16

Брулени хълмове

преди 6 години

Всички по големи арт галерии в София са на хора с принадлежност към ДС,там са и големите пари... Нищо не е променено,обаче за отрочетата на висшия БКП ешалон! И преди и сега промяна няма! Тъмнинчо си команда парада, реди експозициите в Националната галерия и се има за велик! Жалко,жената е имала добри намерения,култура...обаче комунистите ще им видят сметката на парите!

15

Анонимен

преди 6 години

Пръсти като суджуци вече посягат към парите . Бог да прости жената.

14

Заслуги

преди 6 години

Дали пък Нинова и исие няма да изнесеза къщичка на нейното синче.БКП помогна навреме г-жа Занеф да емигрира и да забогатее,а не да следва в Москва как се краде.

13

Анонимен

преди 6 години

До ГеоргиевTe оттам само са свикнали да ВЗИМАТ от България и да влачат в Мордор бе, Георгиев!Нямат навика да ДАВАТ, само ВЗИМАТ и крадат!

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Либерастийте дълбоко са Ви промили мозъка от което имате ментални щети, къде са комунистите ? Държат МВФ , бюджетната окупация и външния дълг? Изкупуват земите? Строят МОЛ-ове? Държат картела с хипермаркети или изнасят златото и редките метали?Жената просто си е решила и е дарила, примерно САЩ ни дариха кораб с мухлясала царевица и това вече никой не го помни!

11

Анонимен

преди 6 години

До Дедо Мъдидавай дядка! грабвай манлихерата и раздавай твоето правосъдие!

10

Анонимен

преди 6 години

До Sweetstake - Аз поне това бих направила...за да могат като оздравеят,да се радват...Направи, каквото смяташ, че трябва да направиш! Онази жена е направила това, което е смятала, че е важно!

9

Георгиев

преди 6 години

До АнонименТи се червена кратуна. Защо някой българин от Москва не дари нещо на България?

8

Анонимен

преди 6 години

Боко се зарадва много!

7

Дедо Мъди

преди 6 години

Трябва чрез законодателството да се променят някои закони така щото от парите на дарителите или от дарените от тях имоти ако мушморочески чиновник краде или или ги предоставя на гангстер да понесе по-строго наказание!

6

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха и, но жената не е знаела че комунистите са и в Националната галерия и навсякъде в държавата ни! Главния комунист художник на партията майка още командори навсякъде! Нищо не е променено.... но жената е била Българка,с чисто и свято сърце!

5

Анонимен

преди 6 години

Националната художествена галерия и галерията в Сидни не знаят коя е дарителката, но "днес" знаят. Топ журналисти.

4

Анонимен

преди 6 години

Шапка и свалям и дълбок поклон

3

Българин

преди 6 години

Нека е светла паметта и!И да не забравяме защо е емигрирала 1960 г. - напускайки един комунистически "РАЙ"!

2

Sweetstake

преди 6 години

Изкуството е важно,защото то не само радва очите,но и лекува душите.В този случай обаче не би ли било по-добре да дари парите за лечение на деца?Има много малки пациенти,които се нуждаят от лечение и инвестицията в оздравяването им би бил най-щедрият подарък и благословия за тях.Аз поне това бих направила...за да могат като оздравеят,да се радват на изкуството и на другите нещахот живота.

1

Мъка

преди 6 години

Вчера оплюхте Дядо Добре, мир на душата му. Днес оплювате тази до днес никому неизвестна жена с голямо съеце и мисъл към родината. Що за индивиди са останали да живеят в България? Затова няма да завещая и пени на страната къдео съм се родил. Всичко отива за където съм щастлив и ценен, приет. По проекти. Поне да не ме плюят като си замина, а само тук и сега. В България очевидно знаете как да се оправите, не са ви нужни паница супа или картина в галерията. За душата има друга храна - Шушана.