отцепваме от империята, добре, а след това какво?Ако и днес в БГ-то се появи сепаратист да иска да се цепи, нали и него ще го сидят?Нормално е.Отделно си е бил подстркател на нерегламентирани действия срещу администрацията.

30

Анонимен

преди 6 години

"Никакви БХК, никакви права на свободи, трябва до крак да избием всички турци и ще се оправим, всички истински българи трябва да се надигнат и да претрпем 20 % от тази *** и другите сами ще избягат и ще сме свободни завинаги !""Ти си 20 % пред малцинсвата... Аре пробвай... Не го оставяй пред клавиатурата... ***... Аре бе, тръгна ли?

29

Анонимен

преди 6 години

Чиста и свята република по заръката на Левски НЕ включва избиване на турци, роми или други малцинства!Четете му заръките така както дявол чете Евангелието.Апостолът се обръща в гроба като ви чете псевдо националните идеологии.

28

грамотен

преди 6 години

"Апостола умира"... правопис 5ти клас .

27

Анонимен

преди 6 години

До 29 Дрън-дрън руснаците го убили,руснаците назначили съдебния състав!В съдилищата на Осм.Империя са включвани и християни ,натегачи на власта!Същото обвинение и слух ,имаше 100г. към поп Кръстю,пуснато от истнските виновници за залавянето на Левски и разпространявано от атейсти!

26

Анонимен

преди 6 години

От Търново до София ,охраняван от 20 заптиета/гаранция бройката е завишена/!Голема сила,ще са 20 заптиета ,щом другарите му не са смеели ,да го освободят по дългия300км.маршрут!Ама иначе Империя ще кътурнеме!Само на приказки ,разбира се!

25

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

представих си честване на генерал Патън и тълпи американски махмурлии, преклонили глава и каканижещи "смрът на фашизма". не ми се получи. може би щото в нормалните държави, хората не искат мъченици за да се чувстват по добре в собствените си кочини, а ролеви модел, който да е стотици години жив пример. няма смисъл да ви напомням колко аскер е бил охрана на Апостола и какво са направили другарите му. Няма смисъл и да ви напомнпм, че в "Под Игото" единствения дето псува султана открито е ***.

24

Анонимен

преди 6 години

Дразни ли те още Апостола Турчино ***? След 145 години дразни ли те? Пиши на Кирилица ***! Кюрдите не са терористи и малко ви трепят. Да се занимава човек с теб е забавно, излиза ли ти пяна от устата да ни пишеш, че не било робство, а присъствие и не се борили за свобода, а били терористи и никой не ти обръща внимание? Ние ще се поклоним на Апостола а ти яж *** и вярвам ще се задаваш и пукнеш!

23

PD

преди 6 години

Българийо, за тебе те умряха, една бе ти достойна зарад тях, и те за теб достойни, майко, бяха. И твойто име само кат мълвяха, умираха без страх.

22

do РВ

преди 6 години

Анадолците тогава са ценели доста хората с лидерски качества и са искали да го направят един вид местен губернатор, но БЪЛГАРСКИТЕ чорбаджии и РУСКАТА дипломация са настояли да бъде обесен. Подобна е историята и при Ангел Кънчев, като са хванали местния владетел му е казал: Виждам че си начетен и умен и сега ще те пусна, и ти давам шанс да работиш за района тука, но ако пак хванеш хайдутлука, ще съм безпощаден. И турците имат лидери, даже един командва армия която бие антантата без чужда помощ.

21

Анонимен

преди 6 години

Няколко интересни факта за семейството на "апостола" след "освобождението" на българия от турско "робство": - сакатият му брат умира като бездомник, просейки по улиците, - сестра му, останала вдивица на млади години с две невръстни дечица слугува на българските чорбаджии като им пере мръсните потури и от време на време си продава плътта на тях, за да може да изхрани деца си, - майка му не може да издържи повече на глада, мизерията и да види децата си в това полежени, се хвърля в кладенец!

20

РВ

преди 6 години

Анадолци век и половина след смъртта на АПОСТОЛА ревът на умряло. Как им е бръкнал в итвертствието, во век и веков ще ги боли. Нямат, и няма и да имат такъв смел герой те, знаят че са мънички подли човечета. България е в Европа, България е християнска бяла страна. А те са си в Азия за винаги.

19

Анонимен

преди 6 години

Малко ви взривяват Кюрдите, то Кюрдите не са терористи! И *** да лаеш в Турция турски *** там ще ти лепнат доживотна присъда.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Да и в новата история която сътворите не хан Аспарух ами банго Васил ще се е отправил към нови територии в търсене на цветни метали.

17

Игнатиев-убиец

преди 6 години

До русофил,Васил Левски е убит с одобрението на Русия, а Граф Игнатиев е определял съдебния състав.Левски е обесен, защото отказва да бъде руски шпионин и всякакъв роб.Лично по настояване на граф Игнатиев в състава на комисията савключени четирима българи:- хаджи Иванчо Хадживеличков Пенчович член на държавния съветкъм империята- Мито Панов Каймакчийски член на ръководството на българската църковно-училищна община- Хаджи Мануил(Мано) Стоянов член на софийският меджлисПетър(Пешо) Тодоров Желявеца, член на Софийският меджлис.

16

Петров

преди 6 години

Напук на всички анадолски агаряни дето пишат гнусно от азиатската си *** - Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира.

15

do СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ Т

преди 6 години

В Кипър нещо такова, което предлагаш, са пробвали гърците, като резулатат турците са им казали: Щом не можете да живеете заедно, ще живеете отделно!